Dünya Tatilde zehirli sivrisinek kabusu! Her yerleri şişti

Tatilde zehirli sivrisinek kabusu! Her yerleri şişti

14.05.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Gittikleri tatilde zehirli sivrisineklerin saldırısına uğrayan aile dehşeti yaşadı. Vücutlarının her yeri şişen tatilcilerin görüntüleri dünyada ses getirdi.

Tatilde zehirli sivrisinek kabusu Her yerleri şişti

2022 yılında İngiliz bir aile tatil için Mısır'a gitti. Bir annenin deniz, kum ve güneş hayali kısa bir süre sonra kabusa dönecekti. 58 yaşındaki Tracey isimli kadın kızı Britney ve damadı Liam ile eğlenmek için gittiği tatilde dehşeti yaşadı.

Haberin Devamı

Uçaktan iner inmez otellerine geçen aile kısa bir süre sonra sivrisinek saldırısına maruz kaldı. Banyoda vücutlarını sıcak suyla yıkayan aile durumu otel yetkililerine söyledi.

DERİLERİ ŞİŞİP PATLADI

Çalışanlar tarafından duruma müdahale edildi ve bir daha olmayacağı belirtildi. 58 yaşındaki Tracey ve ailesinde bir süre sonra yaralar oluşmaya başladı. Derisinin her yeri şişti, kızardı ve patladı.

Tracey'in gözkapağındaki bir ısırık onun yüzünü 2 gün boyunca şişirdi. Banyosunun kirli ve otelin de lağım koktuğunu belirten Tracey, otel çalışanlarının bu durumu normal karşıladığını aktardı.

Otelde yaşadıkları skandalların devamını da anlatan Tracey, bir köpek ölüsünün saatlerce otelin en işlek bölgesinde durduğunu ve kimsenin müdahale etmediğini belirtti.

Haberin Devamı

Tatilde zehirli sivrisinek kabusu Her yerleri şişti

SOLUĞU HASTANEDE ALDILAR

Kısa bir süre sonra ülkesi İngiltere'ye tekrar dönen Tracey ve ailesi soluğu hastanede aldı. Günlerdir enfekte olan bacakları ve yüzündeki yaralar iyice şişen kişilere hemen müdahale edildi.

Kendisini ve ailesini Mısır'a gönderen şirkete dava da açan Tracey tazminat kazandığını söyledi. Öte yandan söz konusu otel Tracey ve ailesinin ziyaretinden kısa bir süre sonra el değiştirdi ve an itibariyle tadilat halinde.

Tatilde zehirli sivrisinek kabusu Her yerleri şişti