Editörün Seçtikleri Erkek aksesuarında parlayan bir yıldız: Atolyewolf

Erkek aksesuarında parlayan bir yıldız: Atolyewolf

26.10.2017 - 16:07 | Son Güncellenme:

Türkiye sınırlarını aşıp dünya çapında trend haline gelen ürünler ortaya çıkaran Atolyewolf; Adil Rami, Oliver Cheshire, Arda Turan ve Pixie Lott gibi ünlülerin tercihi olmaya başladı.

Erkek aksesuarında parlayan bir yıldız: Atolyewolf

Modanın tamamlayıcı unsurlarından biri olan aksesuarlar, en az kadınlar kadar erkeklerin de vazgeçilmez parçası haline gelmeye başladı. En trend ürünleri benzersiz el işçiliği ve lüks malzemeleri ile birleştirerek oluşturan Atolyewolf markası ise erkek aksesuar markalarının en çok ön plana çıkanı...

Haberin Devamı

Ayrıca markanın Türkiye merkezli olduğunu öğrenmek hepimizi gururlandırıyor. Türkiye sınırlarını aşıp dünya çapında trend haline gelen ürünler ortaya çıkaran Atolyewolf’u; Adil Rami, Oliver Cheshire, Arda Turan ve Pixie Lott gibi ünlülerin tercihi olmaya başlamış bile.

Kalabalıkların içinden sıyrılıp sesinizi duyurabilmek için fark yaratmak gerekiyor. Atolyewolf yeni koleksiyonunda bunu çok iyi yapmış; Casual ve Klasik giyimler için de alternatifleri bulunan markanın tüm ürünleri 925 ayar gümüş veya 18 ayar altınlar ile üretiliyor. Özellikli ve kaliteli doğal taşları eşsiz el üretimi ile birleştiren Atolyewolf yeni ‘’Braided Bangles’’ koleksiyonunda gümüşü de örerek farklı bir koleksiyon oluşturmuş ve ‘’Octaball’’ diye yeni bir kavram ortaya çıkartıp özgünlüğünü kanıtlamıştır.

Haberin Devamı

Erkek aksesuarında parlayan bir yıldız: Atolyewolf

Atolyewolf 2018 Yaz sokak modasını ele geçirmek için hazır! Tüm koleksiyonu kendi online shop larında satışa sunarken Lidyana.com ve Beymen mağazalarından da ürünlere ulaşabileceğinizi söylemek isteriz. Her tarza ve her yaşa uygun ürünlere ulaşabileceğiniz bu ürünler sizin de olmazsa olmazınız haline gelecek. Hediye sezonu yaklaşırken de sizin için iyi bir alternatif olabilir!

Yazarlar