İlişkiler Erkeklerin bayılacağı seksi masaj teknikleri

Erkeklerin bayılacağı seksi masaj teknikleri

30.01.2015 - 14:05 | Son Güncellenme:

Eşinize masaj yaparken bu önerileri dikkat alın ve ilişkinizi canlandırın.

Erkeklerin bayılacağı seksi masaj teknikleri

İyi bir masaj sevdiğiniz kişiyi hem rahatlatır hem de aranızdaki bağı kuvvetlendirir. Ancak masaj yaparken hoşlanıp hoşlanmadığından emin olamayabilirsiniz. Bu hareketler erkeklerin kesinlikle çok hoşuna gidiyor.

Seks terapisti Ava Cadell erkekleri kendinden geçirecek masaj tekniklerini açıkladı.

Eşinizi yüzsütü yatırın, kalçalarına oturun ve bu hareketleri yavaşça uygulayın. Hafif esanslı bir masaj yağı kullanmak daha etkili olabilir.

1. Ellerinizi paralel bir şekilde sırtına koyun ve omurganın iki kenarından aşağı doğru yavaşça kaydırarak indirin. Ardından boynuna kadar yine yavaşça ilerleyin ve bu kez parmak uçlarınızı kullanarak omuzlarından kollarına doğru ufak hareketler yapın. Bu hareketi 6 kez tekrarlayın.

2. Ellerinizi kalçasına koyun ve omurgasının hizasında yavaşça yukarı itin. Ardından belinden omurgasına doğru ve yeniden omurga hizasında yukarı doğru hareketlerle masaj uygulayın. Son olarak ellerinizi koltukaltına yerleştirip omurgasına doğru çekerek yavaşça hareket ettirin.

3. Aynı sırtında uyguladığınız tekniklerini bacaklarının arka kısmına da uygulayın. Ardından ayak bileklerine ve kemiklerinin etrafına da yavaş hareketlerle masaj uygulayın.

Yazarlar