Evcil Hayvan Evcil hayvanlarımızı nereye bırakıyoruz?

Evcil hayvanlarımızı nereye bırakıyoruz?

30.11.2016 - 12:40 | Son Güncellenme:

Evde hayvan dostlarıyla yaşanyanlar bilir, ailemizin bir parçası haline gelen bu canları acil durumlarda birine emanet etmek gerçek bir eziyettir. Artık evcil hayvanlarıını kime emanet edeceğini bilmeyenler için çok sevecekleri bir hizmet var...

Evcil hayvanlarımızı nereye bırakıyoruz

Evcil hayvan bakım ve organizasyon hizmetleri veren 'Evcilcanlar' çeşitli nedenlerden dolayı evcil hayvanını emanet edeceği bir yer arayanlar için harika bir fırsat sunuyor.

Türkiye’de ilk kez uluslararası geçerliliğe sahip sertifika sahibi, eğitimli ve mutlaka kendi evinde de evcil hayvanı olan, ikamet adresleri, GBT kontrolleri yapılmış, referanslı ve sevgi dolu hayvan bakıcılar ile Evcilcanlar, hayvan sahiplerine rahat bir nefes aldırıyor.

Haberin Devamı

Tatildeyken, işteyken, iş seyahatindeyken veya evcil hayvanınız ile ilgili ihtiyacınız olduğu her zaman ihtiyacınıza pet otelinde, pet pansiyonunda ya da kendi evinizde kısacası tercihinize en uygun ve evinize en yakın yerde hayvan bakıcılığı (kedi bakıcılığı, köpek bakıcılığı) köpek gezdirme, kreş, pet kuaförü, veterinere götürme, pet taksi ve diğer tüm evcil hayvan bakımı hizmetlerini, güvenilir, sertifikalı, hayvan sever bakıcılarla sağlıyorlar.

Hayvan sahiplerinin yüzünü güldüren bu hizmet ev az sahipleri kadar hayvan dostlarımızı da mutlu edeceğe benziyor.

Yazarlar