Stil Gezgin ruhlara en şık hediye seçenekleri Cacharel’de

Gezgin ruhlara en şık hediye seçenekleri Cacharel’de

15.12.2014 - 13:35 | Son Güncellenme:

Fransa’nın ikonik markası Cacharel, gezgin ruhlu erkekler için birbirinden şık hediye alternatiflerini bir araya getiriyor.

Gezgin ruhlara en şık hediye seçenekleri Cacharel’de

Üç farklı desenin bir arada kullanıldığı şallar, incecik yün kaşkollar, farklı renkleriyle öne çıkan eldivenler, trikodan yüne hatta ipeğe kadar farklı kumaşlarda kravatlar, mat görünümlü süet kemerler ve ayakkabılar, tasarımlarıyla dikkat çeken kol düğmeleri yılbaşı hediyesine karar veremeyenler için ideal seçenekler oluyor.

Haberin Devamı

Gezgin ve özgür ruhun temsilcisi Cacharel, yeni yılda hediye telaşı yaşayanlara seçkin hediye alternatifleri sunuyor. Cacharel’in birbirinden şık aksesuarları stil sahibi şehirli gezginleri kış soğuğundan koruyor, tarzlarını yansıtmalarına yardımcı oluyor.

Cacharel’in üç farklı deseniyle öne çıkan şalları, en kullanışlı yılbaşı hediyeleri arasında yer alıyor. Kaz ayağı, çiçek ve şal desenin bir arada kullanıldığı şallar, farklı bağlama teknikleriyle bambaşka görünüm kazanıyor. Yün, yün-pamuk, yün-pamuk-keten karışımı kaşkollar de transparan görünümleriyle erkeğin şıklığı tamamlıyor. Farklı genişliklerdeki fularlar ve kaşkollar, kış aylarında keşif tutkunu erkeklerin vazgeçilmezi haline geliyor.

Haberin Devamı

Cacharel’in eldiven koleksiyonu yılbaşı hediyeleri için farklı bir alternatif oluyor. En ince deriden içi elyaflı veya muflonlu kalın eldivenlere kadar farklı ihtiyaçlara yönelik eldivenler, siyah, kahve, füme ve lacivert gibi sezonun trend renklerini de barındırıyor.

Kravat hediye etmek isteyenler için de Cacharel’de birçok seçenek yer alıyor. Triko, ipek ve yün kravatlar, erkeğin yüz ve omuz yapısına uygun olarak farklı ölçülerde üretiliyor.

Gömleklerin tamamlayıcısı da Cacharel kol düğmeleri oluyor. Tasarım detaylarıyla dikkat çeken kol düğmeleri, yeni yılda ışık saçıyor.

Cacharel ayakkabılar ise sevdiklerine konfor hediye etmek isteyenleri bekliyor. Klasik Oxford model ayakkabılar, özel nano teknolojilerle hafifletiliyor. Detaylarıyla öne çıkan ayakkabılarda bağcıklı ve bağcıksız alternatifler bulunuyor. Sezonun trendi olan mat görünüm, Cacharel’in süet ayakkabılarına da yansıyor. Süet ayakkabılar, süet kemerlerle kombinlenebiliyor.

Yazarlar