Adam

Adam

Son dakika adam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan adam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan adam haber sayfamızda...

Adam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105.282 adam haberi bulunmuştur.
Doğum gününde ölen hemşirenin ailesi isyan etti! 'Sabah işe gitti ölüm haberi geldi'
Doğum gününde ölen hemşirenin ailesi isyan etti! 'Sabah işe gitti ölüm haberi geldi' Osmaniye'de doğum gününde trafik kazasında hayatını kaybeden 23 yaşındaki hemşire Tuğçe Nur Akıncı'nın ailesi, sürücünün serbest bırakılmasına isyan etti.
14.05.2024 Gündem
Kitabını öğrencilere bağışladı
Kitabını öğrencilere bağışladı Çocuk Gelişim Uzmanı Funda Erdoğan, ilk kitabı ‘Anne Olmak’ı okuyucularıyla buluşturdu.
14.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Mourinho sonrası bir bomba daha! Yıldız oyuncu için girişimler başladı
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'dan Mourinho sonrası bir bomba daha! Yıldız oyuncu için girişimler başladı Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım başkanlık için tekrar aday olacağını açıkladı. Yıldırım seçimi kazanması halinde takımın başına dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho’yu getireceğini vaat etti. Yıldırım'ın ünlü yıldızı sarı-lacivertli takıma kazandırmak için girişimlere başladığı öğrenildi.
14.05.2024 Fenerbahçe
Ustası dövünce işi bırakacaktı, annesini dinledi! Dünya bu yüzüklerin peşinde
Ustası dövünce işi bırakacaktı, annesini dinledi! Dünya bu yüzüklerin peşinde Annesi oğlunun meslek sahibi olmasını her şeyden çok istiyordu. Bu nedenle ilkokulu bitirir bitirmez onu kuyumcunun yanına çırak olarak verdi. Döven ustasının yanında çalışmak istemeyen ama annesinden destek görmeyerek çalışmaya devam eden Servet Küçükdemirel, bugün dünyada 3-5 kişinin yaptığı bir yeteneğe ve işe sahip.
14.05.2024 Yaşam
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'da gündem oldu!
Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın Jose Mourinho vaadi Avrupa'da gündem oldu! Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile görüştüğünü dile getirmişti. Seçimi kazanması durumunda Portekizli teknik direktörü görevlendireceğini belirten Aziz Yıldırım'ın bu vaadi Avrupa'da ses getirdi.
13.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho bombası!
Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım'dan Jose Mourinho bombası! Fenerbahçe'de yeniden başkan adayı olan Aziz Yıldırım'ın teknik direktörlük görevine Jose Mourinho'yu getirmek istediği öğrenildi.
13.05.2024 Fenerbahçe
Bayern Münih'te Adam Wharton gündemi!
Bayern Münih'te Adam Wharton gündemi! Bayern Münih'in genç futbolcu Adam Wharton'ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
13.05.2024 Almanya Bundesliga
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında anlaşmayı duyurdu! 'Türk futbol tarihinin rekoru kırılacak'
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında anlaşmayı duyurdu! 'Türk futbol tarihinin rekoru kırılacak' Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonlukta dev bir adım atan Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirdi.
13.05.2024 Galatasaray
Ertuğrul Sağlam'dan bir ilk! 'Benim evim burası'
Ertuğrul Sağlam'dan bir ilk! 'Benim evim burası' Sakaryaspor yenilgisi sonrası tekrar Kocaelispor'un başına getirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam kariyerinde bir ilke imza attı.
13.05.2024 1.Lig
Durup yardım etmek yerine hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti
Durup yardım etmek yerine hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin motosikletle çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anında kaldırımda yürüyen ve yaralının adeta ayaklarının dibine düştüğü adam, yardım etmek yerine sadece yaralıya bakıp, durmadan yoluna devam etti. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada, otomobil sürücüsünün ani bir hareketle direksiyonu sağa kırması ve motosiklete çarpması kayıtlara girdi.
13.05.2024 Haberler
Fenerbahçe'nin çılgın planı ortaya çıktı! Mourinho, dünya yıldızıyla birlikte geliyor
Fenerbahçe'nin çılgın planı ortaya çıktı! Mourinho, dünya yıldızıyla birlikte geliyor Fenerbahçe'de yeniden aday olduğunu ilan eden Başkan Ali Koç, gelecek sezon için gözünü kararttı. Ali Koç'un önümüzdeki günlerde Jose Mourinho ile masaya oturması beklenirken gündemde yer alan dünya yıldızı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
13.05.2024 Fenerbahçe
Sinan Engin'den Sergen Yalçın için Beşiktaş ve Fenerbahçe cevabı!
Sinan Engin'den Sergen Yalçın için Beşiktaş ve Fenerbahçe cevabı! Antalyaspor'da gelecek sezon görev almayacağını açıklayan Sergen Yalçın'ın adı Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılıyordu. Sinan Engin iddialar sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
13.05.2024 Beşiktaş
Abdullah Avcı: Üçüncülük ve kupa hedefimiz var!
Abdullah Avcı: Üçüncülük ve kupa hedefimiz var! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor maçından sonra konuştu.
12.05.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık sorusuna yanıt!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan ayrılık sorusuna yanıt! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-0 kazandıkları Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam, ayrılık sorusuna da yanıt verdi.
12.05.2024 Fenerbahçe
Nuri Şahin'de ters köşe! Beşiktaş derken yeni adresini duyurdular
Nuri Şahin'de ters köşe! Beşiktaş derken yeni adresini duyurdular Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi temasa geçtiği teknik direktörlerden biri olan Nuri Şahin'le ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Genç teknik adamın yeni takımını duyurdular.
12.05.2024 Beşiktaş
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir
Al Hilal'de Jorge Jesus sözleşme görüşmelerini açıkladı: Zamanla herkes değişir Al-Hilal ile Suudi Arabistan'da şampiyonluğa ulaşan Jorge Hesus, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Dünyadan Futbol
5 yıllık özlemleri Mert’le son bulmuştu! Korkunç ölüm aileyi yıktı
5 yıllık özlemleri Mert’le son bulmuştu! Korkunç ölüm aileyi yıktı Bursa’da, 5 yıl boyunca çocuk sahibi olamayan Gülsüm (36) ve Birol Bahadır (34) çifti, 4 yıl önce dünyaya gelen oğulları Mert’i, ateşlendiği için götürdükleri hastaneden evlerine dönerken, hafif ticari araçlarına bir otomobilin çarpmasıyla geçirdikleri kazada kaybetti. Kazada ağır yaralanan ve 16 gün yoğun bakımda kalan Bahadır çifti, günler sonra öldüğünü öğrendikleri çocuklarının cenazesine de katılamadı.
12.05.2024 Gündem
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk!
Metin Ülgen: 'Metin Oktay' gururu yaşatan şampiyonluk! Galatasaray kadın futbol takımını tarihindeki ilk şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Metin Ülgen, “Ben ismini Metin Oktay’dan almış bir kişiyim. Camiaya böyle bir hizmette bulunduğum, bu forma ve arma altında bir şampiyonluk yaşattığım için çok mutluyum” dedi.
Öğretmene el kaldıran yanacak
Öğretmene el kaldıran yanacak Hükümetten eğitim camiasını şiddete karşı koruma adımı geliyor. Eğitimciye hakaret ve tehdit eden 3, görevini engelleyen 4.5 yıla kadar hapis cezası alacak. Silahla tehditte ceza 7,5 yıla kadar çıkabilecek. Cezalar ertelenmeyecek, tutuklu yargılama yapılacak.
12.05.2024 Gündem
Coşkun Demirbakan: Rakibimiz maçı kaos ortamına sokmak istedi!
Coşkun Demirbakan: Rakibimiz maçı kaos ortamına sokmak istedi! Trendyol 1. Lig'in 34'üncü haftasında Kocaelispor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Sakaryaspor'da teknik direktör Coşkun Demirbakan konuştu.
11.05.2024 1.Lig
Arda Turan, Süper Lig hedefini açıkladı! 'Haddimizi bilmemiz lazım'
Arda Turan, Süper Lig hedefini açıkladı! 'Haddimizi bilmemiz lazım' Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, 1. Lig'de şampiyon olmalarının ardından konuştu.
11.05.2024 1.Lig
'Aurora Borealis' göz kamaştırdı! Eşi benzeri yok: Uzaydan geldi, Türkiye’den de görüldü
'Aurora Borealis' göz kamaştırdı! Eşi benzeri yok: Uzaydan geldi, Türkiye’den de görüldü Güneş'te yaşanan büyük patlama sonrası ortaya çıkan Kuzey Işıkları nefes kesti. Büyüleyici manzaraya tanıklık edenler, 'uzayın sihirli' hediyesi karşısında hayranlıklarını sosyal medyadan anlattı. Büyüleyici manzaralar, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Türkiye'nin de bir kaç noktasında görüldü.
11.05.2024 Dünya
Gelin 'erkek' çıktı! Damat düğünden 12 gün sonra fark etti: Benden hep kaçıyordu
Gelin 'erkek' çıktı! Damat düğünden 12 gün sonra fark etti: Benden hep kaçıyordu Zavallı adam, internetten tanıştığı sevgilisiyle bir süre sonra yüz yüze buluşmaya karar verdi ve ona ilk görüşte aşık oldu. 'Kız arkadaşı' sürekli yüzünü gizlese de genç adam, yalnızca utangaç olduğunu düşündü hatta bu ondan daha fazla etkilenmesine dahi yol açtı. İkili bir süre sonra evlilik kararı aldı, ancak zavallı damadı korkunç bir gerçek bekliyordu...
11.05.2024 Dünya
Gelin son dakikada damadı değiştirdi! Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi
Gelin son dakikada damadı değiştirdi! Lise aşkını terk etti, davetliler şok geçirdi Çok sevdiği arkadaşının düğünü için gün sayan nedimenin dikkatini çeken tuhaflıklar vardı. Davetiye basılmıyordu ve 'kafası karışık' gelin düğün için üst üste değişiklik kararları alıyordu. Ancak hiç kimse damadın da bunlardan biri olacağını tahmin dahi edemezdi...
11.05.2024 Dünya
Celtic-Rangers derbisinin heyecanını  Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayın!
Celtic-Rangers derbisinin heyecanını Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayın! İskoçya Premiership'te şampiyonluk yarışını derinden ilgilendiren Old Firm Derbisi'nde Celtic, Paradise'ta Rangers'ı konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
11.05.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Adam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.