Alexis Sanchez

Alexis Sanchez

Son dakika Alexis Sanchez haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alexis Sanchez gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alexis Sanchez haber sayfamızda...

Alexis Sanchez

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 579 alexis sanchez haberi bulunmuştur.
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Son finalist penaltılarda yıkıldı Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Şampiyonlar Ligi
15 dakikada 4 oran yakaladı, Misli’de 2 maçta 101 bin 962 TL kazandı!
15 dakikada 4 oran yakaladı, Misli’de 2 maçta 101 bin 962 TL kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor… Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, bir üye pazartesi bülteninden seçtiği 2 maçtan bir kupon oluşturdu. Kuponunda yüksek oranlı maçlara yer veren üye, aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
5.03.2024 Futbol
Inter, Genoa'yı 2 golle devirdi!
Inter, Genoa'yı 2 golle devirdi! Serie A'nın 27'nci haftasında Inter, Genoa engelini 2-1'lik skorla geçti.
4.03.2024 İtalya Serie A
Skor kuponuyla 1.027 oranla 210.247 TL kazandı!
Skor kuponuyla 1.027 oranla 210.247 TL kazandı! Bir Misli üyesi Şampiyonlar Ligi Gecesi’ne skor kuponu hazırladı. Hazırladığı kuponda Real Madrid - Napoli ilk yarı skoru ve Benfica - İnter maç skoru yer alıyordu. Üye hazırlamış olduğu bu kuponuyla 1.027 oran tahmin ederek 210.247 TL’nin sahibi oldu. Üyenin hazırlamış olduğu kuponun detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.
30.11.2023 Diğer
Inter'den Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem geri dönüş!
Inter'den Şampiyonlar Ligi'nde muhteşem geri dönüş! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5'inci hafta maçları heyecanı dün gece sona erdi. Galatasaray'ın da mücadele ettiği dev organizasyonda Inter'in Benfica deplasmanındaki geri dönüşü dikkat çekti.
29.11.2023 Şampiyonlar Ligi
Sistemli skor kuponu yaptı, 38.000 TL kazandı!
Sistemli skor kuponu yaptı, 38.000 TL kazandı! Bir Misli üyesi Şampiyonlar Ligi Gecesi’nde oynanan 19.45 ve 22.00 seanslarındaki maçlara sistemli skor kuponu yaparak tamı tamına 38.000 TL kazandı. Kuponun karşılaşmaları ve karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.
25.10.2023 Diğer
Hakan Çalhanoğlu attı, Türkiye ülke puanına yaradı!
Hakan Çalhanoğlu attı, Türkiye ülke puanına yaradı! Şampiyonlar Ligi'den Inter ile RB Salzburg ile karşılaştı. Inter'de Hakan Çalhanoğlu'nun golü Türkiye'nin ülke puanına yaradı.
24.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Mert Aydın yazdı: Premier Lig’in gol ayakları
Mert Aydın yazdı: Premier Lig’in gol ayakları Futbol golsüz olmaz. Topu çizginin üzerinden geçirebilen isimler her zaman değerlidir. Premier Lig’de de durum farklı değil.
Inter, Alexis Sanchez'i kadrosuna kattığını açıkladı
Inter, Alexis Sanchez'i kadrosuna kattığını açıkladı Inter bonservisi elinde olan 34 yaşındaki sol kanat Alexis Sanchez'i kadrosuna kattığını açıkladı.
26.08.2023 İtalya Serie A
Galatasaray'dan 2 transfer bombası birden! Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı
Galatasaray'dan 2 transfer bombası birden! Canlı yayında açıkladı: Anlaşma sağlandı Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer TV canlı yayınında aktardın ve sarı-kırmızılı ekibin anlaştığı 2 futbolcuyu duyurdu. İşte detaylar...
17.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'a yıldız yağmuru! Icardi ile birlikte Alexis Sanchez ve Fred...
Galatasaray'a yıldız yağmuru! Icardi ile birlikte Alexis Sanchez ve Fred... Milliyet Gazetesi Spor Muhabiri Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer gündemini canlı yayında Nergis Aşkın'a değerlendirdi.
17.07.2023 Futbol
ÖZEL | Galatasaray'da transfer taarruzu! Mauro Icardi'nin ardından ikinci forvete iki aday
ÖZEL | Galatasaray'da transfer taarruzu! Mauro Icardi'nin ardından ikinci forvete iki aday RB Leipzig'den Angelino'yu kiralık olarak kadrosuna dahil eden, Mauro Icardi transferini de resmen açıklamaya hazırlanan Galatasaray'da kurmaylar ikinci forvet için iki adayda karar kıldı. Sarı-kırmızılıların orta saha rotasyonunda da iki alternatif arasında karar verileceği öğrenildi.
14.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'a transferde büyük şok! Yeni takımını duyurdular
Galatasaray'a transferde büyük şok! Yeni takımını duyurdular Süper Lig'de şampiyonluk için geri sayıma geçen Galatasaray transferde de çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda kadrosuna katmak için şimdiden görüşmelere başladığı yıldız oyuncudan Galatasaray'a kötü haber geldi.
16.05.2023 Galatasaray
Marsilya, Angers'i 3-1'lik skorla mağlup etti
Marsilya, Angers'i 3-1'lik skorla mağlup etti Marsilya, Fransa Ligue 1'in 35'inci haftasında Angers'i 3-1'lik skorla geçti.
14.05.2023 Fransa Ligue 1
Dani Alves yalan söylediğini kabul etti! Şoke eden itiraf
Dani Alves yalan söylediğini kabul etti! Şoke eden itiraf İspanya'nın Barselona kentinde bir kadına cinsel saldırıda bulunmak suçundan tutuklanan Dani Alves, ilk verdiği ifadede yalan söylediğini kabul etti.
18.04.2023 Magazin
Fransız basını duyurdu! Galatasaray, Alexis Sanchez'in peşinde
Fransız basını duyurdu! Galatasaray, Alexis Sanchez'in peşinde Bir yandan Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, diğer yandan da gelecek sezonun transfer planlamasını yapıyor. Fransız basını Galatasaray'ın Alexis Sanchez ile ciddi şekilde ilgilendiğini iddia etti.
17.04.2023 Galatasaray
145 milyon euroluk değer kaybı! Süper Lig'e transfer oldu
145 milyon euroluk değer kaybı! Süper Lig'e transfer oldu Bir dönem dünyanın konuştuğu, Avrupa devlerinin gözde futbolcuları şu anda büyük düşüş yaşıyor. Aralarında son 5 senede tam 145 milyon ruroluk değer kaybeden oyuncu da var, bu sezon yolu Süper Lig'e düşen de... İşte çok şaşıracağınız, gözlerimizin önünde adeta kariyerleri paraşütsüz inişe geçen o süperstarlar...
4.04.2023 Futbol
Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı! İşte Roma'ya ödenen bonservis bedeli
Zaniolo gerçeklerini canlı yayında açıkladı! İşte Roma'ya ödenen bonservis bedeli Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için flaş bir iddia ortaya atılmıştı. Galatasaray'ın Roma'ya bonuslar dahil 29 milyon Euro ödeneceği iddia edilmişti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, İtalyan futbolcu ile ilgili gerçekleri canlı yayında açıklarken Roma'ya ödenen bonservis bedelini de duyurdu.
27.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi! Şampiyonlar Ligi faktörü
Galatasaray'da Alexis Sanchez aşkı yeniden alevlendi! Şampiyonlar Ligi faktörü Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarışmacı bir kadro oluşturmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda Alexis Sanchez'i yeniden gündemine aldı.
27.03.2023 Galatasaray
Marsilya, Reims deplasmanında kazandı
Marsilya, Reims deplasmanında kazandı Fransa Ligue 1'in 28'inci haftasında Marsilya, deplasmanda oynadığı maçta Reims'i 2-1'lik skorla geçti.
19.03.2023 Fransa Ligue 1
ÖZEL | Arsen Zakharyan, Türkiye'de! Galatasaray'ın teklifi belli oldu
ÖZEL | Arsen Zakharyan, Türkiye'de! Galatasaray'ın teklifi belli oldu Süper Lig devi Galatasaray, Türkiye'de transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından yeniden atağa geçti. Nicolo Zaniolo transferiyle Avrupa'da ses getiren sarı-kırmızılılar, Rusya'nın en büyük yeteneği olarak gösterilen Arsen Zakharyan için yeniden atağa kalktı. Galatasaray'ın Arsen Zakharyan için yapacağı transfer teklifinin ayrıntılarına MİLLİYET ulaştı.
21.02.2023 Galatasaray
Daniel Güiza'dan yıllar sonra Fenerbahçe ve transfer itirafı! 'Aragones benim babam'
Daniel Güiza'dan yıllar sonra Fenerbahçe ve transfer itirafı! 'Aragones benim babam' İspanya 5. Lig ekiplerinden CD Rota'da futbol kariyerine devam eden Daniel Güiza suskunluğunu bozdu. 42 yaşındaki santrfor, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Barcelona'nın kapısından döndüğünü itiraf etti. Daniel Güiza, Luis Aragones'i 'baba' olarak gördüğünü açıkladı.
21.02.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Fabio Borini için çılgın takas teklifi! İşte önerilen oyuncu
Beşiktaş'tan Fabio Borini için çılgın takas teklifi! İşte önerilen oyuncu Ara transfer döneminde 5 futbolcuyu renklerine katan siyah-beyazlı yönetim, Fenerbahçe'nin de yakın takibinde yer alan Fabio Borini için Fatih Karagümrük'e yeni teklif sundu.
20.02.2023 Beşiktaş
Gary Neville'den Wout Weghorst yorumu: 'Manchester United kalitesinde değil'
Gary Neville'den Wout Weghorst yorumu: 'Manchester United kalitesinde değil' Premier Lig devi Manchester United'ın yeni transferi Wout Weghorst hakkında çok konuşulacak bir açıklama geldi. Ada temsilcisinin efsane isimlerinden Gary Neville, Hollandalı santrfor hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
Melissa Vargas iddiası! İtalyanlar yeni adresini duyurdu
Melissa Vargas iddiası! İtalyanlar yeni adresini duyurdu Cev Şampiyonlar Ligi ve Misli.com Sultanlar Ligi'nde yoluna devam eden Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas gelişmesi yaşanıyor. VakıfBank'ın teklifini reddettiği iddia edilen Vargas'ın yeni adresini İtalyanlar duyurdu.
20.02.2023 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Alexis Sanchez ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.