Andy Carroll

Andy Carroll

Son dakika Andy Carroll haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Andy Carroll gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Andy Carroll haber sayfamızda...

Andy Carroll

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 75 andy carroll haberi bulunmuştur.
Andy Carroll'a skandal yatak odası paylaşımı sonrası nikah memurundan şoke eden soru! Davetliler kahkaha attı
Andy Carroll'a skandal yatak odası paylaşımı sonrası nikah memurundan şoke eden soru! Davetliler kahkaha attı İngiliz futbolcu Andy Carroll'un televizyon yıldızı Billi Mucklow ile düğününe günler kala skandal fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Caroll-Mucklow çiftinin düğününde nikah memurunun şoke eden sorusu ise davetlileri kahkahaya boğdu. İşte ayrıntılar...
6.06.2022 Magazin
Son dakika: Jorge Jesus eski öğrencisini Fenerbahçe'ye istedi! İlk transfer hamlesi
Son dakika: Jorge Jesus eski öğrencisini Fenerbahçe'ye istedi! İlk transfer hamlesi Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, gelecek sezon yapılanması kapsamında artık çalışmalarında sona geldi. Sarı-lacivertli kulübün bir numarası Jorge Jesus ve İsmail Kartal ikilisinden birini göreve getirdikten sonra transfer hamlelerine başlayacak. Fenerbahçe'de Jorge Jesus konusunda geri sayıma geçilirken, Portekizli'nin eski öğrencisini transfer etmek istediği öğrenildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
28.05.2022 Fenerbahçe
Son dakika: Lukas Podolski'den eleştiri! 'Galatasaray armasının standartlarında geçmedi'
Son dakika: Lukas Podolski'den eleştiri! 'Galatasaray armasının standartlarında geçmedi' 2015-2017 yılları arasında Galatasaray formasını giyen dünyaca ünlü Alman golcü Lukas Podolski, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda bulunan müzeyi ziyaret etti.
27.05.2022 Galatasaray
Evliliğine 2 hafta kalan Andy Carroll'ın başka kadınla yatakta fotoğrafı ortaya çıktı!
Evliliğine 2 hafta kalan Andy Carroll'ın başka kadınla yatakta fotoğrafı ortaya çıktı! Ünlü İngiliz futbolcu Andy Carroll şok eden bir olayla gündeme geldi. Carroll, evliliğine iki hafta kala, nişanlısının bekarlığa veda partisine katılmak için gittiği Dubai'de başka bir kadınla yatakta fotoğrafı ortaya çıktı. İşte detaylar...
Leicester City'de Newcastle zaferi! Çağlar Söyüncü...
Leicester City'de Newcastle zaferi! Çağlar Söyüncü... İngiltere Premier Lig'de Leicester City, deplasmanda Newcastle United'ı 2-1 yendi. Çağlar Söyüncü, 79. dakikada Maddison'ın yerine oyuna dahil olarak uzun bir sakatlık sürecinin ardından yeniden formasına kavuştu. 
Kemal Ademi: Ronaldo’dan yükseğe sıçrayabilirim
Kemal Ademi: Ronaldo’dan yükseğe sıçrayabilirim Fenerbahçe’nin yeni forveti Kemal Ademi Türkiye’deki ilk röportajını verdi. İddialı açıklamalarda bulunan Ademi "Uzun boyluyum ama hızlı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum… Kulüpteki antrenörlerle çalışmalarımız sürüyor. Yüzde yüz hazır olduğumda Cristiano Ronaldo'dan daha yükseğe sıçrayabilirim" ifadelerini kullandı.
16.10.2020 Fenerbahçe
Transfer Haberleri | Trabzonspor'da Andy Carroll sesleri!
Transfer Haberleri | Trabzonspor'da Andy Carroll sesleri! Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da heyecan verici bir gelişme yaşandı. Yıldız golcü Andy Carroll, Trabzonsporlu bir taraftarın yorumunu beğendi.
18.09.2020 Trabzonspor
Andy Carroll'dan hazırlık maçında harika gol...
Andy Carroll'dan hazırlık maçında harika gol... Newcastle United forması giyen Andy Carroll, hazırlık maçında çok şık bir gole imza attı. Golcü futbolcu bir dönem Süper Lig devlerinin de gündemindeydi.
28.08.2020 Futbol
Newcastle United'dan Carroll ve Manquillo'ya yeni sözleşme
Newcastle United'dan Carroll ve Manquillo'ya yeni sözleşme Premier Lig'de Newcastle United, Andy Carroll ve Javier Manquillo'nun sözleşmelerini uzattığını duyurdu. 
Armand Traore: "Fenerbahçe'ye gideceğimi söylediler, kandırdılar"
Armand Traore: "Fenerbahçe'ye gideceğimi söylediler, kandırdılar" Çaykur Rizespor'a 2019 yılında gelen Armand Traore, "Rizespor ile sözleşme imzaladım. Bana resmen hayal sattılar. Fenerbahçe'ye gideceğimi söylediler" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Muhammed Ali Temel: Başakşehir'i yeneceğiz
Muhammed Ali Temel: Başakşehir'i yeneceğiz Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali Temel, “Devre arasında gerekli transferleri ve takviyeleri yaparak mevcut kadroyu da güçlendirerek Kayserispor istediğimiz, özlediğimiz yerde ligi bitirecek” dedi.
30.06.2020 Kayserispor
Andy Carroll: '2 silahlı gaspçı tarafından 25 dakika kovalandım'
Andy Carroll: '2 silahlı gaspçı tarafından 25 dakika kovalandım' Newcastle United'ın yıldız oyuncusu Andy Carroll, 3 yıl önce başından geçen gasp olayını ve yaşadığı korkunç anları anlattı.
Carroll, Newcastle United'a döndü
Carroll, Newcastle United'a döndü Newcastle United, West Ham United'dan ayrılan golcü futbolcu Andy Carroll'ı transfer etti. 
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları...
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları... Yeni sezon için kadrolarını güçlendirme çalışmalarına başlayan ve gözünü serbest oyuncu piyasasına çeviren kulüpleri hareketli bir transfer dönemi bekliyor. Paris Saint-Germain'den Buffon, Rabiot ve Dani Alves, Marsilya'dan Balotelli, Barcelona'dan Vermaelen, Atletico Madrid'den Godin, Felipe Luis, Juanfran, Bayern Münih'ten Ribery, Robben, Manchester United'dan Ander Herrera, Mata, Porto'dan Brahimi, Hector Herrera, Arsenal'den Welbeck, Monreal sözleşmeleri biten futbolcular arasında yer alıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'a İngiliz forvet: Andy Carroll
Beşiktaş'a İngiliz forvet: Andy Carroll Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş'a menajerler tarafından Andy Carroll önerildi. Yönetim, Carroll için teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu bekliyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Comolli'den Andy Carroll’a ret!
Comolli'den Andy Carroll’a ret! Menajerlerden gelen son forvet önerisi Andy Carroll oldu. Yıldız oyuncunun bonservissiz transfer edilme önerisine Comolli, yaşadığı istikrarsızlıkları gerekçe gösterip kabul etmedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Transfer avcısı
Transfer avcısı Fenerbahçe’nin futbol direktörü Damien Comolli’nin Arsenal, Tottenham ve Liverpool dönemlerinde yaptığı görevlerde transferlerdeki başarısı hep ön plana çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Damiene Comolli ile 3 yıllık anlaşma sağladı
Fenerbahçe, Damiene Comolli ile 3 yıllık anlaşma sağladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ilk icraatını yaptı ve Damien Comolli'yi sportif direktörlük görevine getirdi. Sarı-lacivertli kulüp, Fransız futbol adamıyla 3 yıllık anlaşma sağladı. Comolli'nin imza töreni ve basın toplantısı, 12 Haziran Salı günü saat 14.00’te...
30.06.2020 Fenerbahçe
Damien Comolli, İstanbul'a geldi!
Damien Comolli, İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Sportif Direktör Damien Comolli, İstanbul'a geldi. Comolli, "Ali Koç, Fenerbahçe başkanı seçildiği için çok mutluyum. Ali Koç'un daveti üzerine İstanbul'dayım." dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Damien Comolli İstanbul'a geliyor
Damien Comolli İstanbul'a geliyor Fenerbahçe'nin futbol direktörü olması beklenen Damien Comolli, İstanbul'a geliyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli Kuyt'tan futbola görkemli veda
Eski Fenerbahçeli Kuyt'tan futbola görkemli veda Hollandalı futbolcunun De Kuip Stadı'nda yapılan jübile maçında birçok yıldız sahaya çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
West Ham ve Everton Aboubakar'ın peşinde...
West Ham ve Everton Aboubakar'ın peşinde... Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta forma giyen Aboubakar'a, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Everton talip oldu.
İngiltere'de yılın golü Emre Can'dan
İngiltere'de yılın golü Emre Can'dan Türk asıllı futbolcunun Watford'a attığı gol, futbolseverler tarafından "yılın golü" seçildi.
Hull City-West Ham United: 2-1
Hull City-West Ham United: 2-1 İngiltere Premier Lig'de Slaven Bilic'in takımı West Ham United konuk olduğu Hull City'ye 2-1 mağlup olarak ligde üst üste 4. mağlubiyetini aldı.
Stoke City-Manchester United: 1-1
Stoke City-Manchester United: 1-1 İngiltere Premier Lig'de Stoke City deplasmanında attığı son dakika golüyle takımına beraberliği getiren Wayne Rooney, Manchester United tarihinin 250 golle en skorer ismi olarak rekor kırdı.

Benzer Haber Etiketleri

Andy Carroll ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.