Anne Baba

Anne Baba

Son dakika anne baba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne baba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne baba haber sayfamızda...

Anne Baba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.918 anne baba haberi bulunmuştur.
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey'
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey' Ünlü oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzunöz oğlu Güney ile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şişli’deki etkinliklerde kutladı. Bir ara yorulan oğlunu omuzlarında taşıyan Apak, ayaküstü gazetecilerle konuşarak “Babalığın böyle zorlukları da oluyor değil mi?” sorusunu yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular
İletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! Gözyaşlarına boğuldular Survivor All Star'da yine kıran kıran geçen bir mücadele yaşandı. Bu akşamki ödül oyunu iletişim. Kazanan takım ailesinden gelen sesli mesajları dinleyebilecek. İşte Survivor'da merak edilenler...
24.04.2024 Cadde
Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm'
Fenomen Rachel Araz trafik kazası geçirdi! 'Ölümden döndüm' Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Sosyal medyanın fenomen yüzlerinden biri olan Araz, trafik kazası geçirdiğini duyurdu. Ünlü isim, 'Korkunç bir pazar geçiriyorum' diyerek yaşananları anlattı.
22.04.2024 Cadde
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu'
Türkiye'de 1 gecede beş parasız kaldı! 'Yer silerken Boğaz manzaralı dükkan istedim, oldu' Uygur Türkü olarak varlıklı bir ailenin içine doğdu. Değişen Çin politikaları sebebiyle aniden ailesiyle iletişimi kesilince Türkiye'de kız kardeşiyle bir başına, beş parasız kaldı. İşte çamaşır suyuyla yer silerken Kuzguncuk'ta Boğaz manzaralı bir restoran açan Ali Gökaslan'ın sıfırdan kurduğu yeni hayatı.
22.04.2024 Yaşam
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin Henüz 12 yaşındaydı. Ailesiyle vedalaşıp yattığı yatağından bir daha kalkamadı. Küçük kızın başına gelenler ise ailesinin kendini suçlamasına ve gerçek bir cevap almaları için var güçleriyle savaşmasına neden oldu. Ancak tüm çabalar sonuçsuzdu. "Şikayete bile sebep olmuyor" diyen Prof. Dr. Celal Akdeniz, uykuda ölümün tehlikeli yüzünü anlattı.
21.04.2024 Genel Sağlık
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz
Uyuşturucudan cezaevinde olanların yakınları: Hapiste oldukları için seviniyoruz Ramazan Bayramı’nda cezaevindeki yakınlarını ziyaret eden ailelerin anlatımları uyuşturucu belasının ulaştığı boyutu gözler önüne serdi. Bağımlı olup suça bulaşanların aileleri ‘Bize ve çevreye zarar veriyordu. Cezaevinde olmalarına seviniyoruz’ diyor.
11.04.2024 Gündem
Çift ile oğullarını öldürdü! Gasbettiği altınlardan biriyle borç ödemiş
Çift ile oğullarını öldürdü! Gasbettiği altınlardan biriyle borç ödemiş Mersin'in Erdemli ilçesinde Nurgül Kaya (40) ve Neşet Kaya (42) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldüren Halil Evcibağ’ın (35), aileden gasbettiği bileziklerden biriyle 160 bin TL borç ödediği ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu
Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü
'Taş Kağıt Makas'ta Umut gözaltında! Yalancı şahitlik yapan Makbule öldürüldü Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' altıncı bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
4.04.2024 Cadde
Çocukların uykusunu bozan anne-baba hataları! Büyüme hormonlarını etkiliyor
Çocukların uykusunu bozan anne-baba hataları! Büyüme hormonlarını etkiliyor Uyku sırasında salınan büyüme hormonları hücrelerin yenilenmesini ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Uyku sırasında vücuda alınacak faydaların doğru bir şekilde olabilmesi için anne-babaların çocuklarına karşı özenli davranması gerekiyor.
30.03.2024 Ebeveyn
Semanur Hacıoğlu komada! 'Bu kasten olmuş bir olay tamamen cinayet'
Semanur Hacıoğlu komada! 'Bu kasten olmuş bir olay tamamen cinayet' Beşiktaş’ta, yol üzerinden 'U' dönüşü yapan araca motosikleti ile çarpan Semanur Hacıoğlu'nun hastanedeki yaşam mücadelesi sürüyor. Anne, baba ve sözlüsü ise 11 gündür Semanur'dan iyi bir haber gelmesini bekliyor.
28.03.2024 Gündem
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon
Emekliler dikkat: Pek çok kişi bunu bilmiyor! Çift maaşa iki ayrı promosyon Kamu bankalarında zamlı promosyon ödemeleri bugün başlıyor. Bankalarda pazartesi itibarıyla sözleşme yenileme başvuruları başlamıştı. Peki kim ne kadar ödeme alacak? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, birden fazla emekli maaşı alanları ilgilendiren ‘çift promosyon’a yönelik detayları milliyet.com.tr’ye anlattı. İşte detaylar...
28.03.2024 Ekonomi
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Haberler
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin'
Eylem Tok ile ilgili şoke eden yeni detay! '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur'un yaptığı kazada oğlu Oğuz Murat Aci'yi kaybeden acılı baba Özer Aci, “Ömrüm vefa ettiği müddetçe mücadeleme devam edeceğim. Okula arabayla gidip geldiği, 3-5 sefer ceza yediği varsayılıyor. Kaza geliyorum dedi, anne baba önlem almadı. ABD'de '4 katı fiyat vereyim, otelde isim geçmesin' yani vicdansızlıklarına devam ediyorlar. Daha oğlumun mezarına eşim hiç gidemedi” dedi.
27.03.2024 Gündem
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a: Sen ilk aşkımsın! İlginç açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Demet Akalın, kızı Hira'nın babası ve hayat arkadaşı Okan Kurt ile birbirlerine sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlara gündeme geldi.
27.03.2024 Cadde
‘İguana Tokyo’ Japonya’da
‘İguana Tokyo’ Japonya’da Kaan Müjdeci’nin yazıp yönettiği “İguana Tokyo”, Japonya’da vizyona girdi.
26.03.2024 Kültür Sanat
1 gecede ortadan kaybolup buharlaşıyorlar! Japonlar anlattı: 'Adeta kurtuluş gibi'
1 gecede ortadan kaybolup buharlaşıyorlar! Japonlar anlattı: 'Adeta kurtuluş gibi' Kimi işini, karısını ve çocuklarını kimi anne, baba ve sevgilisini geride bırakıp bir anda kayıplara karışıyor, deyim yerindeyse buharlaşıyor. Yanlış duymadınız, 1960 yılından bu yana Japonya’da ikinci bir hayat kurmak isteyenler bu yöntemi kullanıyor, üstelik polis bile geride kalanlara yardımcı olmuyor. Peki ama bu insanlar neden 'buharlaşmak' istiyor? İşte cevabı.
24.03.2024 Yaşam
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım'
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım' Kayseri'de çocukların kavgası nedeniyle çıkan tartışmada Sedat Daşdemir'i (30) bıçaklayarak öldüren, kardeşi Ramazan Daşdemir'i de yaralayan Resul İbaokurgil'in (30) müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık İbaokurgil, kardeşi S.İ.'nin kendisini aradığını ve dövüldüğünü söyleyerek, "Arabayı tekmeliyorlardı. Yanlarına gitmek zorunda kaldım. 15- 20 kişi vardı. Maktule bıçak sallamadım. Nasıl yaralandığını görmedim. Ben o sıra baygınlık geçiriyordum. Böyle olsun istemedim. Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım" dedi. Duruşma öncesi sanığa tokat atan maktulün ablası İ.L. hakkında ise mahkeme, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
22.03.2024 Gündem
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!'
On yıldan fazla hareket edemedi, kanepede 'eridi!' Polis eve geldiğinde mide bulandıran manzarayla karşılaştı. 12 yıldır gözlerden kaybolan genç kadının cansız bedeni yarı çıplak halde evindeki kanepe 'erimişti'. Ebeveynlerinin ağır ihmaliyle trajik sona sürüklenen zavallı kadının cesedi; idrar, dışkı, kurtçuk, böcek ısırıkları ve ciddi bir ülserle kaplıydı.
21.03.2024 Dünya
Çiçeği burnunda anne Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
Çiçeği burnunda anne Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Cadde
Kızılay’dan depremzede yetimlere 2 bin TL destek
Kızılay’dan depremzede yetimlere 2 bin TL destek Türk Kızılay, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde kırılgan aile gruplarından belirlenen 532 yetime temel ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine yönelik aylık 2000 TL’lik düzenli destek vermeye başladığını duyurdu.
17.03.2024 Ekonomi
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz”
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” Podcast dizisi “Misafir Odası”nda orta sınıf bir ailenin kızı Umay’a hayat veren Aslı İnandık, “Dört senedir terapiye gidiyorum ve hep dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” diyor.
16.03.2024 Pazar
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım
Aşkları tam gaz devam ediyor! Ünlü ikiliden romantik paylaşım Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Erbil, Gülseren Ceylan ile romantik anlarından birini daha sevenleriyle paylaştı.
14.03.2024 Cadde
Ece Çeşmioğlu'ndan mutlu aile pozu
Ece Çeşmioğlu'ndan mutlu aile pozu Şimdilerde ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çiftinin öncesi sonrası pozu gündem oldu.
13.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Anne Baba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.