Arapsaçı

Arapsaçı

Son dakika arapsaçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arapsaçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arapsaçı haber sayfamızda...

Arapsaçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 217 arapsaçı haberi bulunmuştur.
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber!
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber! Son dakika haberi... Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Peki, Ayla Algan kimdir, neden öldü? İşte Ayla Algan biyografisi…
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Yalnızlar Rıhtımı’nda ıssız kaldık!
Yalnızlar Rıhtımı’nda ıssız kaldık! Anadolu Rock müziğinin unutulmaz ismi Erkin Koray, dün yaşama veda etti. Şarkılarıyla her yaştan insanın kalbine dokunan, hafızalara kazınan Koray’ın hayranları, bu kez ‘Yalnızlar Rıhtımı’nda ıssız kaldı.
8.08.2023 Kültür Sanat
Yol kenarından topladığı otlardan para kazanıyor
Yol kenarından topladığı otlardan para kazanıyor Aydın’da yaşayan Keramettin Uysal, yol kenarlarından topladığı otları satıp, geçimine katkıda bulunuyor.
23.03.2023 Ekonomi
Şifa veren festival
Şifa veren festival Şehzadeler Belediyesi, Manisa’nın endemik bitki türlerini ve özelliklerini tanıtmak amacıyla Spil Şifalı Otlar Festivali düzenliyor.
21.03.2022 Ege
300’ü de şifalı
300’ü de şifalı 300’e varan çeşidiyle doğanın Ege Bölgesi’ne sunduğu en büyük armağanlarından olan otların sayısız faydasına dikkat çeken Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Eylem Ezgi Fadıloğlu, otların nasıl tüketilmesi gerektiğini anlattı.
14.03.2022 Ege
Yeşil şölen
Yeşil şölen Karşıyaka Belediyesi ile Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü işbirliğiyle Anadolu’nun ve özellikle Ege’nin kadim ot kültürüne dair farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen ‘Karşıyaka Ege Otları Festivali’ tamamlandı.
28.02.2022 Ege
Ege otlarına Danilo yorumu
Ege otlarına Danilo yorumu Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü işbirliğiyle düzenlenen Karşıyaka Ege Otları Festivali sona erdi.
28.02.2022 Ege
Barbaroslar Pietro ölüyor mu, kimdir? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Pietro'su Yiğit Özşener diziden ayrılıyor mu?
Barbaroslar Pietro ölüyor mu, kimdir? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın Pietro'su Yiğit Özşener diziden ayrılıyor mu? Yiğit Özşener Barbaroslar'dan ayrılıyor mu? Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı adlı dizide Pietro rolü ile dikkat çeken Özşener'in, son bölüm fragmanı ardından dizideki akıbeti merakta bıraktı. Pietro, Oruç Reis tarafından kılıçla yaralanıyor. Peki, Pietro ölecek mi, diziden ayrılacak mı?
17.02.2022 Cadde
Her şey böyle başladı! Bunu yapmayan 'menemen yedim' demesin...
Her şey böyle başladı! Bunu yapmayan 'menemen yedim' demesin... Hikâyesi domatesle başlayan menemen, kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi. İzmir'in Menemen ilçesinin 'etli domates' yemeğinin, Menemen'deki Giritli Türkler tarafından 'yumurtalı domates'e dönüştüğünü söyleyen araştırmacı yazar Oktay Özengin iddialı konuştu: 'Menemen yedim' demek istiyorsanız bunu yapın...
2.03.2022 Gündem
Sahnede  ünlüler geçidi
Sahnede ünlüler geçidi Hülya Avşar ve Kubat, Yeni Gazino’da konser verdi.
8.11.2021 Cadde
Arapsaçı filmi oyuncuları kimler? Arapsaçı filminin konusu nedir?
Arapsaçı filmi oyuncuları kimler? Arapsaçı filminin konusu nedir? Arapsaçı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Ömer Faruk Yardımcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu film 2018 yapımıdır. Komedi türünde olan filmim oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Arapsaçı oyuncuları kimler?
22.10.2021 Cadde
MasterChef üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı 14 Ekim? Eleme potasına kimler gitti?
MasterChef üçüncü dokunulmazlığı kim kazandı 14 Ekim? Eleme potasına kimler gitti? MasterChef Türkiye 2021, 14 Ekim günü Mardin'deydi. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, üçüncü kez takım oyununa çıktı. Farklı yörelerden en bilinen tatları başarılı şekilde çıkarmaya gayret eden yarışmacılar arasından yeni eleme adayları çıkarılacak. Peki, bu akşam MasterChef eleme adayları kim oldu, hangi takım kazandı?
14.10.2021 Cadde
Arapsaçı Çiçeği Nedir? Bakımı Nasıl Yapılır Ve Özellikleri Nelerdir?
Arapsaçı Çiçeği Nedir? Bakımı Nasıl Yapılır Ve Özellikleri Nelerdir? Arapsaçı çiçeği pek çok farkı iklim şartlarında yetiştirilebilmektedir. Bu bitki farklı görünümü ile insanların ilgisini çekmektedir. Arapsaçı bitkisinin bakımı ve özellikleri insanlar tarafından merak edilmektedir. Arapsaçı çiçeği nedir? Bakımı nasıl yapılır ve özellikleri nelerdir tüm detayları ile derledik.
2.09.2021 Sözlük
Arapsaçı gibi çözülmüyor
Arapsaçı gibi çözülmüyor İzmir’in ilk sıradaki şikayetlerinden trafiği gündemine alan AK Parti Milletvekili Kaya, “Sabah ya da akşam yola çıkmak işkenceye döndü. Battı çıktı projeleri nerede?” dedi
23.08.2021 Ege
Haktan kimdir, kaç yaşında? Haktan'ın kardeşleri kimler?
Haktan kimdir, kaç yaşında? Haktan'ın kardeşleri kimler? Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın yeni bölümünde birçok isim konuk olacak. Kuzeyin Oğlu Volkan Konak'ın bu hafta ekranlara gelecek bölümünde konuklar arasında Haktan da yer alıyor. Peki Haktan kimdir, kaç yaşında?
18.06.2021 Cadde
Haktan kimdir, kaç yaşında? Haktan hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
Haktan kimdir, kaç yaşında? Haktan hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler... İbo Show'a bu akşam konuk olacak isimler arasında Şarkıcı Haktan'da yer alıyor. Tam adı Haktan Canevi olan sanatçı 1973 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Babası ve annesinin müzik ile ilgileniyor olması nedeniyle Haktan'da çok küçük yaşlardan itibaren müzik ile uğraşmaya başladı. İşte Haktan Canevi hakkında merak edilenler...
12.06.2021 Cadde
Haktan kimdir? Haktan nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Haktan hayatı...
Haktan kimdir? Haktan nereli, kaç yaşında? Şarkıcı Haktan hayatı... Haktan gerçek adı nedir? Şarkıcı Haktan hakkında aramalar başladı. Şarkılar Bizi Söyler programına katılarak adından söz ettiren isim, küçük yaşlarda sanat ile tanıştı. Aile mesleğini sürdüren Haktan'ın hayatı merakla araştırılıyor. İşte, Haktan şarkıları ve biyografisi...
13.05.2021 Cadde
Alev Alev Çelebi öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Cem Bender kim, nereli, kaç yaşında?
Alev Alev Çelebi öldü mü, diziden ayrılıyor mu? Cem Bender kim, nereli, kaç yaşında? Çelebi ölecek mi? Cem Bender Alev Alev dizisinde Çelebi rolü ile ekrana geliyor. Dizide Demet Evgar'ın eşini oynuyor. Yeni bölüm fragmanında Çelebi'nin öldüğü görüntüler izleyeni şoka uğrattı. Peki, Çelebi diziden ayrılıyor mu, ölecek mi?
29.04.2021 Cadde
Otlu lezzetlerin tam zamanı
Otlu lezzetlerin tam zamanı Bahar doğanın zenginliğini sunar sofralarımıza; kavurması, fırında pişeni, salatasıyla çeşit çeşit otlar, şenlendirir mutfaklarımızı
10.04.2021 Cumartesi
Kırmızı Oda dizisi Zafer kimdir? Yiğit Özşener kaç yaşında, nereli?
Kırmızı Oda dizisi Zafer kimdir? Yiğit Özşener kaç yaşında, nereli? Kırmızı Oda dizisine Zafer karakteri ile dahil olan Yiğit Özşener oyunculuğu ile seyircinin ilgisini topladı. Birçok dizi ve filmde rol alan sanatçı ile ilgili aramalar da hız kazandı. Peki, Kırmızı Oda'nın yeni favorilerinden Zafer'i canlandıran Yiğit Özşener kimdir, kaç yaşında? İşte Yiğit Özşener'in yer aldığı diziler...
2.04.2021 Cadde
Eskiden Oynanan Oyunlar Nelerdir? En Sevilen Geleneksel Çocuk Oyunları
Eskiden Oynanan Oyunlar Nelerdir? En Sevilen Geleneksel Çocuk Oyunları Teknoloji, çalışma koşulları ve yaşam olduğu kadar çocukların oyun şekillerini de önemli ölçüde değiştirdi. Eskiden sokaklarda koşup zıplayan çocukların yerine artık bilgisayar başında saatlerce ya da ellerinde tabletlerle oturup beden gücü harcamadan oyun oynayan çocuklara rastlıyoruz. Eskiden oynanan oyunlar nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
2.04.2021 Eğitim
Rezene Çayın Zararları Var Mıdır? Günde Ne Kadar Rezene Çayı İçilmelidir?
Rezene Çayın Zararları Var Mıdır? Günde Ne Kadar Rezene Çayı İçilmelidir? Rezene çayı nedir? Rezene çayının etkileri ve yan etkileri nelerdir? Rezene çayı nasıl demlenmelidir? Rezene çayının ne gibi etkileri bulunmaktadır? Rezene çayının sağlıya olan olumlu etkileri nelerdir? Rezene ne tür bir bitkidir ve rezene bitkisi nerede yetişir? Rezene çayı hakkındaki tüm bilgileri ve nasıl içilmesi gerektiğini sizler için derledik.
14.02.2021 Sağlık
Bağışıklığı güçlendiren Ege otları
Bağışıklığı güçlendiren Ege otları Koronavirüs salgınıyla, hastalıklara karşı alınacak en yararlı önlemin, sağlıklı beslenme olduğu daha iyi anlaşıldı.
17.12.2020 Ege
Arapsaçı... En az üç metresi vardı, felaketle sonuçlandı!
Arapsaçı... En az üç metresi vardı, felaketle sonuçlandı! Kendisi gibi bir polis memuruyla evli olan 41 yaşındaki adam, 10 yıllık metresi ilişkilerini karısına açıklayınca deliye döndü. Son dakika haberine göre karısını ve metresini defalarca aldattığı öğrenilen adam, foyasının ortaya çıkmasının ardından tam anlamıyla dehşet saçtı.
28.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Arapsaçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.