Galatasaray - Kastamonuspor maçının hakemi açıklandı
Galatasaray - Kastamonuspor maçının hakemi açıklandı Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda oynanacak müsabakalarda düdük çalacak hakemler açıklandı. Galatasaray - Kastamonuspor maçının hakemi belli oldu.
17.10.2022 Galatasaray
Karadeniz'de mart ayında ağlara takılan palamut balıkçıları şaşırttı
Karadeniz'de mart ayında ağlara takılan palamut balıkçıları şaşırttı Giresun Piraziz Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, uzun yıllardır ilk kez mart ayında çok az miktar da olsa palamut avlandığını söyledi.
16.03.2021 Ekonomi
Balıkçılar Karadeniz hamsisini bekliyor
Balıkçılar Karadeniz hamsisini bekliyor Giresun Piraziz Su Ürünle Kooperatifi Başkanı Hamdi Arslan, Karadeniz'de kasım ayının ortasına kadar hamsi avı yapılmasını beklediklerini belirtti.
6.11.2020 Ekonomi
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe: 1-2
Çaykur Rizespor - Fenerbahçe: 1-2 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 17. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Rizespor deplasmanına çıktı. Sarı-lacivertli ekip bulduğu 2 şık golle Rizespor'u 2-1 mağlup etti ve ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladı.
29.12.2019 Skorer
Fenerbahçe - İstanbulspor: 4-0
Fenerbahçe - İstanbulspor: 4-0 Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Fenerbahçe, evinde İstanbulspor'u 4-0 mağlup etti.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Fenerbahçe'den son dakika Benzia kararı
Fenerbahçe'den son dakika Benzia kararı Fenerbahçe, TFF'ye bildirdiği 28 kişilik kadroya sezon başında kiralık olarak transfer ettiği Benzia'yı dahil etmedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Bakan açıkladı! Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi geliyor...
Bakan açıkladı! Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi geliyor... Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Korsan taşımacılıktan kurtulmak ve bu konuda yanlış yapanların da yanlışlarını engellemek adına Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetleme Sistemi çok önemli. Bununla ilgili yasal zemin oluşturuldu" dedi.
9.06.2018 Ekonomi
Tek liman Türkiye
Tek liman Türkiye Limanlara gelen gemilere ait bildirimlerin tek sistemde elektronik yapılmasını sağlayacak ‘Liman Tek Pencere’ için imzalar atıldı. Böylece deniz ticareti kolaylaşacak, bürokrasi azalacak.
21.05.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım Türkiye'deki Afrinli sayısını açıkladı
Başbakan Yıldırım Türkiye'deki Afrinli sayısını açıkladı Milli denizaltı Muratreis'e ilk kaynak töreninde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Bugüne kadar savunma sanayimize yaptığımız yatırımlar 35 milyar doları geçmiştir. Ayrıca savunma sanayimizin ihracat kapasitesi 2 milyar doların üzerine çıkmıştır"dedi. Afrin operasyonu ile ilgili de konuşan Başbakan Yıldırım, "Harekat sonrası Türkiye'de misafir ettiğimiz 350 bin Afrinli topraklarına dönecek" ifadesini kullandı.
25.02.2018 Siyaset
Denize 2. havalimanı, ilk dolgu Nisan'da
Denize 2. havalimanı, ilk dolgu Nisan'da Rize-Artvin Havalimanı için denize 85 milyon ton taş dolgu yapılacak. Yılda 3 milyon yolcuyu ağırlayacak havalimanı 2022’ye kadar bitecek
15.01.2017 Ekonomi
Denize ikinci havalimanının temeli nisanda atılıyor
Denize ikinci havalimanının temeli nisanda atılıyor Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilen Türkiye'nin ikinci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nda mali teklifleri aldık. Türkiye'nin dev yatırımlarından biri olacak bu havalimanın altyapı ihalesini kimin kazandığını 10 ila 15 gün içinde açıklayacağız. Nisan ayına kadar temelini atmayı planladığımız havalimanı, 3 milyona yakın yolcuya hizmet verebilecek şekilde yapılacak" dedi.
14.01.2017 Ekonomi
Terörle mücadelede kararlılık mesajı
Terörle mücadelede kararlılık mesajı Başbakan Binali Yıldırım, terörle mücadele kararlılık mesajı verdi. "İçeride PKK terörü, dışarıda DEAŞ, YPG, PYD terör unsurları ile kararlılıkla mücadelesini sürdürmektedir" diyen Yıldırım, tershanelerin kira sürelerinin sıfırlandığı müjdesini de verdi. Lojistik destek gemisi Yüzbaşı Güngör Durmuş’un denize indiriliş töreni Tuzla Salah Tersanesi’nde gerçekleştirildi. Törene Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, denize ismini veren şehit Yüzbaşı Güngör Durmuş’un ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. Törende konuşan Başbakan Binali Yıldırım, yıllarca gemi mühendisliği yaptığını hatırlatarak, “Yılarca bu mesleği yapan arkadaşınız olarak yaptığımız her gemi, beni ilk günkü gibi heyecanlandırıyor. Bu gemileri yapan mühendisler, ustalar ve çalışanların inşa sırasında nasıl olaylarla karşılaştıklarını, bu işleri yaparken nasıl heyecan duyduklarını aklımda bir film şeridi gibi geçiririm” şeklinde konuştu. Türkiye’nin 14 yıldır gücüne güç kattığını vurgulayan Yıldırım “Siyasi istikrarsızlık yaşandığı bölgemizde huzur ve istikrar adası inşa etmek, bölgede denge ve istikrara katkı sağlamak için tüm gücümüzle gayret ediyoruz. Bayraktar gemisinin denize indirirken hatırlayacaksınız sayın Cumhurbaşkanımız ‘askeri güç ile desteklenmeyen diplomasi bizi yolda bırakır’ demişti. Biz de bu inançla hareket ediyoruz. Her gemi inşasında gayemiz Türkiye’nin gücüne güç katmaktır. Bizim için asıl olan işte bu hizmetlerdir. Denize inen gemiler, bacası tüten fabrikalardır. Bu doğrultuda atılan her adımı destekliyoruz, ürünlerini gördükçe memnuniyetimiz artıyor. Taş üstüne taş koyan herkesi sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı. 16 Temmuz’da Sancaktar gemisini denize indirmeyi planlandığını hatırlan ancak, darbe girişimi nedeniyle törenin gerçekleştirilemediğin hatırla
11.09.2019 Haberler
Ve denize indirildi
Ve denize indirildi Milli Gemi (MİLGEM) Projesi kapsamında üretilen ada sınıfı korvetlerden üçüncüsü Burgazada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle denize indirildi.
18.06.2016 Gündem
Ve denize indirildi
Ve denize indirildi Milli Gemi (MİLGEM) Projesi kapsamında üretilen ada sınıfı korvetlerden üçüncüsü Burgazada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığı törenle denize indirildi.
18.06.2016 Gündem
Avrasya Tüneli geçişi5 dolar + KDV olacak
Avrasya Tüneli geçişi5 dolar + KDV olacak Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli inşaatının yüzde 82’sinin tamamlandığını belirterek,  “Hedefimiz yıl sonunda tüneli bitirerek İstanbul’un ve İstanbullunun hizmetine sunmak” dedi.
9.06.2016 Ekonomi
Süper Lig'de transfer raporu
Süper Lig'de transfer raporu Spor Toto Süper Lig'de 9 Haziran 2015 Salı günü başlayan Birinci Transfer ve Tescil Dönemi dün gece yarısı sona erdi. Transfer döneminin sona ermesiyle Süper Lig ekiplerinde kalan ve giden oyuncular da netleşti.
1.07.2020 Futbol
Balıkesirspor-Trabzonspor: 3-1
Balıkesirspor-Trabzonspor: 3-1 Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında PTT 1. Lig ekibi Balıkesirspor bu sezon Avrupa'da harikalar yaratan Trabzonspor'u 3-1 yenerek kupanın dışına itti.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Baros Antalyaspor'a turu getirdi!
Baros Antalyaspor'a turu getirdi! Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Turgutluspor sahasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaştı.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Uğur Arslan: 'Kullanıldığımı düşünmüyorum'
Uğur Arslan: 'Kullanıldığımı düşünmüyorum' CNN Türk'te Enver Aysever'in sunduğu Aykırı Sorular'ın konuğu Uğur Arslan'dı. Bir dönem Deniz Feneri programıyla insanlara yardımda bulunan Uğur Arslan, Deniz Feneri davası hakkında açıklamalarda bulundu.
11.09.2019 Televizyon
Seriye Antalya "dur" dedi!
Seriye Antalya "dur" dedi! Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe, M.P. Antalyaspor'a evinde 3-1 mağlup oldu ve 47 maçlık yenilmezlik serisi son bulmuş oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
MP Antalyaspor 25 kişilik kadroyla Slovenya'ya hareket etti
MP Antalyaspor 25 kişilik kadroyla Slovenya'ya hareket etti Kırmızı beyazlılar 8 Ağustos'a kadar devam edecek kamp boyunca hazırlık maçları yapacak.
1.07.2020 AntalyaSpor
Meltem Cumbul olimpiyat meşalesini taşıyacak
Meltem Cumbul olimpiyat meşalesini taşıyacak Meltem Cumbul, Londra 2012 Olimpik Meşale Koşusu için İngiltere’nin York şehrinde Türkiye saatiyle 14:00’de koşuyor. Yaklaşık 300 metre koşacak olan ünlü oyuncu, olimpiyat meşalesini taşıyacak.
19.06.2012 Cadde
Meşale onların elinde
Meşale onların elinde 2012 Londra Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye adına Olimpiyat Meşalesi’ni taşıyacak isimler tanıtıldı
30.05.2012 Skorer
2 bin 300 yıllık olta iğnesi bulundu
2 bin 300 yıllık olta iğnesi bulundu Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi sınırları içinde yer alan Assos Antik Kenti’nde, 2 bin 300 yıllık bronz olta iğneleri gün yüzüne çıkarıldı...
13.10.2010 Gündem
YAŞ kararları açıklandı
YAŞ kararları açıklandı Yüksek Askeri Şura’da, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na Donanma Komutanı Oramiral Eşref Uğur Yiğit’in, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay’ın, Birinci Ordu Komutanlığı’na Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral Hasan Iğsız’ın, Genelkurmay İkinci Başkanlığı’na Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Orgeneral Aslan Güner’in atanması kararlaştırıldı.
4.08.2009 Siyaset