Benjamin Harvey

Benjamin Harvey

Son dakika Benjamin Harvey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Benjamin Harvey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Benjamin Harvey haber sayfamızda...

Benjamin Harvey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 242 benjamin harvey haberi bulunmuştur.
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Cadde
'Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar!'
'Kadınlar ilişkilerinde çocukları silah olarak kullanıyorlar!' Halit Ziya Uşaklıgil'in unutulmaz romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu'nun üçüncü versiyonunda 'Firdevs Yöreoğlu' karakterine hayat veren Hande Ataizi, eski eşi ve oğlu Aslan Leon'un babası Benjamin Harvey'le ilişkisi hakkında konuştu.
21.11.2023 Cadde
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu sezonu açtı! Esneme hareketleri dikkat çekti
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu sezonu açtı! Esneme hareketleri dikkat çekti Son olarak Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana' rolü ile kamera karşısına geçen Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu’yla tatil sezonunu açtı. Önceki gün Türkbükü’ndeki bir beach’de görüntülenen çifte, arkadaşları eşlik etti.
10.07.2023 Cadde
Hande Ataizi: Kazadan sonra kurşun döktürdük
Hande Ataizi: Kazadan sonra kurşun döktürdük Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'da rol alan Hande Ataizi, bir süredir sevgilisi Dinç Aydoğdu ve oğlu Aslan Leon ile Bodrum'da tatilin tadını çıkarıyordu. Ancak ünlü ismin tatil keyfi, oğlu ve sevilisiyle birlikte komşusunun aracıyla eve dönerken atlattıkları kazayla gölgelenmişti. Alev alan araçtan son anda kurtulan oyuncu ve Aydoğdu, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Ataizi, yaşadığı korkunç olayı anlattı.
5.09.2022 Cadde
Bodrum'da tatiline devam eden Hande Ataizi'nin deniz keyfi
Bodrum'da tatiline devam eden Hande Ataizi'nin deniz keyfi Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'da 'Cana Yalçın' karakterine hayat veren Hande Ataizi (48) ve kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu'nun Bodrum tatili devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ölümden dönen ünlü çift, birlikte Gölköy'de görüntülendi. Denizin tadını çıkaran Ataizi, fit vücuduyla dikkat çekti.
26.07.2022 Cadde
Hande Ataizi oğlu ve sevgilisiyle Bodrum tatilinde
Hande Ataizi oğlu ve sevgilisiyle Bodrum tatilinde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve iki hafta önce sezon finali yapan 'Camdaki Kız' dizisinin Cana'sı Hande Ataizi (48), kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi ve yedi yaşındaki oğluyla Bodrum'da tatil yapıyor. Ataizi'ne bol bol sarılan Aslan Leon'un, annesinin sevgilisi Dinç Aydoğdu ile çok iyi anlaştığı görüldü.
1.07.2022 Cadde
Hande Ataizi: Onu ayrı bir gün konuşalım!
Hande Ataizi: Onu ayrı bir gün konuşalım! Güzelliği ve fit görtüntüsü ile yıllara meydan okuyan ünlü oyuncu Hande Ataizi, önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kerem Bürsin'in Türk oyuncularının kaprisli olduğuna yönelik açıklamaları sorulan Ataizi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.06.2022 Cadde
Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba
Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba Güzelliği ve fit görtüntüsü ile yıllara meydan okuyan Hande Ataizi, Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Kadrosunda yer aldığı Kanal D dizisi 'Camdaki Kız'ın izleyicilerine müjde veren Ataizi, sekiz yaşındaki oğlu Aslan Leon ve dört yıl önce boşandığı Benjamin Harvey hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Çok para kazanmak bu mesleği icra etmemde bir sebep değil" sözleriyle de dikkat çekti.
7.05.2022 Cadde
'Para kazanmak için yapmıyorum'
'Para kazanmak için yapmıyorum' Hande Ataizi, oyunculuğu çok sevdiğini ve bu işi çok para kazanmak için yapmadığını söyledi
7.05.2022 Cadde
Benjamin Harvey oğlu Leon'u gezdirdi
Benjamin Harvey oğlu Leon'u gezdirdi Oyuncu Hande Ataizi'nin Amerikalı gazeteci eski eşi Benjamin Harvey, önceki gün oğlu Leon ile birlikte Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
15.06.2020 Cadde
Hande Ataizi'nin hastane telaşı
Hande Ataizi'nin hastane telaşı Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün sevgilisi Dinç Aydoğdu ve Benjamin Harvey'le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Leo ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi.
13.06.2020 Cadde
'Sokaktaki adam daha iyi oynar'
'Sokaktaki adam daha iyi oynar' Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu beğendiğini söyleyen Hande Ataizi, “Kenan İmirzalıoğlu hiç iyi bir oyuncu değil. Onu yetenekli bulmuyorum. Sokaktan bir adam al, daha iyi oynatırsın” dedi
19.05.2020 Cadde
Hande Ataizi, eski eşini korudu
Hande Ataizi, eski eşini korudu Oyuncu Hande Ataizi, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ataizi, gazetecileri görünce telefonu kapatıp soruları yanıtladı.
10.03.2020 Cadde
Aman Hande görmesin! Leon'dan tehlikeli tırmanış
Aman Hande görmesin! Leon'dan tehlikeli tırmanış Hande Ataizi’yle boşandıktan sonra ortalarda görünmeyen Benjamin Harvey, önceki gün Bebek Parkı’ndaydı.
9.03.2020 Cadde
Hande Ataizi çok kızacak! Kuralları hiçe saydı
Hande Ataizi çok kızacak! Kuralları hiçe saydı Oyuncu Hande Ataizi, 2012 yılında evlendiği, oğlu Aslan Leon’un babası Amerikalı Benjamin Harvey’den Mayıs 2018’de boşanmıştı.
24.12.2019 Cadde
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu ilk kez el ele
Hande Ataizi ve Dinç Aydoğdu ilk kez el ele Oyuncu Hande Ataizi eçtiğimiz günlerde sevgilisi Dinç Aydoğdu’dan evlenme teklifi aldığını açıklamıştı. Bugüne kadar sevgilisiyle el ele görüntü vermekten kaçınan Ataizi, ezber bozdu.
24.12.2019 Cadde
Benjamin Harvey: Türkçe bilmiyorum
Benjamin Harvey: Türkçe bilmiyorum Hande Ataizi'nden boşanan Benjamin Harvey, önceki gün oğlu Leo ile Ctiy's AVM'deydi.
9.12.2019 Cadde
'Ünlü olunca bir anda havaya giriyorlar'
'Ünlü olunca bir anda havaya giriyorlar' Geçtiğimiz hafta Ümraniye'de kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Dinç Aydoğdu (25) ile halk otobüsünde görüntülenen Hande Ataizi'nden çarpıcı açıklamalar...
8.10.2019 Cadde
'Yaş farkı için daha sert tepkiler beklemiştim'
'Yaş farkı için daha sert tepkiler beklemiştim' Oyuncu Hande Ataizi, Sinan Özedincik ve Funda Karayel’in sunduğu, A Para’da yayınlanan ‘Günaydın Hafta Sonu’na konuk oldu.
8.10.2019 Cadde
Hande Ataizi aşkını ilan etti! 21 yaş küçük...
Hande Ataizi aşkını ilan etti! 21 yaş küçük... Geçtiğimiz yıl ABD'li gazeteci eşi Benjamin Harvey'den "Aramızda kültür farkı var" diyerek boşanan Hande Ataizi, yeni bir aşka yelken açtı.
12.09.2019 Cadde
Hande Ataizi spordan vazgeçmiyor
Hande Ataizi spordan vazgeçmiyor Oyuncu Hande Ataizi, eski eşi Amerikalı Benjamin Harvey'den olan oğlu Leon ile Bodrum'da tatil yapıyor.
13.08.2019 Cadde
Ekonomik Hande
Ekonomik Hande Hande Ataizi, Bodrum’da para saçan ünlülere adeta ders verdi. Ataizi lüks plajlara gitmek yerine halk plajında denize girip 5 kişilik yemek için de 200 lira hesap ödedi.
24.07.2019 Cadde
Hande Ataizi'nin gizemli arkadaşı!
Hande Ataizi'nin gizemli arkadaşı! Oyuncu Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. City's AVM çıkışı görüntülenen Ataizi'ne bir erkek arkadaşı eşlik ettik.
20.07.2019 Cadde
BDDK ve SPK'dan o iddialarla ilgili açıklama
BDDK ve SPK'dan o iddialarla ilgili açıklama Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, "Onlarca kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğumuz iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Ekonomimizin itibarını kırabilecek yayınlar hakkında yasal yollara başvurulacağı tabiidir"" açıklamasında bulundu. SPK'dan yapılan açıklamada ise "Piyasalarda tedirginliğe ve yatırımcıların zarara uğramasına çalışıldığı tespit edilmiştir. Kanunun ilgili maddeleri çerçevesinde suç duyurusunda bulunulmuştur" denildi.
14.06.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Benjamin Harvey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.