Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım!
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım! Mallorca'nın Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu Mallorca'ya transferine kadar yaşanan süreci ve Türkiye günlerini anlattı. Muriqi, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduğu sezon Türkiye'de gösterdiği performansa dair önemli ifadeler kullandı.
6.04.2024 İspanya La Liga
Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası başladı! Dereceye girenlere milli takım müjdesi
Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası başladı! Dereceye girenlere milli takım müjdesi Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) düzenlediği “2024 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası” Antalya’da başladı. Şampiyonanın sonunda dereceye giren sporcular milli takım havuzuna girmeye hak kazanacak.
22.01.2024 Diğer
Eşinizle değil yalnız yürüyün! ‘Spor aile muhabbetine dönüyor, faydası olmuyor’
Eşinizle değil yalnız yürüyün! ‘Spor aile muhabbetine dönüyor, faydası olmuyor’ “Hadi hanım, hadi bey birlikte yürüyüşe çıkalım.” Bizde genellikle böyle yapılır. Ama uzmanlara göre, eşlerle birlikte yapılan sporda kondisyon sağlanamadığı için maksimum fayda da elde edilemiyor!.
20.01.2024 Dünya
Dilan Çiçek Deniz'in 'şimşek dövmesi' kararı! 'Hikayesini çok düşünmüyorum'
Dilan Çiçek Deniz'in 'şimşek dövmesi' kararı! 'Hikayesini çok düşünmüyorum' Oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile kendisinden 11 yaş büyük Thor Saevarsson, nikâh masasına oturmaları beklenirken ilişkiye nokta koymuşlardı. 28 yaşındaki güzel, İzlandalı reklam yönetmeni ile sevgili olduğu dönemde yaptırdığı şimşek dövmesi hakkında konuştu.
6.01.2024 Cadde
Garry Rodrigues'ten Fatih Terim'e övgü dolu sözler!
Garry Rodrigues'ten Fatih Terim'e övgü dolu sözler! Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler kullandı.
2.01.2024 Dünyadan Futbol
Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor!
Selena Gomez, Justin Bieber'in yakın arkadaşıyla aşk yaşıyor! Şarkıcı Selena Gomez ile uzun yıllar aşk yaşayan Justin Bieber, ayrılıklarından kısa bir süre sonra Hailey Baldwin ile sürpriz şekilde nikah masasına oturmuştu. Selena Gomez, büyük aşkı Justin Bieber'ın yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu itiraf edince sosyal medyada gündem oldu.
9.12.2023 Cadde
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı!
Ahmet Nur Çebi'den Burak Yılmaz, Tadic, Sergen Yalçın ve Halil Dervişoğlu cevabı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kongre kararı alınmasının ardından suskunluğunu bozdu. Alexander Djiku transferini Şenol Güneş'in istemediğini belirten Başkan Çebi, "Halil Dervişoğlu'nun babası Şenol Güneş'e yalvardı" ifadelerini kullandı. Çebi, Sergen Yalçın'ın ayrılık sürecini de anlattı.
22.11.2023 Beşiktaş
Yumurtalarını dondurmuştu! Sienna Miller bebeğinin cinsiyetini açıkladı
Yumurtalarını dondurmuştu! Sienna Miller bebeğinin cinsiyetini açıkladı 26 yaşındaki Oli Green ile birlikte olan 41 yaşındaki İngiliz oyuncu Sienna Miller ikinci kez anne olmaya hazırlıyor. Yumurtalarını donduran güzel yıldız, ikinci bebeğinin cinsiyeti hakkında da geçtiğimiz gün düzenlenen bir bebek partisiyle ipuçları verdi.
7.11.2023 Cadde
Willis’in durumu iyi değil
Willis’in durumu iyi değil Glenn Gordon Caron hem “Mavi Ay” dizisinin yaratıcısı hem de bu dizide Bruce Willis’in David Addison’ı canlandırması için ısrarcı olup onu şöhrete kavuşturan kişi.
14.10.2023 Kültür Sanat
Ünlü oyuncunun hastalığı her geçen gün kötüye gidiyor! 'Yaşama sevinci yok oldu'
Ünlü oyuncunun hastalığı her geçen gün kötüye gidiyor! 'Yaşama sevinci yok oldu' 'Zor Ölüm', 'Mavi Ay' ve 'Altıncı His' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Bruce Willis, geçtiğimiz sene frontotemporal demans hastalığına da yakalanmıştı. 'Mayi Ay' dizisinin yaratıcısı Glenn Gordon Caron, hastalığı ortaya çıktığından beri Willis'i düzenli olarak ziyaret ettiğini söyleyerek; aktörün sağlık durumuyla ilgili konuştu.
12.10.2023 Cadde
Rolling Stones'un solisti Mick Jagger mirasını bağışlıyor! 'Çocuklarımın ihtiyacı yok'
Rolling Stones'un solisti Mick Jagger mirasını bağışlıyor! 'Çocuklarımın ihtiyacı yok' Efsanevi müzik grubu Rolling Stones'un üyesi Mick Jagger, mirasını hayır kurumuna bağışlamayı düşündüğünü açıkladı. Ünlü isim, "Çocukların iyi yaşamak için 500 milyon dolara ihtiyacı yok" diyerek para hayır kurumlarına giderse hedefini söyledi.
29.09.2023 Cadde
Çocuk hastalıkları neden arttı? Bakan Koca paylaştı, uzman isim açıkladı
Çocuk hastalıkları neden arttı? Bakan Koca paylaştı, uzman isim açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yakın zamanda çocukların hasta olmasının neden sıklaştığına dair bir video yayınladı. Bakan Koca'nın paylaştığı videoda, Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Ateş Kara, çocuklarda hastalıkların neden arttığını açıkladı.
28.09.2023 Gündem
İsmail Kartal'dan maç sonrası Batshuayi'nin tepkisine cevap
İsmail Kartal'dan maç sonrası Batshuayi'nin tepkisine cevap Konferans Ligi'nde 7'de 7 yapan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maç sonrası yaptığı açıklamada "Rakibimizin ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyorduk. Son oynadıkları Kopenhag maçını izledik. Birçok maçlarını izledik. Avrupa kupalarında hiç gol yememiş ve mağlubiyeti olmayan bir takımdı" ifadelerini kullandı.
22.09.2023 Konferans Ligi
Avcılar’da otelde doktor cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Avcılar’da otelde doktor cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Avcılar’da iddiaya göre otel odasında yabancı uyruklu kadınla birlikteyken para anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı kadının, mesaj attığı başka bir adamın odaya gelerek doktora art arda ateş edip öldürmesiyle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, şüpheli A.A.K’nin oda önündeki anları ve kadınla birlikte kaçtığı anlar görüntülerde yer aldı.
24.08.2023 Haberler
Cansel Elçin: Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
Cansel Elçin: Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından mutlu giden evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.
23.08.2023 Cadde
Eski sevgilinin fotoğrafına hapis
Eski sevgilinin fotoğrafına hapis Sevgilisiyle birlikteyken çektirdikleri fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan sanığın, 2 yıldan 4 yıla kadar hapisle cezalandırılabileceğine hükmedildi.
8.08.2023 Gündem
Yapay zekâdan bir Dostoyevski çıkar mı?
Yapay zekâdan bir Dostoyevski çıkar mı? Yapay zekâ kusursuz ve ‘yaratıcı’ metinleriyle edebiyattaki varlığını güçlendiriyor. Yazar ve eleştirmenler yapay zekâ romanlarının bir edebi metin olup olmadığı sorusuna cevabı zamanın vereceği görüşünde.
30.07.2023 Kültür Sanat
Adı sürekli ünlü isimlerle anılıyor! Shakira genç şarkıcıyla hayranlarına yakalandı
Adı sürekli ünlü isimlerle anılıyor! Shakira genç şarkıcıyla hayranlarına yakalandı Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle geçtiğimiz sene bitmişti. Ayrılığın ardından adı Tom Cruise, Lewis Hamilton ve Jimmy Butler ile görüntülenen Shakira, son olarak genç meslektaşı Rauw Alejandro ile nehirde yüzerken hayranlarının kameralarına yakalandı.
29.07.2023 Cadde
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat'ın denizde romantik anları!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat'ın denizde romantik anları! Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Çeşme tatillerinde objektiflere takıldı. Keyiflerinin yerinde oldukları gözlenen ikili, bir ara sarılıp yakınlaşarak kısa süreli romantizm yaşadı. 
28.07.2023 Cadde
Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı! Yasak aşkın sonu balkonda bitti
Metresiyle birlikteyken eşi kapıyı çaldı! Yasak aşkın sonu balkonda bitti Sevgilisini 'Eşim iş seyahatinde' diyerek evine davet edem adam, karısının eve erken gelmesiyle dünyaya dalga konusu oldu.
27.07.2023 Dünya
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı'
Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar'dan Damien Comolli ve Phillip Cocu itirafı! 'Kimyası çok farklı' Fenerbahçe'nin eski idari menajeri Onur Başar, Skorer TV'nin konuğu oldu. Nergis Aşkın'ın sorularını cevaplayan Onur Başar, sarı-lacivertlilerde Phillip Cocu ve Damien Comolli döneminde yaşananları anlattı.
21.07.2023 Fenerbahçe
Baba, 6 yaşındaki oğlunu Kolombiya’ya kaçırdı! Anne geçici velayetini aldı
Baba, 6 yaşındaki oğlunu Kolombiya’ya kaçırdı! Anne geçici velayetini aldı Boşanma aşamasında olduğu eşinin 6 yaşındaki oğlunu Kolombiya’ya götürdüğünü iddia eden Sinem Yaşar A., çocuğundan 2 aydır haber alamıyor. Olayın ardından oğlu Poyraz’ın geçici velayetini almayı başaran anne, astım hastası oğlunun iadesi için yetkili makamlara çağrıda bulundu.
4.07.2023 Haberler
Baba, 6 yaşındaki oğlunu Kolombiya’ya kaçırdı! Anne geçici velayetini aldı
Baba, 6 yaşındaki oğlunu Kolombiya’ya kaçırdı! Anne geçici velayetini aldı Boşanma aşamasında olduğu eşinin 6 yaşındaki oğlunu Kolombiya’ya götürdüğünü iddia eden Sinem Yaşar A., çocuğundan 2 aydır haber alamıyor. Olayın ardından oğlu Poyraz’ın geçici velayetini almayı başaran anne, astım hastası oğlunun iadesi için yetkili makamlara çağrıda bulundu.
4.07.2023 Gündem
İki yıldır ilişki yaşadığı kadın, erkek çıktı! Skandalın sonu yok
İki yıldır ilişki yaşadığı kadın, erkek çıktı! Skandalın sonu yok İngiltere'de kendisiyle evlenmek isteyen kadını, erkek rolü yaparak kandıran kadın hakim karşısına çıktı. Davanın detaylarının ortaya çıktığı gelişme pes dedirtti.
24.05.2023 Dünya
Merve Özbey: Gücümü ailemden alıyorum
Merve Özbey: Gücümü ailemden alıyorum Merve Özbey, geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otgelde sahne aldı. Tolga Çam imzalı elbisesiyle göz kamaştıran 34 yaşındaki şarkıcı, konser öncesi basın mensupları ile bir araya geldi.
22.05.2023 Cadde