Brezilyalı

Brezilyalı

Son dakika brezilyalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan brezilyalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan brezilyalı haber sayfamızda...

Brezilyalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.527 brezilyalı haberi bulunmuştur.
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, son olarak Miami'de görüntülendi. Trafikte yaptığı bir kural ihlali nedeniyle polis tarafından kenara çekilen Bündchen, gözyaşlarına hakim olamadı.
25.04.2024 Cadde
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti
Fenerbahçe'de Fred fırtınası! Gol sevinci dikkat çekti Fenerbahçe, Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor'a konuk oldu. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Fred, müsabakada attığı golden sonra dikkat çeken bir sevince imza attı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma'
İsmail Kartal'dan Fred ile özel görüşme! 'Yazılanlara sakın bakma' UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında evinde Olympiakos'u 1-0 yenmesine rağmen penaltı atışları sonucu elenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın oyuncu değişiklikleri büyük eleştiri toplamıştı. Tecrübeli teknik adamın özellikle Fredi'i oyundan alması eleştirilere neden olmuştu. İsmail Kartal, Fred ile Samandıra'da özel bir görüşme gerçekleştirdi!
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal yarını düşündü, bugünü kaybetti! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hep bir adım sonrasını düşünürken, güncelde başarılı olamadı. Olympiakos ile oynadığı ilk maçta Ferdi, Fred ve İsmail’i kenarda tuttuğu için eleştirilen Kartal, rövanşta da Fred, Dzeko ve İrfan Can’ı yorgunluk nedeniyle oyundan aldı.
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti F.Bahçe’de sezon başından itibaren verdiği hatalı kararlarla eleştirilen İsmail Kartal, Olympiakos karşısında bunlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının değişikliklerine oyuncular da isyan ederken, yarı final bileti uçtu gitti.
20.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi!
Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius için transfer kararının belli olduğu öğrenildi.
19.04.2024 Galatasaray
Rodrigo Becao: Kafanızı kaldırın ve devam edelim!
Rodrigo Becao: Kafanızı kaldırın ve devam edelim! Fenerbahçeli futbolcu Rodrigo Becao, Olympiakos maçının ardından paylaşımda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Casemiro'dan Carlo Ancelotti itirafı! 'Döndüğümde ağlıyordu'
Casemiro'dan Carlo Ancelotti itirafı! 'Döndüğümde ağlıyordu' Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Manchester United'a imza atan Casemiro, Carlo Ancelotti ile ilgili konuştu.
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı!
Sevilla'da Marcao ile ayrılık kararı! Sevilla'nın Brezilyalı savunmacı Marcao ile yollarını ayırmak istediği öğrenildi.
19.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı!
Real Madrid'de Arda Güler'in transferi için resmi temaslar başladı! Real Madrid'de forma şansı bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler'in takımdaki geleceği için sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol basını Arda Güler'in transferi için resmi temasların başladığını ileri sürdü. İşte detaylar....
19.04.2024 İspanya La Liga
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de Fred'in İsmail Kartal'a tepkisi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
14.04.2024 Futbol
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol
Galatasaray'da 4 yıldız için kritik hafta! İlk yolcu belli oldu
Galatasaray'da 4 yıldız için kritik hafta! İlk yolcu belli oldu Galatasaray’da sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen istenen seviyeye çıkamayan Zaha ve Tete başta olmak üzere birçok oyuncu için kritik haftalara girildi. Son 7 maçta ortaya koydukları performanslar sonucunda takımda kalıp kalmayacakları belirlenecek.
13.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldızını Premier Lig'de buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Premier Lig'de forma giyen tecrübeli futbolcuyla transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.
12.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu
Galatasaray'a Tete piyangosu! Brezilya ekibinin teklifi belli oldu Sezon başında büyük beklentilerle bedelsiz olarak sarı-kırmızılı kulübe transfer olan Brezilyalı kanat oyuncusu, performansıyla hayal kırıklığına neden oldu. Yönetimin yolları ayırmayı düşündüğü Tete'ye ülkesinden talip çıkarken, teklif belli oldu.
12.04.2024 Galatasaray
Chiquinho: Hatalar yaptık ve bunun bedelini ödedik!
Chiquinho: Hatalar yaptık ve bunun bedelini ödedik! Olympiakos'un Brezilyalı orta sahası Chiquinho, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe turu rövanşa bıraktı! 5 gollü maçı Olympiakos kazandı
Fenerbahçe turu rövanşa bıraktı! 5 gollü maçı Olympiakos kazandı UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos, Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup etti.
11.04.2024 Konferans Ligi
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu
Fenerbahçe'de Joao Pedro krizi! Ayrılık talebi belli oldu Fenerbahçe'de gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Joao Pedro'nun sözleşme feshi için talep ettiği rakam ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun menajerinin İstanbul'a geldiği öğrenildi.
10.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Brezilyalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.