Cinsel Güç

Cinsel Güç

Son dakika cinsel güç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cinsel güç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cinsel güç haber sayfamızda...

Cinsel Güç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 862 cinsel güç haberi bulunmuştur.
Libidoyu yükseltiyor, Kleopatra'nın da sırrı bu çıktı! İşte afrodizyak etkili yiyecekler
Libidoyu yükseltiyor, Kleopatra'nın da sırrı bu çıktı! İşte afrodizyak etkili yiyecekler Her gün yediğiniz afrodizyak etkilere sahip yiyecekleri duyduğunuzda çok şaşıracaksınız! Beslenme uzmanlarının yaptığı araştırmalara göre afrodizyak bakımından zengin bu yiyecekler, cinsel dürtülerinizi artıracak! İşte o yiyecekler...
9.09.2023 Cinsel Sağlık
Beynindeki tümör cinsel gücünü artırdı! Görme ve koku alma duyusunu kaybetti
Beynindeki tümör cinsel gücünü artırdı! Görme ve koku alma duyusunu kaybetti İngiltere'de son 9 yılda 2 kez kansere yakalanan adamın ifadeleri dünyada ses getirdi. O dönem yaşadıklarını anlatan İngiliz, yaşadığı zorlu süreçler sonrası karakterinin değiştiğini bildirdi.
4.07.2023 Dünya
‘Kadın heyet önünde baskı hissediyorum’ diyen eş katiline kadın hakimden ders gibi cevap
‘Kadın heyet önünde baskı hissediyorum’ diyen eş katiline kadın hakimden ders gibi cevap Kocaeli'de kendisini aldattığını iddia ettiği eşinin boğazını keserek, 12 yerinden bıçaklayan sanığın yargılanmasına devam edildi. Savunmasında, kadın cinayetiyle yargılandığını söyleyen sanık, "Mahkeme heyetinin de kadın olmasından dolayı kendimi baskı altında hissediyorum" dedi. Mahkemenin kadın başkanı ise bu cevabı verdi.
14.03.2023 Gündem
Piyasa değeri 9 milyon lira! Ataşehir ve Güngören'de operasyon
Piyasa değeri 9 milyon lira! Ataşehir ve Güngören'de operasyon Ataşehir ve Güngören'de düzenlenen operasyonda, botoks ve cinsel güç arttırıcı ilaçlarında aralarında bulunduğu piyasa değeri yaklaşık 9 milyon lira olan 100 bin 695 kaçak ilaç ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.
17.10.2022 Gündem
'Kertenkele yağı'ndaki tehlike! Sokaklarda satılıyor...
'Kertenkele yağı'ndaki tehlike! Sokaklarda satılıyor... Pakistan’ın çeşitli şehirlerinde eklem ağrıları, halsizlik ve çeşitli hastalıklara "iyi geldiği" iddiasıyla sokaklarda uygunsuz şartlarda hazırlanarak satılan "kertenkele yağı", sağlık açısından tehlike arz ediyor.
12.11.2021 Dünya
Hipofiz Bezi Tümörü Nedir, Nasıl Anlaşılır? Hipofiz Tümörü Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır?
Hipofiz Bezi Tümörü Nedir, Nasıl Anlaşılır? Hipofiz Tümörü Belirtileri Nelerdir, Tedavisi Nasıl Yapılır? Hipofiz bezi tümörleri tüm kafa içi tümörlerinin yaklaşık yüzde 15’ini oluşturur. Hipofiz bezinin tedavisi ilaç, ameliyat ve radyocerrahi yani Gamma Knife tedavisidir. Yaklaşık olarak 5 kişiden birinde görülen hipofiz bezi tümörleri, iyi huylu tümörler arasında yer alır. Yani ömür boyu belirti göstermeden ve zarar vermeden vücutta kalır. Hipofiz bezi tümörü nedir, nasıl anlaşılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.09.2021 Sağlık
Bu tedavi yöntemi cinsel fonsiyonları destekliyor!
Bu tedavi yöntemi cinsel fonsiyonları destekliyor! Cinsel fonksiyonları destekleyen tedavilerden P-Shot tedavisi hakkında bilgi veren Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat "PRP tedavisi (Platelet rich plasma veya trombositten zengin kan sıvısı) son dönemde cinsel güç ve performans açısından kullanılan tedavilerden biridir. P Shot cinsel bölgeyi gençleştirerek fonksiyonları destekliyor. Ayrıca cinsel bölge büyütme ihtiyacı içinde olan erkeklerde de çok başarılı sonuçlar veriyor" dedi.
31.05.2021 Genel Sağlık
Adenom Nedir, Belirtileri Nelerdir? Adenom Türleri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir?
Adenom Nedir, Belirtileri Nelerdir? Adenom Türleri Nelerdir, Nasıl Tedavi Edilir? Şüphesiz insan sağlığını en çok tehdit eden faktörlerden biri tümörlerdir. Eğer herhangi bir tümör zamanında tespit edilir ve tedaviye de erken başlanırsa, ortaya ciddi sorunların çıkmasının önüne geçilebilir. Fakat yine de bilinmelidir ki, her tümör kötü huylu değildir. İşte kötü huylu olmayan bu tümör türlerinden biri de adenomdur. Peki adenom nedir ve belirtileri nelerdir? Adenom türleri nelerdir ve nasıl tedavi edilir? İşte bu konu hakkında tüm merak edilenler.
4.03.2021 Sağlık
Çörek Otu Yağının Zararları Nelerdir? Çörek Otu Yağı Kimlere, Hangi Durumlarda Zararlı?
Çörek Otu Yağının Zararları Nelerdir? Çörek Otu Yağı Kimlere, Hangi Durumlarda Zararlı? Çörek otu yağının yararları günümüzün alternatif tıp alanında ilgi ile karşılanan bir yağdır. Bu yağ; kanseri önlemekten, kalp sağlığını korumaya kadar pek çok faydaya sahiptir. Damar tıkanıklığı, cinsel güç için olumlu etkisi gibi birçok yararı bulunan çörek otu yağı, yararlarıyla alternatif tıpçıların ilgisini çekmektedir. İlaç kullanmayı sevmeyen kişiler için oldukça fazla kullanılan çörek otu yağının zararları da bulunmaktadır. Peki çörek otu yağının zararları nelerdir? Çörek otu yağı kimlere, hangi durumlarda zararlı? İşte, merak edilen tüm detaylar. 
17.02.2021 Sağlık
Bir çay kaşığından fazlası öldürüyor!
Bir çay kaşığından fazlası öldürüyor! Koronavirüs salgını için bağışıklığını güçlendirmek isteyen vatandaşlar arıların ‘orman gülü’ adlı bitkinin nektarından ürettikleri 'deli bal' rağbet gösteriyor. Ancak uzmanlardan ciddi bir  uyarı geldi. Soğuk algınlığının yanı sıra tansiyon düşürmede de etkili olan 'deli bal'ın, günde en fazla 1 çay kaşığı ölçüsünde tüketilmesi öneriliyor.
14.01.2021 Gündem
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu! 2 kişi yakalandı
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu! 2 kişi yakalandı Ataşehir'de düzenlenen sahte ilaç operasyonunda 2 kişi yakalandı.
29.11.2020 Gündem
Mahkemede ‘cinsel güç’ sorusuna şoke eden cevap!
Mahkemede ‘cinsel güç’ sorusuna şoke eden cevap! Adnan Oktar ve grubuna yönelik 76'sı tutuklu 226 sanık hakkında açılan davaya devam edildi. Yayınlarda taktığı 300 bin TL'lik saatin hangi arkadaşına ait olduğunu hatırlamayan Oktar, 1 milyon 50 bin euro ödeyerek mason olduğu iddiasını reddederek, "Masonluk belgesi aldım. Para ödemedim" dedi. Mahkeme başkanı, aylık gelirini 3 bin TL olarak açıklayan Oktar'a, yılan derisinden ayakkabıları ve altın iplikli takım elbiseleri nasıl aldığını, Land Rover, Porsche marka araçlara nasıl bindiğini, Dragos'taki villanın kirasını nasıl ödediğini sordu. Oktar, tüm bunların parasını arkadaşlarının ödediğini söyledi.
12.10.2020 Gündem
Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir mi?
Cinsel güç kaybı kalp hastalığının belirtisi olabilir mi? Son yapılan araştırmaların özellikle 30-50 yaş arasında cinsel güç kaybı yaşayan erkeklerin kalp damar sorunu açısından risk altında olduğunu gösterdiğine dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, uyardı.
30.07.2020 Cinsel Sağlık
Cinsel performansı ateşleyen 10 ipucu
Cinsel performansı ateşleyen 10 ipucu Bütün geceyi yatakta sevişerek geçirmek istiyorsanız yalnız değilsiniz! Birçok erkek cinsel performanslarını artırmanın yollarını arıyor. Bunun için piyasada pek çok şey var ancak bunların hiçbirini kullanmadan uzun uzun sevişmeyi mümkün kılacak basit yolları da gözardı etmeyin. İşte cinsel performansınızı artırmanın yolları...
12.03.2020 Cinsel Sağlık
Başakşehir'de sahte cinsel güç artırıcı ürün operasyonu!
Başakşehir'de sahte cinsel güç artırıcı ürün operasyonu! İstanbul Başakşehir'de bir sanayi sitesi içerisinde bulunan depoya polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, sahte cinsel güç artırıcı gıda takviyeli ürünler geçirildi. Operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alınırken, 100 bin lira değerinde tarihi geçmiş cipse de el konuldu.
9.12.2019 Gündem
Büyükçekmece'de zayıflama ve cinsel içerikli ürün operasyonu
Büyükçekmece'de zayıflama ve cinsel içerikli ürün operasyonu Büyükçekmece'de kaçak yollarla yurda getirilen cinsel performans artırıcı hammaddelerle yapılmış çok sayıda zayıflama ile cinsel içerikli ürün ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
17.10.2019 Gündem
Sonbaharda cinsel gücü tavan yaptıracak 9 öneri
Sonbaharda cinsel gücü tavan yaptıracak 9 öneri Sonbahar, erkek vücudu için en kritik dönem. Çünkü bu aylarda yoğun iş temposuna bağlı cinsel isteği yöneten testosteron hormonu da düşmeye başlıyor. Ancak bu durumdan kurtularak cinsel gücü tavan yaptırmanın yolları çok basit. Üro-Androloji Uzmanı Prof.Dr. Halim Hattat paylaştı
2.10.2019 Cinsel Sağlık
İstanbul'da dev kaçak ilaç operasyonu!
İstanbul'da dev kaçak ilaç operasyonu! İstanbul Büyükçekmece’de düzenlenen operasyonda, bir evde viagranın hammaddesi olarak bilinen 58 kilo sildenafil ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, 1 milyon hap üretilebilecek kadar olan sildenafil maddesini günlük olarak çayına, çorbasına katarak kendi kullandığını ileri sürdü. Operasyon polis kameralarına yansıdı.
19.09.2019 Gündem
Başkentte kaçakçılık operasyonu: Çok sayıda cinsel gücü artırıcı ürün ele geçirildi
Başkentte kaçakçılık operasyonu: Çok sayıda cinsel gücü artırıcı ürün ele geçirildi Ankara'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda cinsel güç artırıcı ve satışı yasak olan sahte ürün ele geçirildi.
20.08.2019 Gündem
‘Gıda takviyesi’ne zehir katıyorlar!
‘Gıda takviyesi’ne zehir katıyorlar! İstanbul’da denetlenen bitkisel macun, bitkisel kahve, cinsel güç artırıcı çikolatalarda ölümcül kimyasallar tespit edildi. 102 bin işletmeden 36’sı hakkında suç duyurusunda bulunulurken, bu kimyasalların ölüme yol açabileceği konusunda uzmanlar uyardı.
8.08.2019 Gündem
Ünlülerin zayıflama çayında şeytani dolandırıcılık
Ünlülerin zayıflama çayında şeytani dolandırıcılık Birçok ünlü ismin reklam filmlerinde oynadığı, zayıflama çayı "Teff”in arkasından şeytani bir dolandırıcılık şebekesi çıktı.
31.07.2019 Gündem
Cinsel hayatı kötüye gidenlerin denemesi gereken bitkiler
Cinsel hayatı kötüye gidenlerin denemesi gereken bitkiler Şifalı bitkiler veya besinler birçok hastalığın tedavisinde kullanılabiliyor. Cinsel hayatınız kötüye gidiyorsa birazdan vereceğimiz bitkileri deneyebilirsiniz. İşte cinsel hayatı kötüye gidenlerin denemesi gereken bitkiler.
19.02.2019 Cinsellik
Cinsel anti-aging uygulaması nedir?
Cinsel anti-aging uygulaması nedir? Erken boşalma sorunun 40 yaş altı erkeklerde en sık görülen cinsel sağlık sorunlarının başında geldiğine dikkat çeken Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, "Bu sorunu yaşayan 3 erkekten biri depresyonda. Uygulanan yeni tedavi yöntemi Cinsel Anti-Aging kür ile erken boşalma önlenebilir" dedi.
12.12.2018 Cinsellik
Eş değiştirme çetesi yanlış müşteriye çattı
Eş değiştirme çetesi yanlış müşteriye çattı Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ahlak bürosu polisleri aylardır takibe aldıkları fuhuş çetesini müşteri kılığına girerek göçertti. Sosyal medya üzerinden pazarlık yapan polisler takibe aldıkları eş değiştirme ve eskort çetesini filmleri aratmayan bir operasyonla yakaladı. Balıkesir'de sosyal medya üzerinden eskort ve eş değiştirme partileri düzenleyen kişilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 15 kişi yakalandı. Eskort kızlarla 100 ve 500 TL arasında değişen ücretlerle fuhuş yapan 16 kişi ise sorguya alındı. Ahlak Bürosu polislerinin sosyal medya üzerinden açtığı hesaplarla takibe aldıkları fuhuş çetesinin içerisinde resmi nikahlı eşini pazarlayan kişiler de gözaltına alındı. Yakalanan şahısların Çanakkale, Ankara ve İzmir gibi illerden Balıkesir'e gelerek sosyal medya üzerinden pazarlama yaptıkları tespit edilirken, şahısların üzerinden çıkan 362 adet uyuşturucu hap, 11 adet cep telefonu, cinsel güç arttırıcı ilaçlar ve doğum kontrol hapları ile fuhuştan kazanılan 16 bin 350 TL paraya da el konuldu. Gözaltına alınan şahıslardan eskort tabir edilen kadınlar adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 4 şüpheli ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca şahısların günübirlik olarak kiraladıkları evler ise kapatıldı.
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Balıkesir'de fuhuş skandalı! Şoke eden detaylar...
Son dakika: Balıkesir'de fuhuş skandalı! Şoke eden detaylar... Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu polisleri, aylardır takibe aldıkları fuhuş çetesini çökertti. Zanlılarla sosyal medya üzerinden pazarlık yapan polisler, takibe aldıkları eş değiştirme ve eskort çetesini filmleri aratmayan bir operasyonla yakaladı.
19.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cinsel Güç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.