Come To Beşiktaş

Come To Beşiktaş

Son dakika come to beşiktaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan come to beşiktaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan come to beşiktaş haber sayfamızda...

Come To Beşiktaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 come to beşiktaş haberi bulunmuştur.
Josef de Souza'dan Coutinho'ya: Come to Beşiktaş
Josef de Souza'dan Coutinho'ya: Come to Beşiktaş Beşiktaş'ın eski futbolcularından Josef de Souza, Coutinho'ya Beşiktaş'a transfer olması yönünde çağrıda bulundu.
22.07.2023 Beşiktaş
Tayfur Bingöl adım adım Süper Lig devine! Menajeri açıkladı
Tayfur Bingöl adım adım Süper Lig devine! Menajeri açıkladı Süper Lig'in Akdeniz temsilcisi Alanyaspor'da başarılı bir performans gösteren Tayfur Bingöl'e İstanbul devi talip oldu. Menajeri konuyla ilgili konuştu.
31.07.2022 Alanyaspor
Son dakika: Beşiktaş'tan resmi açıklama! Şenol Güneş ve Bafetimbi Gomis...
Son dakika: Beşiktaş'tan resmi açıklama! Şenol Güneş ve Bafetimbi Gomis... Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı ve Teknik Direktör Önder Karaveli, Antalya kampında transfer gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Transfer konusuna değinen Ceyhun Kazancı "Transfer sezonunun sonuna kadar vakit var. Elimizdeki oyuncularla yola devam etme stratejimiz var" dedi.
30.01.2022 Beşiktaş
Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaray'a kötü haber! Süper Lig ekibi devrede
Son dakika - Bafetimbi Gomis transferinde Galatasaray'a kötü haber! Süper Lig ekibi devrede Galatasaray Başkanı Başkan Burak Elmas'ın 'Görüşüyoruz' dediği eski gol kralı Bafetimbi Gomis'e Süper Lig'den talip çıktı. Fransız golcü, Antalyaspor'un transfer teklifini önce Galatasaray ile görüşmek istediğini belirterek beklemeye aldı.
26.01.2022 Galatasaray
Son dakika - Dortmund'un paylaşımına Batshuayi'den yanıt
Son dakika - Dortmund'un paylaşımına Batshuayi'den yanıt Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü temsilcimiz Beşiktaş'la karşılaşacak Borussia Dortmund sosyal medya hesabından "Come to Beşiktaş" paylaşımı yaptı. Malatyaspor ağlarını 2 kez havalandıran yeni transfer Batshuayi de eski takımına emoji ile yanıt verdi.
12.09.2021 Şampiyonlar Ligi
Rosier'den Ghezzal'a çağrı
Rosier'den Ghezzal'a çağrı Fransız futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Rachid Ghezzal'e çağrıda bulundu.
3.08.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi: Beşiktaş, Alex Teixeira ile transfer için anlaşma sağladı
Son dakika haberi: Beşiktaş, Alex Teixeira ile transfer için anlaşma sağladı Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın Brezilyalı on numara Alex Teixeira ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Alex Teixeira'nın Josef'in paylaşımına yaptığı yorum dikkat çekti.
30.07.2021 Beşiktaş
Beşiktaş taraftarından Teixeira hamlesi: "Come to Beşiktaş"
Beşiktaş taraftarından Teixeira hamlesi: "Come to Beşiktaş" Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Alex Teixeira'nın eşinin son paylaşımına binlerce yorum yağdı.
26.07.2021 Beşiktaş
Vida’nın Mandzukic hayali gerçek oluyor
Vida’nın Mandzukic hayali gerçek oluyor Ara transfer döneminde önemli bir golcü transfer etmek isteyen Beşiktaş, Mario Mandzukic konusunda sona yaklaşıyor. Daha önce “Mandzukic’in Beşiktaş forması giymesini isterim” diyen Vida'nın da hayali gerçek oluyor.
7.01.2021 Beşiktaş
Son dakika | Beşiktaş'tan Anderson Talisca açıklaması
Son dakika | Beşiktaş'tan Anderson Talisca açıklaması Siyah-Beyazlı formayı 2016-18 yıllarında başarıyla giyen ve takımla 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Anderson Talisca, son günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırmıştı.
17.12.2020 Beşiktaş
Transfer Haberleri | Mandzukic daha fazla dayanamadı! Beşiktaş...
Transfer Haberleri | Mandzukic daha fazla dayanamadı! Beşiktaş... Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beşiktaş'ta forvet belirsizliği sürerken, gündemdeki isimlerden biri olan Mandzukic'ten şoke eden hamle geldi.
9.09.2020 Futbol
Dion McGhee, Beşiktaş'ı takibe aldı!
Dion McGhee, Beşiktaş'ı takibe aldı! Premier Lig devi Manchester United'dan ayrılan ve bonservisi elinde bulunan 20 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabından siyah-beyazlı kulübü takibe aldı.
31.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Balotelli'den "Come to Beşiktaş" çağrısına cevap!
Beşiktaş transfer haberleri | Balotelli'den "Come to Beşiktaş" çağrısına cevap! Beşiktaş'ta transferde son dakika... Beşiktaş'ın gündeminde yer alan İtalyan yıldız Mario Balotelli, siyah-beyazlı taraftarların yaptığı "Come to Beşiktaş" çağrısına cevap verdi
9.08.2020 Beşiktaş
Son dakika transfer haberleri - Fabri, Mallorca'dan ayrıldı, Beşiktaş heyecanlandı
Son dakika transfer haberleri - Fabri, Mallorca'dan ayrıldı, Beşiktaş heyecanlandı Beşiktaş'ta başarılı performans gösterdikten sonra önce Premier Lig'e ardından kiralık olarak Mallorca takımına giden kaleci Fabri, sosyal medya hesabından La Liga ekibine veda etti. Bu gelişme Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırdı. Yapılan paylaşımın altına "Come to Beşiktaş" mesajları yazıldı
30.06.2020 Beşiktaş
Domagoj Vida, Modric'i Beşiktaş'a çağırdı!
Domagoj Vida, Modric'i Beşiktaş'a çağırdı! Real Madrid'in Ballon d'Or ödüllü yıldızı Luka Modric'e Beşiktaşı Domagoj Vida'dan Come to Beşiktaş" çağrısı geldi.
30.06.2020 Beşiktaş
Kevin-Prince Boateng: 2 yıldır Beşiktaş'la görüşüyordum
Kevin-Prince Boateng: 2 yıldır Beşiktaş'la görüşüyordum Beşiktaş'ın Ganalı yıldızı Kevin-Prince Boateng, siyah-beyazlı takım ile 2 yıldır görüşme halinde olduğunu dile getirerek, "Türkiye ve Beşiktaş’ı her zaman için öncelik olarak görüyor ve buraya gelmek istiyordum" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Boateng'ten Balotelli'ye çağrı: Come to Beşiktaş
Boateng'ten Balotelli'ye çağrı: Come to Beşiktaş Beşiktaş'ın yıldızı Boateng, Milan’dan eski takım arkadaşı Mario Balotelli’yi Beşiktaş’a çağırdı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Talisca'dan Beşiktaş'a yeşil ışık
Beşiktaş transfer haberleri | Talisca'dan Beşiktaş'a yeşil ışık Futbol hayatını Çin'de sürdüren Anderson Talisca, Beşiktaşlı taraftarların "Come to Beşiktaş" yorumuna "İnşallah" yanıtını verdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Transfer haberleri: Kayserispor, Enver Cenk ve Kvrzic ile anlaştı
Transfer haberleri: Kayserispor, Enver Cenk ve Kvrzic ile anlaştı Hes Kablo Kayserispor, dış transferde iki futbolcu ile anlaşmaya vardı. Asker selamı verdiği için St Pauli ile olan sözleşmesi feshedilen ve Medipol Başakşehir'le idmanlara çıkan Enver Cenk Şahin de sarı kırmızılı takımın yolunu tutacak.
30.06.2020 Kayserispor
Avcı'dan, Burak'ın 'Come to Beşiktaş' çağrısına yanıt
Avcı'dan, Burak'ın 'Come to Beşiktaş' çağrısına yanıt Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın Cenk Tosun'a yaptığı 'Come to Beşiktaş' çağrısını değerlendiren Avcı, "Güzel şeyler hissettiriyorlar" dedi
30.06.2020 Beşiktaş
Burak Yılmaz: “Şampiyonluk şansımız çok yüksek”
Burak Yılmaz: “Şampiyonluk şansımız çok yüksek” Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, şampiyonluk şanslarının çok yüksek olduğunu ifade ederek, Cenk Tosun’a ‘Come to Beşiktaş’ derken, Arda Turan’ın da sahada başarılı olarak eski günlere dönmeye ihtiyacının olduğunu söyledi.
8.01.2020 Futbol
Burak Yılmaz: Teklifler oldu
Burak Yılmaz: Teklifler oldu Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz basın toplantısı düzenledi. Golcü futbolcu yaptığı açıklamada transfer teklifi aldığını da doğruladı. Arda Turan konusunda da konuşan Burak, "Beşiktaş'ın Arda Turan ile ilgili bir tasarrufu varsa Burak Yılmaz vasıtasına ihtiyacı yoktur" dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Cenk Tosun'dan paylaşım: Az kaldı, dönüyorum
Cenk Tosun'dan paylaşım: Az kaldı, dönüyorum Everton'da forma giyen ve bir süredir sakatlığı sebebiyle süre alamayan Cenk Tosun, yaptığı paylaşımla kısa süre içinde geri döneceğini belirtti.
Arkasında tarih var!
Arkasında tarih var! Beşiktaş’ta başkanlık koltuğunu bugün teslim edecek olan Fikret Orman, Avrupa’da en başarılı başkan olarak istatistiklerde yerini aldı. Orman ayrıca Vodafone Park’ın inşası ile de siyah-beyazlı kulübün tarihine altın harflerle geçti
30.06.2020 Beşiktaş
Zirveyi de gördü dibi de! 100 milyon euroluk oyuncu satışı...
Zirveyi de gördü dibi de! 100 milyon euroluk oyuncu satışı... Beşiktaş, Orman döneminde Deloitte Futbol Para Ligi’nde 2017-18 sezonunda 165.7 milyon euroluk gelirle ilk 30 takım arasında 26. sırayı almıştı. Ancak son yılda sportif anlamda yaşanan başarısızlık o görkemli dönemi tersine çevirmeye yetti. 2012 yılından itibaren 100 milyon euroyu aşan bir transfer satışı gören Başkan Orman, 2017-18 sezonu genelinde 33.8 milyon euroyu gördü.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Come To Beşiktaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.