Dambıl

Dambıl

Son dakika dambıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dambıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dambıl haber sayfamızda...

Dambıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 60 dambıl haberi bulunmuştur.
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kilo vermek için kalori açığı şart! İşte inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz
Kilo vermek için kalori açığı şart! İşte inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz Kilo kaybının tüketilenden daha fazla kalori yakıldığında ortaya çıktığını söyleyen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Spor Hekimi Prof. Dr. Tolga Aydoğ, kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersizi açıkladı.
6.09.2023 Genel Sağlık
Tatil paylaşımlarını görüp oteli bastılar
Tatil paylaşımlarını görüp oteli bastılar Bodrumda bir otelde husumetli iki grup arasında silahlı çatışma çıktı, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Saldırganların husumetli oldukları şahısların sosyal medyada paylaşımlarını gördükten sonra Bodrum’a gelip saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi...
29.08.2023 Gündem
Patronu dövüp, para dolu çantayı çaldılar! 'Hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ettiler'
Patronu dövüp, para dolu çantayı çaldılar! 'Hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya devam ettiler' Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edilerek 100 bin lirasını gaspeden 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların kimlikleri ise Bulut’u şoke etti.
28.08.2023 Haberler
Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak! Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler
Çalışanlardan patrona öldüresiye dayak! Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi çalışmaya geldiler Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edildi. 100 bin lirasını gaspeden 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların kimlikleri ise Bulut’u şoke etti.
28.08.2023 Gündem
Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ı anlattı: Aşkın dünyadaki yansımasıydı benim için
Buğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ı anlattı: Aşkın dünyadaki yansımasıydı benim için Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan, 15 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Ünlü ismin 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk olarak, ünlü oyuncu ile ilişkisi ve kanserle mücadeleleri hakkında izleyenleri duygulandıran açıklamalarda bulundu.
26.11.2022 Cadde
Billur Kalkavan'ın çocukluk elbiseleri hastalara umut ışığı olacak
Billur Kalkavan'ın çocukluk elbiseleri hastalara umut ışığı olacak Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan’ın çerçevelettirdiği çocukluk giysileri, 13 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı tarafından Türk Kanser Derneği yararına bağışlandı. Kalkavan'ın sağlığında "Bunları da çerçevelettirdim ne işime yarayacak" dediğini belirten Bahadırlı, Osmanlı hanedan üyesi annesinin sakladığı nadide aile kumaşlarından özel terzisine yaptırılmış kıyafeti teslim etti.
25.10.2022 Cadde
Billur Kalkavan'a veda! Gerçek ölüm nedeni ortaya çıktı
Billur Kalkavan'a veda! Gerçek ölüm nedeni ortaya çıktı Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan (59), 15 Ekim'de hayata veda etmişti. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan sosyal medyadan duyurmuştu. Kalkavan, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. Sanatçının yakınları son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Bahadırlı, "Squat yapıp dambıl çalışıyordu, hayata hazırlıyordu kendisini" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan Kalkavan'ın olumlu yönde ilerleyen kanser tedavisini tamamen tersine çeviren acı gerçeği sevgilisi açıkladı.
18.10.2022 Cadde
Jeffery Dahmer: Sayısız işkenceler yapıp kurbanlarını yiyen katil
Jeffery Dahmer: Sayısız işkenceler yapıp kurbanlarını yiyen katil Jeffery Dahmer her seri katil gibi ihmale uğramış ve ilgisiz bırakılmıştı. Fakat işlediği cinayetler ve yaptığı işkenceler herkesin yapabileceği türden değildi! Dahmer’ın hayatı filmleri aratmadı.
28.09.2022 Kaos
Dambıl kaldırırken yüzüne 20 kiloluk plaka attı...
Dambıl kaldırırken yüzüne 20 kiloluk plaka attı... Avustralya'da arkadaşının kafasına 20 kiloluk plaka atan Shane William Ryan, 19 ay hapis cezasına çarptırıldı. Saldırgan bir buçuk yıllık mahkeme süreci boyunca bunu neden yaptığını açıklamadı.
27.03.2022 Haberler
Bunu yapan arkadaşı! Dambıl kaldırırken yüzüne 20 kiloluk plaka attı...
Bunu yapan arkadaşı! Dambıl kaldırırken yüzüne 20 kiloluk plaka attı... Avustralya'da arkadaşının kafasına 20 kiloluk plaka atan Shane William Ryan, 19 ay hapis cezasına çarptırıldı. Saldırgan bir buçuk yıllık mahkeme süreci boyunca bunu neden yaptığını açıklamadı.
27.03.2022 Dünya
Tuzla'da dambıl hırsızları yakalandı! Piyasa değeri 230 bin TL
Tuzla'da dambıl hırsızları yakalandı! Piyasa değeri 230 bin TL İstanbul Tuzla’da çok sayıda hırsızlığa karıştığı belirlenen 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin kaçmaya çalıştığı araçta, 43 adet dambıl bulundu.
6.12.2021 Gündem
Para kasasını bile unuttuk
Para kasasını bile unuttuk İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda geçen yıl, aralarında para kasası, diş protezi ve birincilik kupasının da olduğu 6 bin 500 kayıp eşya kayda geçirildi
30.07.2021 Ege
Havalimanında 6 bin 500 kayıp eşya kayda geçti
Havalimanında 6 bin 500 kayıp eşya kayda geçti İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda, geçen yıl 6 bin 500 kayıp eşya kayda geçti. Kayıp eşya bürosunda güvenli şekilde muhafaza edilen eşyalardan para kasası, diş protezi, birincilik kupası, fincan ve bebek arabası dikkat çekti. Bir yıl saklama süresi dolan eşyalar, hayır kurumlarıyla deprem ve sel felaketi mağdurları için bağışlanıyor.
29.07.2021 Ekonomi
Omuzda Ağrı, Yanma Ve Şişlik Neden Olur?
Omuzda Ağrı, Yanma Ve Şişlik Neden Olur? Omuzlarda ağrı birçok hastalığın ön belirtisi olabilir. Bu hastalıkların başında kireçlenme ve boyun fıtığı geliyor. Vücudun başka bir bölümünde olan hastalıklar da omuzlara sirayet edebilir. Şişlik ise genellikle darbe ve yaralanmalar sonucu oluşur. Omuzda ağrı, yanma ve şişlik neden olur? İşte, tüm detaylar.
28.07.2021 Sağlık
Sporu eve taşıdık!
Sporu eve taşıdık! Evde spor yapanların sayısı artıyor. İnternetteki spor ürünleri satışında Mart 2020’den bu yana yüzde 95 oranında büyüme gerçekleşti
10.04.2021 Ekonomi
Boşanma aşamasındaki eşini dambılla öldüren Erol Yenisu tutuklandı!
Boşanma aşamasındaki eşini dambılla öldüren Erol Yenisu tutuklandı! İstanbul Pendik’te önceki gün eşi Hanife Yenisu'nun (46) dambıl ile öldürdüğü iddia edilen şüpheli koca Erol Yenisu (51) "Çocuğa veya beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek nitelikli kasten öldürme" suçundan tutuklandı.
24.02.2021 Gündem
Son dakika: İstanbul'da koca vahşeti! Dambıl ile kafasına vurarak öldürdü
Son dakika: İstanbul'da koca vahşeti! Dambıl ile kafasına vurarak öldürdü Gelen son dakika haberine göre; Pendik'te bulunan bir sitede iddiaya göre bir kişi boşanma aşamasında olduğu eşinin kafasına dambıl ile vurarak öldürdü. Şüpheli daha sonra polis merkezine gelerek teslim oldu.
22.02.2021 Gündem
Dambıl nedir?
Dambıl nedir? Fitness yapanların sık kullandığı aletlerden birisi dambıldır. Farklı kilolarda olan dambıllar hakkında bilgi sahibi olanlar ise çok fazla değil. Bu sefer dambıla Molatik olduk. Dambıl nedir?
24.09.2020 Spor
Berke Özer gün sayıyor! Karantinada 1 hafta...
Berke Özer gün sayıyor! Karantinada 1 hafta... Belçika'dan uçakla getirilip, Trabzon ve Gümüşhane'deki yurtlarda karantinaya alınan 328 Türk vatandaşı arasında yer alan Fenerbahçe'nin Belçika 2'nci Lig ekibi Westerlo'ya kiraladığı kaleci Berke Özer, gözetim altında tutulduğu yurttaki odasında, bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Kendisine sunulan spor aletleri desteğiyle çalışıp formunu koruyan Özer, "İnşallah bu 14 günü sağlıklı şekilde atlatıp çalışmalarımıza tekrardan devam edeceğiz" dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Berke karantina altında çalışmalarını sürdürüyor
Berke karantina altında çalışmalarını sürdürüyor Belçika’dan Türkiye’ye getirilerek Gümüşhane’deki KYK yurdunda karantina altına alınan KVC Westerlo takımında kiralık olarak oynayan Fenerbahçeli futbolcu Berke Özer’e formunu koruması için bisiklet, dambıl ve bar verildi. Genç oyuncu, bu süre zarfında antrenmanlarını aksatmayacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Parkede yaptıklarıyla sınırları zorladı!
Parkede yaptıklarıyla sınırları zorladı! Yetenekli sporcu, dambıllar üzerinde sınırları zorlamaya çalışınca ortaya bu ilginç görüntüler çıktı.Genç adam dengesiyle dikkatleri üzerine çekerken arka plandaki adamın üçlükleri ise dikkat çeken bir diğer nokta oldu.
23.07.2019 Futbol
Rize'de inanılmaz olay
Rize'de inanılmaz olay Rize'de binanın 8'inci katından düşen 5 kiloluk ağırlık diski omzuna isabet eden dolmuş şoförü İrfan Öksüz yaralandı. Olay, saat 15.30 sıralarında Rize Tophane Mahallesi Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Anbarlık köyü minibüs durakları önünde bekleyen dolmuş şoförü İrfan Öksüz'ün (45) üzerine 8'inci kattan 5 kiloluk ağırlık diski düştü. Diskin omzuna isabet ettiği İrfan Öksüz yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Öksüz'ü Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedaviye aldı.
11.09.2019 Yaşam
Sevda Dalkıç trans kadını oynayacak
Sevda Dalkıç trans kadını oynayacak 'Avlu'nun oyuncu kadrosuna dahil olan Sevda Dalgıç, dizide trans bir kadın olan 'Bade' karakterini canlandıracak. Dalgıç, “Uzun zamandır istediğim bir roldü” dedi.
18.10.2018 Cadde
Sevda Dalkıç trans kadını oynayacak
Sevda Dalkıç trans kadını oynayacak 'Avlu'nun oyuncu kadrosuna dahil olan Sevda Dalgıç, dizide trans bir kadın olan 'Bade' karakterini canlandıracak. Dalgıç, “Uzun zamandır istediğim bir roldü” dedi.
18.10.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dambıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.