Diet

Diet

Son dakika diet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diet haber sayfamızda...

Diet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 224 diet haberi bulunmuştur.
Drew Barrymore: Eşimden ayrıldığımdan beri cinsel perhizdeyim
Drew Barrymore: Eşimden ayrıldığımdan beri cinsel perhizdeyim 'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Drew Barrymore, 2012'de Will Kopelman ile dünyaevine girmiş; Olive ve Frankie isimlerini verdiği iki çocuk sahibi olmuştu. Eşinden 2016 yılında boşanan ünlü isim; blog sayfasından paylaştığı bir yazıda çocuklarının babasıyla ayrıldığından beri kimseyle cinsellik yaşamadığını söyleyerek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
19.10.2022 Cadde
Japonya'da Abe suikastının gölgesinde seçim
Japonya'da Abe suikastının gölgesinde seçim Eski başbakan Abe'nin seçimden bir gün önce öldürüldüğü Japonya'da, halk 248 üyeli Danışmanlar Meclisi'nin (Üst Meclis) 125 üyesini seçmek için sandığa gidiyor.
10.07.2022 Dünya
Küçük kasabadan dünya sahnesine
Küçük kasabadan dünya sahnesine 11 Grammy ödülü olan, rekorlara doymayan ABD'li şarkıcı Taylor Swift, her geçen gün parlayan yıldızıyla gençlere ve kadınlara ilham kaynağı oluyor. Müziğin zirvesinde olması da boşuna değil Taylor Swift'in. Öyle duygu tutumlusu biri ki biten aşklarını da kalbinin çöplüğüne atmayıp şarkı sözüne dönüştürüyor
28.11.2021 Dünya
Aralıklı oruç diyetini Kovid-19 döneminde yapmanın tehlikeleri
Aralıklı oruç diyetini Kovid-19 döneminde yapmanın tehlikeleri Salgın döneminde yapılan diyetlerin vücudumuzun bağışıklık sistemini dengede tutacak şekilde olması, çok önemli. Oysa son dönemlerin popüler kilo verme yolu olarak bilinen ve her yaş grubundan kişinin rağbet gösterdiği aralıklı oruç diyeti (intermittent fasting diet); uzun saatler aç kalınmasından dolayı beslenme planını bozduğu için bedeni enfeksiyona açık hale getirerek tehdit edebiliyor. Pandemi sürecinde diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenleri, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç.Dr Cüneyt Saltürk anlattı
Drew Barrymore sinemayı bırakıyor
Drew Barrymore sinemayı bırakıyor Sinemaya çocuk yaşlarda başlayan dünyaca ünlü oyuncu Drew Barrymore, artık film setlerinde olmak istemediğini açıkladı.
12.03.2021 Cadde
Sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor
Sağlıklı yaşamın kapılarını açıyor ASLIght Clinic’in kurucusu uzman diyetisyen ve yaşam koçu Aslı Kınsız Lökcü, hem yüz yüze hem de online olarak beslenme danışmanlığı hizmeti verdiklerini ifade etti, pandemi döneminde kilo alınmaması için ipuçları verdi
14.12.2020 Ege
Japonya'da Adalet Bakanı Kavai istifa etti
Japonya'da Adalet Bakanı Kavai istifa etti Japonya'da Adalet Bakanı Katsuyuki Kavai, eşinin parlamentonun üst kanadı Danışmanlar Meclisine seçilmek için yürüttüğü kampanyada seçim kurallarını ihlal ettiğine ilişkin iddialar üzerine istifa etti.
31.10.2019 Dünya
Abe, Kuzey Kore lideriyle ön koşulsuz görüşmek istiyor
Abe, Kuzey Kore lideriyle ön koşulsuz görüşmek istiyor Japonya Başbakanı Abe Şinzo, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yüz yüze görüşmeye hazır olduğunu, bunun için fırsatları değerlendireceğini ifade etti.
4.10.2019 Dünya
Q7 gençlere taş çıkartıyor
Q7 gençlere taş çıkartıyor Kartal'ın 35 yaşındaki yıldızı, Riva kampındaki çalışkanlığı, hırsı ve kusursuz performansıyla büyük beğeni topladı.
30.06.2020 Beşiktaş
Rusya ile savaş çağrısı fırtına kopardı
Rusya ile savaş çağrısı fırtına kopardı Japonya'da bir milletvekili Kuril Adaları'nın Rusya'dan savaş yoluya geri alınması gerektiğini ima edince, siyasetçinin kınanması için meclise yasa teklifi verildi.
21.05.2019 Dünya
Karl Lagerfeld: Dünyada iz bırakmak böyle bir şey
Karl Lagerfeld: Dünyada iz bırakmak böyle bir şey Üç markaya aynı anda koleksiyon hazırlayabilen Karl Lagerfeld, eşsiz yeteneği sayesinde moda dünyasındaki en saygın tasarımcılardan biri oldu. Aynı zamanda, çalışmaları önemli dergilerde ve reklam kampanyalarında yer alan bir fotoğrafçı ve yönetmendi de. 2005 yılında ise zayıflama kitabı 'The Karl Lagerfeld Diet' sayesinde, ülkesinde en çok satan yazar olmuştu.
20.02.2019 Portre
Modanın ruhuydu
Modanın ruhuydu Moda dünyası bir efsanesini yitirdi. ‘Kayzer’ lakaplı, Alman modacı Karl Lagerfeld, 85 yaşında Paris’te hayata veda etti. Lagerfeld, sanat direktörü olduğu Chanel için değil dünya moda endüstrisi için ikon haline gelen isimdi
20.02.2019 Dünya
Vegan olan hayranına ömür boyu bilet verecek
Vegan olan hayranına ömür boyu bilet verecek Müzik dünyasının en popüler çiftlerinden Beyoncé ve Jay Z, hayranlarının konserlerini ömür boyu bedava izleyebileceği bir yarışma başlattı.
2.02.2019 Gündem
Japonya Başbakanı Abe'den Rusya ile barış sözü
Japonya Başbakanı Abe'den Rusya ile barış sözü Tokyo yönetimi, 2019'da Rusya ile 2. Dünya Savaşı'ndan kalma ihtilafları çözerek barış anlaşması imzalanmasını öncelik haline getirecek.
28.01.2019 Dünya
Epifiz bezi, DMT, Ayahuasca ve daha niceleri...
Epifiz bezi, DMT, Ayahuasca ve daha niceleri... Fısıltı gazetesinin son zamanlarda nasihat niteliğindeki yeni öğütleri kulaktan kulağa dolaşıyor. Pek, nedir bu epifiz bezi? DMT, Ayahuasca veya üzerlik tohumu nedir?
7.12.2018 Diğer
Prof. Mustafa Camgöz: Yeni nesil kanser ilacı kliniksel deneye hazır
Prof. Mustafa Camgöz: Yeni nesil kanser ilacı kliniksel deneye hazır Dünyanın sayılı üniversitelerinden Imperial College’da kanser araştırma kürsüsü başkanı Prof. Mustafa Camgöz, Londra’daki etkin sivil toplum kuruluşlarından Turkish Forum UK’in konuğu olarak “ Kanser Farkındalığı” konusunda bir konferans verdi. Prof. Camgöz, asrın hastalığı konusunda öneriler ve konuyla ilgili son gelişmeleri açıklayarak, “ Yeni nesil kanser ilacı kliniksel deneye hazır. 20 yıllık araştırmamızın meyvesini tatmaya başlayacağız” dedi.
23.11.2018 Gündem
Prof. Mustafa Camgöz: Yeni nesil kanser ilacı kliniksel deneye hazır
Prof. Mustafa Camgöz: Yeni nesil kanser ilacı kliniksel deneye hazır Dünyanın sayılı üniversitelerinden Imperial College’da kanser araştırma kürsüsü başkanı Prof. Mustafa Camgöz, Londra’daki etkin sivil toplum kuruluşlarından Turkish Forum UK’in konuğu olarak “ Kanser Farkındalığı” konusunda bir konferans verdi. Prof. Camgöz, asrın hastalığı konusunda öneriler ve konuyla ilgili son gelişmeleri açıklayarak, “ Yeni nesil kanser ilacı kliniksel deneye hazır. 20 yıllık araştırmamızın meyvesini tatmaya başlayacağız” dedi.
23.11.2018 Gündem
Guava nedir? Guava meyvesi nasıl tüketilir?
Guava nedir? Guava meyvesi nasıl tüketilir? Guava meyvesi nedir, nasıl yenilir? Mersin'de 5 yıl önce anavatanı Güney Amerika ve Batı Hindistan olan 5 guava fidanı diken ziraat mühendisi, şimdi 10 ton guava üretiyor. Peki Guava meyvesinin faydaları nelerdir?
25.08.2018 Gündem
Mide kanseri belirtileri ve tedavisi
Mide kanseri belirtileri ve tedavisi Mide kanseri kanser türleri arasında ölüme sebep olma açısında 2. sırada görülme sıklığı açısından ise 4. sırada yer almaktadır. Çok sinsi bir hastalık olarak ilerleyen mide kanseri nedir, mide kanseri belirtileri nelerdir ve mide kanseri tedavisi nasıl olur? İşte cevabı...
16.08.2018 Genel Sağlık
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf!
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf! Manken Tülin Şahin, Women's Fitness dergisine verdiği röportajda beslenme programıyla ilgili soruya yanıt verdi.
3.07.2018 Cadde
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf!
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf! Manken Tülin Şahin, Women's Fitness dergisine verdiği röportajda beslenme programıyla ilgili soruya yanıt verdi.
3.07.2018 Cadde
Hormon sıfırlama diyeti nedir?
Hormon sıfırlama diyeti nedir? İdeal kilonuza kavuşmak için yaptıklarınız yeterli mi? Hormonların kilo almak ya da vermek üzerinde bir etkisi var mı? Vücudunuzda faaliyet gösteren kaç hormon olduğunu biliyor musunuz? Hormonlar, sizi ideal kilonuza nasıl kavuşturur? Hormon sıfırlama diyeti nedir ve ideal kiloya uzanan yola dair açıklamalar, Diyetisyen Emre Uzun’dan geliyor.
3.07.2018 Diyetler
Japonya'da reşit olma yaşı 20'den 18'e indiriliyor
Japonya'da reşit olma yaşı 20'den 18'e indiriliyor Japonya parlamentosu Diet, reşit olma yaşını 20'den 18'e düşürülmesini öngören yasayı onayladı.
14.06.2018 Dünya
Pasta-kola yok!
Pasta-kola yok! Gary Medel sezonun ikinci yarısındaki üst düzey formunun sırlarını ülkesinde açıkladı.
30.06.2020 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Diet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.