A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Yılbaşı için tüyoyu verdi: Kızartmayın, sütlü deneyin!
Yılbaşı için tüyoyu verdi: Kızartmayın, sütlü deneyin! Yılbaşı akşamı geldi çattı, herkesin aklında neredeyse tek bir şey var: Yemek! Uzman Diyetisyen Olcay Barış, yılbaşı günü sabahı ve akşamı için kritik uyarılarda bulundu. Gecenin ilerleyen saatlerinde uzak durulması gerekenleri de tek tek sıraladı.
2.03.2022 Gündem
Uzmanından uyarı! "Hiçbir besin koronaya karşı tek başına etkili değil"
Uzmanından uyarı! "Hiçbir besin koronaya karşı tek başına etkili değil" Sosyal medyada bazı besinlerin Kovid-19 üzerine mucizevi etkilerinin olduğuna dair bilgi kirliliğinin olduğu gözlemlendi. Diyetisyen Gizem Gençyürek, “Bazı besinlerin insan vücudunda bağışıklık mekanizmasına olumlu katkıları olduğu bilimsel verilerle kanıtlanmıştır, ancak bu demek değildir ki, tek bir besin virüsü yok etsin, ona düşman olsun” dedi.
13.01.2021 Gündem
Kilo aldırmayan atıştırmalık tarifleri
Kilo aldırmayan atıştırmalık tarifleri Diyetinize özel ara öğünler arıyorsanız kalorisi düşük, kilo aldırmayan atıştırmalık tariflerinden faydalanabilirsiniz. Tatlı ihtiyacınızı da giderecek lezzetli tarifler ile diyet listenizi çok daha eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. İşte lezzetiyle büyüleyen, kilo aldırmayan atıştırmalık tarifleri…
6.07.2021 Diyet Yemekleri
14 Mart günün menüsü (Pratik yemekler)
14 Mart günün menüsü (Pratik yemekler) 14 Mart günün menüsü bugün sizlere pratik yemek tarifleri vermeye devam ediyor. Yapımı kolay lezzetli yemeklerle dolu olan 14 Mart günü menüsü özellikle iş hayatındakiler için oldukça işe yarayacak tarifler barındırıyor. İşte 14 Mart günün menüsü…
Alkali diyeti yaparak 15 kilo verdim
Alkali diyeti yaparak 15 kilo verdim Türk Halk Müziği sanatçısı Türkü de her albüm çalışması öncesi kendisini yenileyen popçulara özendi. Detoks kampına giren ünlü türkücü, Alkali diyeti yaparak 15 kilo verdi. Peki Alkali diyeti nedir?
21.10.2014 Cadde
Alkali diyetle 1 ayda 7 kilo!
Alkali diyetle 1 ayda 7 kilo! Dr. Ender Saraç'a göre Alkali Diyeti uygulayanlar 1 ayda 7 kilo verebiliyor.
27.02.2015 Diyetler
Akşam yemek yemek neden kilo aldırır?
Akşam yemek yemek neden kilo aldırır? Akşam yemek yediğiniz için kilo aldığınızı mı düşünüyorsunuz?
Sınav, çocukta şekeri tetikliyor
Sınav, çocukta şekeri tetikliyor Son yıllarda yanlış beslenmenin yanı sıra, sınav dönemlerindeki stres nedeniyle çocuklarda şeker hastalığına yakalanma oranı hızla artıyor.
31.12.1899 Çocuk Sağlığı
"Gecenin köründe  buzdolabının önünden bana telefon ediyorlar"
"Gecenin köründe buzdolabının önünden bana telefon ediyorlar" Günde ortalama 40-50 hastayla ilgileniyor. Yetmiyor, işten çıkınca cep telefonundan hizmet veriyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli gecenin üç buçuğunda arayıp "Dolaptaki tatlıyı yemem lazım" diyenlere cevap veriyor: "Afiyet olsun!"
27.09.2003 Pazar
14 günde zayıflamanın sırrı
14 günde zayıflamanın sırrı 14 günde zayıflamanın sırrı
28.11.1998 The Others

Benzer Haber Etiketleri