Donarak

Donarak

Son dakika donarak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan donarak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan donarak haber sayfamızda...

Donarak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.112 donarak haberi bulunmuştur.
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
Ölmeyebilirdi
Ölmeyebilirdi İngiliz yolcu gemisi “Titanic”in 1912’de Atlas Okyanusu’da batmasıyla 1.514 kişi ölmüştü.
3.03.2024 Dünya
Hocalı katliamı unutulmadı
Hocalı katliamı unutulmadı Ermenistan silahlı birlikleri tarafından 32. yıl önce Hocalı’da sivillere yönelik yapılan katliam unutulmadı.
27.02.2024 Dünya
109 yıl sonra aynı ruhla
109 yıl sonra aynı ruhla Sarıkamış Harekâtı’nda şehit düşen askerler, harekatın 109. yıl dönümünde anıldı. Sarıkamış’ta düzenlenen yürüyüşe Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katıldı.
8.01.2024 Gündem
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yılı anma etkinlikleri kapsamında, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şehitler anısına, 'Karı yorgan edenler' temasıyla yapılan kardan heykelin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Bakan Bak, 'Şehidiyle, şehadetiyle güçlü bir Türkiye var. Bu ülkenin değerlerini, bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz' dedi.
6.01.2024 Haberler
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz Sarıkamış Harekatı'nın 109'uncu yılı anma etkinlikleri kapsamında, Kars'ın Sarıkamış ilçesinde şehitler anısına, 'Karı yorgan edenler' temasıyla yapılan kardan heykelin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa katılan Bakan Bak, 'Şehidiyle, şehadetiyle güçlü bir Türkiye var. Bu ülkenin değerlerini, bu ülkenin destanlarını anlatmaya devam edeceğiz' dedi.
6.01.2024 Gündem
Sarıkamış'ta çalışmalar başladı! İşte şehitlerin kardan heykelleri
Sarıkamış'ta çalışmalar başladı! İşte şehitlerin kardan heykelleri Kars Sarıkamış'ta Allahu Ekber Dağları'nda donarak vefat eden Sarıkamış Şehitleri'nin anısına kardan heykeller yapılmaya başlandı. İşte o kardan heykellerden kareler...
30.12.2023 Gündem
Titanik battıktan 73 yıl sonra büyük sürpriz! Bavulu sattı, filmi hiç izlemedi
Titanik battıktan 73 yıl sonra büyük sürpriz! Bavulu sattı, filmi hiç izlemedi Ailesiyle "Batmaz" denilen dev geminin içindeydi, henüz 2 aylık bir bebekti. 80'li yıllarda Titanik'in enkazı bulunan kadar kimsenin haberdar olmadığı Millvina Dean bir anda ortaya çıktı. İşte 8 yaşına kadar ne yaşadığını bilmeyen, huzurevi masraflarını karşılamak için 'hatıralarını satan' kadının, 11 Oscar ödüllü filmi hiç izlememe sebebi.
14.12.2023 Yaşam
“İptal kültürü değil, ayrımcılık”
“İptal kültürü değil, ayrımcılık” İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Özçetin, “İptal pratikleri, hangi yaşamların savunmaya değer olduğu ve hangilerinin olmadığına dair bir mesele” diyor.
18.11.2023 Pazar
Hakiki zeytinyağını anlamanın tek yolu: Küçük bir ekmek parçasını bandığınızda...
Hakiki zeytinyağını anlamanın tek yolu: Küçük bir ekmek parçasını bandığınızda... Hakiki zeytinyağını ayırt etmek, özellikle pazarda veya markette alışveriş yaparken, zeytinyağı kalitesini anlamanın temel bir parçasıdır. Zeytinyağının gerçek olduğunu ve en iyi kalitede olduğunu nasıl anlayabilirsiniz? İşte size püf noktaları…
13.10.2023 Püf Noktası
Tavan arasından eve inen vahşet! Sıska bacağından tutup çekince düştü
Tavan arasından eve inen vahşet! Sıska bacağından tutup çekince düştü Evdeki gizemli gıcırtılar, tuhaf ışıklar ve garip anların sebebi birçoklarına göre bir hayaletti. Kimse işlenen cinayetlerin nedenini bulamıyordu. Üstelik kapılar da içeriden kilitleniyordu. Ta ki tavan arasındaki 'Örümcek Adam' ortaya çıkana kadar.
27.09.2023 Yaşam
Sis bombaları arasında komandolar! Caddeyi inleten marş
Sis bombaları arasında komandolar! Caddeyi inleten marş Bolu'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında, sokaklarda marşlar eşliğinde yürüyen komandolar büyük alkış aldı.
30.08.2023 Gündem
Dedesi vasiyet etti, Allahuekber Dağı’na barınak yaptı
Dedesi vasiyet etti, Allahuekber Dağı’na barınak yaptı Erzurum'un Şenkaya ilçesinde İsmet Farızoğlu (82), dedesi Ali Alver'in vasiyeti üzerine, Osmanlı Ordusu'nun 1914 yılında yaptığı Sarıkamış Harekatı'nda binlerce askerin donarak şehit olduğu Allahuekber Dağı'na 'kimse donmasın' diye barınak yaptı.
29.08.2023 Gündem
Küresel ısınma dünya için hala en büyük tehdit: Buzullar eriyor, canlılar ölüyor
Küresel ısınma dünya için hala en büyük tehdit: Buzullar eriyor, canlılar ölüyor Gezegenimiz insan faaliyetleri nedeniyle hızla ısınmaya devam ediyor. Küresel ısınma ve iklim değişikliği etkisiyle Antarktika başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında buzullar eriyor.
26.08.2023 Dünya
Antarktika’da 10 bine yakın penguen yavrusu eriyen buzlar nedeniyle öldü
Antarktika’da 10 bine yakın penguen yavrusu eriyen buzlar nedeniyle öldü Antarktika’da 10 bin civarı penguen yavrusunun, altlarındaki buzun erimesi nedeniyle öldüğü ortaya çıktı.
25.08.2023 Dünya
Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasında kaldılar! 'Artık öleceğiz dedik ve eşimle helalleştik'
Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasında kaldılar! 'Artık öleceğiz dedik ve eşimle helalleştik' Hakkari'de 4 bin 135 rakımlı Cilo-Sat Dağları'nda kırılan buzulların arasına düşerek yaralanan Kemal Avcu taburcu edilirken, eşi Gülay Avcu'nun Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Ortopedi Servisi'nde ki tedavisi devam ediyor. Olay anını gözyaşları içinde anlatan Gülay Avcu, bölgeye 18 kişilik bir ekiple birlikte gezmeye gittiklerini söyledi.
18.07.2023 Gündem
Ümit Özdağ'dan 'Abdüllatif Şener' sözleri: CHP'deyken bize oy vereceğini söyledi
Ümit Özdağ'dan 'Abdüllatif Şener' sözleri: CHP'deyken bize oy vereceğini söyledi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verip ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyleyen eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener ile ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan çok çarpıcı bir açıklama geldi.
19.06.2023 Gündem
Fatih Erbakan'dan 'milli görüş' ve 'laiklik' sözleri
Fatih Erbakan'dan 'milli görüş' ve 'laiklik' sözleri Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, CNN Türk canlı yayınında 'milli görüş' ve 'laiklik' ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.06.2023 Gündem
CHP'li Öztrak: Önümüzdeki seçimleri mutlaka almaya kararlıyız
CHP'li Öztrak: Önümüzdeki seçimleri mutlaka almaya kararlıyız CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Bundan 9 ay sonra yapılacak yerel seçimlere çok daha hazırlıklı bir şekilde girmeye, önümüzdeki seçimleri mutlaka almaya kararlıyız" dedi.
16.06.2023 Gündem
CHP'de Abdüllatif Şener depremi: Açıklamalarını içim acıyarak, kanım donarak izledim
CHP'de Abdüllatif Şener depremi: Açıklamalarını içim acıyarak, kanım donarak izledim Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verdiğini açıklayan eski CHP'li vekil Abdüllatif Şener'e Özgür Özel'den yanıt geldi.
16.06.2023 Gündem
Çocuklar leğende donarak yıkanıyor
Çocuklar leğende donarak yıkanıyor Adıyaman’da çadırlarda kalan depremzedeler zor günler geçiriyor. Bölgede yaşanan sel felaketinden de etkilenen vatandaşlar bir an önce konteyner evlere yerleşmek istiyor.
30.03.2023 Gündem
Burcu Kara: Hangarda adeta donarak filmi çektik!
Burcu Kara: Hangarda adeta donarak filmi çektik! Burcu Kara, başrolde Emre Karayel ile yer aldığı 'Uçuş 811'in Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen basın gösteriminde kameralar karşısına geçti. Film hakkında konuşan ünlü oyuncu, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen, binlerce vatandaşımızın yaşamını yitirdiği deprem felaketiyle ilgili de duygularını paylaştı.
9.03.2023 Cadde
Bu büyük acıya yürek dayanmaz! 'Beni kurtarmayın'
Bu büyük acıya yürek dayanmaz! 'Beni kurtarmayın' Kutlu ailesinde iki kardeş doktor, üçüncü kardeş tıp öğrencisiydi. Deprem felaketinde anne ve babalarıyla birlikte enkaz altında kalarak hayatlarını kaybettiler. Kutlu ailesi, depremde toplam 12 üyesini toprağa verdi...
2.03.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Satılmadık kaç çadır varsa getirin, hepsini alacağız
Kılıçdaroğlu: Satılmadık kaç çadır varsa getirin, hepsini alacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bir felaket gününde nasıl olur da cumhuriyet ile yaşıt olan bir kurum, cumhuriyetin en değerli kurumlarından biri olan Kızılay, çadır satar? Buradan Kızılay yetkililerine sesleniyorum. Kardeşim, deponuzda satılmadık kaç çadır varsa getirin, hepsini alacağız ve deprem bölgesine göndereceğiz" dedi.
28.02.2023 Gündem
Depremde ailesinden 10 kişiyi kaybeden Kanal D muhabirinin acı günü
Depremde ailesinden 10 kişiyi kaybeden Kanal D muhabirinin acı günü Kanal D Muhabiri İbrahim Konar, Kahramanmaraş'taki depremde 10 yakınını kaybetti. Konar, o kara gece sonrası yaşadıklarını CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'e anlattı.
16.02.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Donarak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.