GALATASARAY MAÇI canlı yayın saati-kanalı: Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak?
GALATASARAY MAÇI canlı yayın saati-kanalı: Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray-Kasımpaşa maçı için geri sayılıyor. Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Taraftalar ise Galatasaray maçının saati ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlar. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS maçı hangi kanalda yayınlanacak?
2.11.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray - Kasımpaşa müsabakasından kareler
Galatasaray - Kasımpaşa müsabakasından kareler Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Galatasaray, Kasımpaşa’yı konuk etti. Nef Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayan karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çaldı. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Yusuf Bozdoğan üstlendi.
20.01.2022 Galatasaray
Galatasaray, Kasımpaşa'ya mağlup! Torrent puanla tanışamadı
Galatasaray, Kasımpaşa'ya mağlup! Torrent puanla tanışamadı Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 22'nci haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı ağırladı. Heyecan dolu müsabaka konuk takımın 3-1'lik galibiyetiyle sona erdi. Galatasaray'ın mağlubiyet serisi 3 maça çıktı.
21.01.2022 Galatasaray
Son dakika haberleri: Mostafa Mohamed, Galatasaray-Kasımpaşa maçına damga vurdu ülkesinde olay oldu!
Son dakika haberleri: Mostafa Mohamed, Galatasaray-Kasımpaşa maçına damga vurdu ülkesinde olay oldu! Galatasaray'ın devre arasında Mısır'ın Zamalek takımından kadrosuna kattığı golcü oyuncu Mostafa Mohamed çıktığı 4 karşılaşmada attığı 4 golle dikkatleri üzerine çekti. Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımına galibiyeti getiren golü atan Mısırlı golcü için ülkesinde çarpıcı yorumlar yapıldı.
15.02.2021 Galatasaray
Galatasaray Kasımpaşa ile 31. randevuda! Maç saat kaçta hangi kanalda?
Galatasaray Kasımpaşa ile 31. randevuda! Maç saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Kasımpaşa ile bu akşam oynanacak maç ile 31. randevusuna çıkacak olan Galatasaray, rakibine karşı çıktığı 30 karşılaşmadan 19'unu kazandı. 5 maçta galip gelen taraf ise Kasımpaşa oldu. Peki Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Süper Lig
Galatasaray maçı ne zaman hangi gün saat kaçta? GS Kasımpaşa muhtemel 11'ler ve kadrolar
Galatasaray maçı ne zaman hangi gün saat kaçta? GS Kasımpaşa muhtemel 11'ler ve kadrolar Galatasaray Kasımpaşa maçı için heyecanlı bekleyiş başladı. Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçına sahne olacak zorlu mücadele öncesi sarı kırmızılı ve ve lacivert beyazlı taraftarlar Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta sorularının cevaplarını arıyor. İşte maçın muhtemel 11'leri, kadroları, maç biletleri ve hakkındaki diğer tüm bilgiler...
12.09.2019 Gündem
Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta? Süper Lig puan durumu ve haftanın maçları
Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta? Süper Lig puan durumu ve haftanın maçları Süper Lig'de milli ara sonrası 4. hafta Galatasaray Kasımpaşa ile açılıyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayserispor'u 3-2 mağlup eden Galatasaray, yeni transferi Falcao'nun da ilk kez sarı kırmızılı formayı giyeceği maçta Kasımpaşa'yı konuk etmeye hazırlanıyor. Peki büyük heyecanla beklenen Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni
Skorer TV - Spor Bülteni Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, sarı-kırmızılı teknik heyetle Florya'da bir araya gelirken, oluşan samimi ortam gözlerden kaçmadı.   Ünlü spor yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray’ın ligde Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesinde çarpıcı yorumlarda bulundu.   İki sezondur sağ bek pozisyonda sıkıntı yaşayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına şimdiden başlarken gündemine sürpriz bir ismi aldı.   Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pazar günü oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesi rakiplerine gözdağı verdi.
31.10.2014 Haber Bülteni
Skorer TV - Spor Bülteni | 30 Ekim 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 30 Ekim 2014 Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, sarı-kırmızılı teknik heyetle Florya'da bir araya gelirken, oluşan samimi ortam gözlerden kaçmadı.   Ünlü spor yorumcusu Sergen Yalçın, Galatasaray’ın ligde Kasımpaşa ile oynayacağı maç öncesinde çarpıcı yorumlarda bulundu.   İki sezondur sağ bek pozisyonda sıkıntı yaşayan Beşiktaş, transfer çalışmalarına şimdiden başlarken gündemine sürpriz bir ismi aldı.   Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Pazar günü oynayacakları Beşiktaş derbisi öncesi rakiplerine gözdağı verdi.
30.10.2014 Haber Bülteni
Skorer TV - Spor Bülteni | 20 Nisan 2014
Skorer TV - Spor Bülteni | 20 Nisan 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de..   - Spor Toto Süper Lig'in 30. Haftasında bu akşam Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.    - Şampiyonluğa adım adım yaklaşan Fenerbahçe’de, yönetim, söylentilere mahal vermemek için ilginç bir hamle yaptı.   - Spor Toto Süper Lig'de ikincilik mücadelesi veren Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'ya 4-0 gibi farklı bir skorla yenilerek,büyük bir hezimet yaşadı.   - Galatasaray’ın 4-0 kaybettiği Kasımpaşaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Roberto Mancini, mağlubiyetin  sorumluluğunun kendisine ait olduğunu belirtti.
20.04.2014 Futbol