Galatasaray Taraftarı

Galatasaray Taraftarı

Son dakika galatasaray taraftarı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan galatasaray taraftarı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan galatasaray taraftarı haber sayfamızda...

Galatasaray Taraftarı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.415 galatasaray taraftarı haberi bulunmuştur.
Yağmur Karaoğlu: 'Galatasaray'a bugün veda zamanı'
Yağmur Karaoğlu: 'Galatasaray'a bugün veda zamanı' Sultanlar Ligi'nde sezonu altıncı tamamlayan Galatasaray Daikin'de Yağmur Karaoğlu vedasını sosyal medyadan açıkladı.
26.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor
Çılgın transfer planı! Kim Min Jae geri dönüyor Sezon başında Napoli'den 50 milyon euroya Bayern Münih'e transfer olan Kim Min Jae için sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Güney Koreli futbolcu eski kulübüne geri dönebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 Dünyadan Futbol
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu!
Fenerbahçe - Olympiakos maçının hakemi belli oldu! Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Olympiakos ile karşılaşmaya hazırlanırken kritik mücadelenin hakemi belli oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Eyüpspor'dan Murat Özkaya açıklaması: Galatasaray taraftarı olduğunu hiç saklamadı
Eyüpspor'dan Murat Özkaya açıklaması: Galatasaray taraftarı olduğunu hiç saklamadı Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın Alanyaspor - Galatasaray maçını tribünden takip etmesi gündem olmuştu. Konu hakkında İstanbul ekibinden açıklama geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Galatasaray
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi!
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi! Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz gün Galatasaray'la ilgili kendisine yöneltilen soruyu dikkat çeken bir yanıt vermişti. Milli yıldız sosyal medya hesabından bir açıklama daha yayınladı.
12.04.2024 Galatasaray
Kadıköy'de Galatasaraylı baba ve kızına saldırı görüntüleri ortaya çıktı
Kadıköy'de Galatasaraylı baba ve kızına saldırı görüntüleri ortaya çıktı Kadıköy'de oynanan Galatasaray Daikin – Nilüfer Belediyesi kadın voleybol maçının ardından Uğur İris ve kızı Nil İris'e saldırarak ellerindeki pankart ve bayrakları alan şüpheliler yakalandı.
7.04.2024 Galatasaray
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül!
Nevzat Dindar'dan canlı yayında PFDK kararlarına tepki: Ceza değil ödül! Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar canlı yayında sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
Galatasaray eski yöneticisi Demirkol'dan şampiyonluk sözleri
Galatasaray eski yöneticisi Demirkol'dan şampiyonluk sözleri Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi, "İnşallah hak ederek, güzel oyunla şampiyon oluruz" şeklinde konuştu.
15.03.2024 Galatasaray
Taraftarlar Beşiktaş – Galatasaray derbisine Misli’de ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı…
Taraftarlar Beşiktaş – Galatasaray derbisine Misli’de ne oynuyor? Fenerbahçe taraftarının tercihi şaşırttı… Süper Lig’de herkesin merakla beklediği Beşiktaş – Galatasaray derbisi bugün saat 19.00’da Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak. Portekizli teknik adam Fernando Santos ile çıkışa geçen Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda da yarı finale yükselerek morallendi. Derbide ezeli rakiplerini de mağlup ederek yükselişlerini sürdürmeyi amaçlıyorlar. Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası’na veda eden Galatasaray ise tamamen lig şampiyonluğuna odaklanmış durumda. Deplasmandan 3 puanla dönerek Fenerbahçe’den liderliği geri almaya çalışacaklar.
3.03.2024 Futbol
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci
Galatasaray taraftarından 3 dakikalık protesto! Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi sevinci Süper Lig'de Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da taraftarlardan Icardi'nin cezası nedeniyle protesto geldi. Öte yandan Kerem Aktürkoğlu attığı golden sonra Icardi'yi unutmadı. Mücadeleyi sarı-kırmızılılar 2-1 kazandı
27.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Antalya karşısında zirveyi bırakmadı: 2-1
Galatasaray, Antalya karşısında zirveyi bırakmadı: 2-1 Süper Lig'in 27. hafta kapanış maçında Galatasaray sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı ve zirvedeki yerini korudu.
27.02.2024 Galatasaray
Çek gazeteci, Sparta Prag-Galatasaray maçının favorisini açıkladı
Çek gazeteci, Sparta Prag-Galatasaray maçının favorisini açıkladı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda bu gece TSİ 23.00'te Sparta Prag ile deplasmanda karşılaşacak. Zorlu rövanş öncesi Çek MF DNES Gazetesi muhabiri David Cermak, Fanatik'e değerlendirmelerde bulundu.
22.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'da Okan Buruk, Aurier ve Ziyech'in dönüş tarihini açıkladı! Muslera müjdesi
Galatasaray'da Okan Buruk, Aurier ve Ziyech'in dönüş tarihini açıkladı! Muslera müjdesi Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda deplasmanda karşılaşacağı Sparta Prag mücadelesi öncesinde teknik direktör Okan Buruk ve takımın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
21.02.2024 Galatasaray
Osman Şenher'den Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası tepki: Hiç yakışmadı
Osman Şenher'den Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası tepki: Hiç yakışmadı Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Ankaragücü karşısında rahat bir skorla maçı 3-0 kazanmasını bildi. Spor yazarları sarı-kırmızılı takımın yeni transferine tam not verdi. Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'nun oyunu eleştirildi.
19.02.2024 Galatasaray
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray'ın yıldızına övgü! 'Tüm takımı resmen yönetiyor'
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaray'ın yıldızına övgü! 'Tüm takımı resmen yönetiyor' Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray'ın Ankaragücü'nü deplasmanda 3-0 mağlup ettiği mücadeleyi spor yorumcuları değerlendirrdi.
19.02.2024 Galatasaray
Fernando Muslera: Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz!
Fernando Muslera: Avrupa'da yolumuza devam etmek istiyoruz! Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Sparta Prag maçının ardından konuştu.
15.02.2024 Galatasaray
Serge Aurier: Çok büyük gurur burada oynamak!
Serge Aurier: Çok büyük gurur burada oynamak! Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier, Afrika Uluslar Kupası'nın sona ermesi sonrası İstanbul'a geldi.
14.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Tete ve Barış Alper Yılmaz arasında penaltı anlaşmazlığı!
Galatasaray'da Tete ve Barış Alper Yılmaz arasında penaltı anlaşmazlığı! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1’inci Lig ekiplerinden Bandırmaspor’u ağırladı. Penaltı atışı esnasında sarı-kırmızılı futbolcular arasında anlaşmazlık yaşandı.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Bandırmaspor'u kupa dışına itti: 4-2
Galatasaray, Bandırmaspor'u kupa dışına itti: 4-2 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Müsabakayı 4-2 kazanan Galatasaray adını çeyrek finale yazdırdı.
7.02.2024 Türkiye Kupası
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi!
Galatasaray'da Zaha'dan Okan Buruk'a değişiklik tepkisi! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında evinde 1inci Lig ekiplerinden Bandırmasporu ağırladı. Sarı-kırmızılı takım sahadan 4-2 galip ayrılırken Zaha'nın değişiklik tepkisi dikkat çekti.
7.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Samsunspor deplasmanında kazandı! Maç fazlasıyla lider
Galatasaray, Samsunspor deplasmanında kazandı! Maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray, Samsunspor deplasmanında sahadan 2-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
2.02.2024 Samsunspor

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Taraftarı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.