Geleceğin Yıldızları

Geleceğin Yıldızları

Son dakika geleceğin yıldızları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan geleceğin yıldızları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan geleceğin yıldızları haber sayfamızda...

Geleceğin Yıldızları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 404 geleceğin yıldızları haberi bulunmuştur.
Kadın futbolunda dikkat çeken hamle! Kendi kulübünü kendi kurdu
Kadın futbolunda dikkat çeken hamle! Kendi kulübünü kendi kurdu TFF Ülker Geleceğin Yıldız Kızları projesindeki 33 isimden biri olan Ayşenaz Gürbüz yaşadığı zorlukları anlatırken, "Büyükçekmece’de kadın takımı yoktu. Karşılaştığım hocalar, oyuncu bulmamı söylediler. Kim varsa aradım ve Karadeniz İdman Ocağı Kadın takımını kurduk" dedi.
Kadın futbolunda geleceğin yıldızları aranıyor!
Kadın futbolunda geleceğin yıldızları aranıyor! Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kadın futbolu hızla gelişmeye devam ediyor. Son olarak Ülker ile Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı işbirliği adayların başvurularının ardından geleceğin yıldızlarını bulmak için dev bir adım olacak.
19.11.2023 Futbol
Ankara'da TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar başvuru sayısını açıkladı
Ankara'da TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar başvuru sayısını açıkladı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "1 milyondan fazla genç TEKNOFEST'E başvurdu."dedi.
30.08.2023 Haberler
Ankara'da TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar başvuru sayısını açıkladı
Ankara'da TEKNOFEST heyecanı! Selçuk Bayraktar başvuru sayısını açıkladı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "1 milyondan fazla genç TEKNOFEST'E başvurdu."dedi.
30.08.2023 Ekonomi
Geleceğin yıldızları madalyalarını aldı
Geleceğin yıldızları madalyalarını aldı Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ), Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Spor Ege Derneği ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen “Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” sona erdi.
26.08.2023 Ege
Roland Garros'un gizli kahramanları!
Roland Garros'un gizli kahramanları! Tenisseverler Federer-Nadal-Djokovic-Serena dörtlüsünden sonra grand slamleri domine edecek isimlerin çıkıp çıkmayacağını konuşurken, Fransa Açık bizi aydınlattı. Kadınlarda Aryna Sabalenka, erkeklerde de Carlos Alcaraz belki finali göremedi, ama gelişen oyunlarıyla geleceğin yıldızları olacaklarını gösterdiler
11.06.2023 Tenis
Bilim ödülü yumurtanın gizemine
Bilim ödülü yumurtanın gizemine Yumurta hücrelerinde yaşlanmayı önleyen protein kompleksini keşfeden Doç. Dr. Elvan Böke’nin çalışması, Sabri Ülker Vakfı Bilim Ödülü’yle taçlandı. Çalışmalarını geç anneliği mümkün kılma üzerine yoğunlaştıran Dr. Böke, ‘protein kompleksini engelleyerek hücre yaşlanmasını durdurabilir miyiz’ tezinin peşinde.
11.05.2023 Gündem
Karşıyakalı çocuklar sağlıklı ve çok mutlu
Karşıyakalı çocuklar sağlıklı ve çok mutlu Üç yıldır süren “Karşıyaka95 Projesi” ile yeni bebek sahibi olan 800 aileye ulaşan Karşıyaka Belediyesi, bilinçlendirme çalışmalarıyla sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı koyuyor.
30.01.2023 Ege
Avrupa’da ‘geleceğin yıldızları’ arasında
Avrupa’da ‘geleceğin yıldızları’ arasında Ebeveyn ve çocuk danışmanlığı alanında hizmet veren Türkiye merkezli Kidolog, Avrupa girişimcilik sisteminin en prestijli platformlarından olan Sifted tarafından, aile ve çocuk teknolojileri alanında ‘takip edilmesi gereken’ 22 erken aşama girişim arasında gösterildi.
21.10.2022 Ekonomi
İngilizler duyurdu! Arda Güler, Beknaz Almazbekov ve Kenan Yıldız listede
İngilizler duyurdu! Arda Güler, Beknaz Almazbekov ve Kenan Yıldız listede Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler ile Galatasaray'ın genç yıldızı Beknaz Almazbekov İngilizlerin listesine girdi. İşte Guardian'ın Geleceğin 60 Yıldız Adayı listesinde yer alanlar...
28.09.2022 Fenerbahçe
Sürpriz Batuhan Karadeniz gelişmesi! İşte talip olan kulüp...
Sürpriz Batuhan Karadeniz gelişmesi! İşte talip olan kulüp... Iğdır FK forması altında geçen sezon 16 kez ağları havalandıran 31 yaşındaki golcü ile ilgili sürpriz transfer gelişmesi yaşanıyor.
13.07.2022 1.Lig
Batuhan Karadeniz bombası! Eski takımına dönüyor
Batuhan Karadeniz bombası! Eski takımına dönüyor Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takımda forma giyen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Batuhan Karadeniz, son olarak Iğdır'da 29 maçta 16 gol attıktan sonra eski takımına geri dönüyor. İşte sürpriz transferin detaylar...
6.07.2022 1.Lig
Fenerbahçe'de genç yıldızların değeri yükseldi! Geleceğin kadrosu...
Fenerbahçe'de genç yıldızların değeri yükseldi! Geleceğin kadrosu... Sarı-lacivertli takımda son yıllarda kadroya katılan genç yıldızlar Fenerbahçe forması altında değerlerine değer kattı. Özellikle Altay Bayındır, Kim Min Jae ve Attila Szalai 15 milyon euro seviyesine yükseldi, yerli gençler de öne çıktı.
3.03.2022 Fenerbahçe
Geleceğin  yıldızları!
Geleceğin yıldızları! Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, ödüle doymuyor. İAOSB Başkanı Hilmi Uğurtaş “Gençlerimizle gurur duyuyoruz” dedi
11.02.2022 Ege
“Küçük Yıldızlar Büyük Hayaller”ine Kavuştu
“Küçük Yıldızlar Büyük Hayaller”ine Kavuştu Spor İstanbul’un çocuklara deneyim kazandırmak amacıyla “Küçük Yıldızlar Büyük Hayaller” programı kapsamında hayata geçirdiği Spor İstanbul Yıldızlar Ligi, Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlendi. 12 farklı branştan toplam 827 çocuk büyük rekabete sahne olan müsabakalarda yeteneklerini sergiledi.
25.12.2021 Diğer
Geleceğin Yıldızları Spor İstanbul Yıldızlar Ligi’nde Buluşuyor
Geleceğin Yıldızları Spor İstanbul Yıldızlar Ligi’nde Buluşuyor İstanbul’un genç yetenekleri Spor İstanbul Yıldızlar Ligi’nde bir araya geliyor. Cebeci Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek etkinlikte; 12 farklı branştan toplam 827 çocuk birbirlerine karşı mücadele ederek yarışma deneyimi kazanacak.
24.12.2021 Diğer
Altınordu'da Enis Destan krizi
Altınordu'da Enis Destan krizi Spor Toto 1'inci Lig'de dün evinde Yılport Samsunspor'a 2-0 yenilerek düşme hattından kurtulma fırsatını kaçıran Altınordu'da müsabakayı tribünden izleyen yıldız adayı genç forvet Enis Destan'ın kadro dışı kaldığı öğrenildi.
6.12.2021 1.Lig
GNÇ Star Müzik ile geleceğin yıldızları belli oluyor
GNÇ Star Müzik ile geleceğin yıldızları belli oluyor Turkcell’in bu sene ikincisini gerçekleştirdiği ve Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce müzik tutkunu gencin katıldığı GNÇ Star Müzik Yarışması’nda sona gelindi. Bu akşam saat 20.00’de GNÇ YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak finalde performans sergileyen 10 finalist arasından ilk üç belirlenecek. Fatma Turgut ve Gökhan Türkmen ise yarışmanın jüri üyeliğini üstlenecek.
16.08.2021 Kültür Sanat
Şimdi sıra kendi hayatına geldi
Şimdi sıra kendi hayatına geldi ABD’li ünlü şarkıcı Britney Spears’ın hayatının kontrolünü babasından almak için verdiği hukuki mücadele artık bir insan hakları meselesi haline geldi. 90’ların dünyayı etkileyen pop starı 40 yaşına yaklaşırken babasının vasiliği altında bir hayat sürmeye nasıl mahkum oldu? İşte Britney’nin yolculuğu...
4.07.2021 Dünya
Son dakika haberleri - Batuhan Karadeniz: 'Psikolojik destek alsaydım zirvede olurdum'
Son dakika haberleri - Batuhan Karadeniz: 'Psikolojik destek alsaydım zirvede olurdum' Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takımda forma giyen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. 29 yaşındaki golcü, Sabah'a özel açıklamalarda bulundu. Genç yaşta bir psikolog yardımı alsaydı kariyerinin bambaşka yerlere gideceğini ifade eden Batuhan, Trabzonspor'da yeniden forma giymek istediğini ifade etti. Karadeniz, şampiyonluk yarışı ve Burak Yılmaz'ın performansını da değerlendirdi...
3.04.2021 1.Lig
Fraport TAV Antalyaspor'un devre karnesi
Fraport TAV Antalyaspor'un devre karnesi FRAPORT TAV Antalyaspor, devreyi 26 puanla kapatırken, oynanan maçlarda en çok formayı Rus oyuncu Fedor Kudryashov giyme başarısı elde etti. Kırmızı beyazlılarda Tamer Tuna'nın yerine göreve gelen Ersun Yanal, takımının başındaki 12 haftada 17 puan topladı. Akdeniz ekibi, 4 büyüklere karşı oynadığı maçlarda galibiyet elde edemezken 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
25.01.2021 Antalyaspor
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş deprem açıklaması
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş deprem açıklaması Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türk Konseyi Sağlık Bilim Kurulu Toplantısı ve Prof. Dr. Aziz Sancar Bilim Hizmet ve Teşvik Ödülleri Töreni'nde açıklama yaptı. İzmir depremiyle ilgili bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremde 12 can kaybı 438 yaralı var. 17 binada arama çalışmalarımız devam ediyor." dedi. Erdoğan, " Kurtarma çalışmalarının bir an önce sonuçlanması için tüm imkanları seferber ettik." ifadelerini kullandı.
30.10.2020 Siyaset
Voleybolda ‘Geleceğin yıldızları’ tarih yazdı!
Voleybolda ‘Geleceğin yıldızları’ tarih yazdı! Genç Kız Milli Voleybol Takımı’nın elde ettiği Avrupa şampiyonluğu tüm Türkiye’yi sevince boğdu
1.09.2020 Voleybol
Transfer haberleri | Mustafa Kapı, Lille ile sözleşme imzalıyor!
Transfer haberleri | Mustafa Kapı, Lille ile sözleşme imzalıyor! Galatasaray'ın altyapısından yetişen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen 17 yaşındaki Mustafa Kapı'nın bir süredir Ligue 1 ekibi Lille'e transfer olacağı konuşuluyordu. İtalyan basınından konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.
30.07.2020 Dünyadan Futbol
Ailecek kamera karşısına geçtiler
Ailecek kamera karşısına geçtiler Sleepy külot bez serisinin yeni reklam yüzü; Pelin Akil-Anıl Altan çifti ile sevimli ikizleri oldu. İlk kez birlikte kamera karşısına geçen minik ikizler Alin ve Lina, rahat ve uyumlu halleriyle geleceğin yıldızları olmaya şimdiden adım attı.

Benzer Haber Etiketleri

Geleceğin Yıldızları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.