Genç Yetenek

Genç Yetenek

Son dakika genç yetenek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan genç yetenek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan genç yetenek haber sayfamızda...

Genç Yetenek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.935 genç yetenek haberi bulunmuştur.
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Arda Güler'e tam destek! Teknik ekip devreye girdi
Real Madrid'de Arda Güler'e tam destek! Teknik ekip devreye girdi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile 3-3 berabere kalan Real Madrid'de gözler Arda Güler'e çevrildi. İstediği süreleri alamayan genç yıldız için teknik ekip devreye girdi. İşte detaylar...
11.04.2024 İspanya La Liga
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol
A Milli Takım'dan Avusturya'da tatsız prova! 7 gol A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Ernst Happel Stadyumu'nda Avusturya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar sahadan 6-1 mağlup ayrıldı.
26.03.2024 Futbol
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis
Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Alman devi Bayern Münih genç yetenek için dev bir bonservis bedelini gözden çıkardı. İşte detaylar...
26.03.2024 İspanya La Liga
Üniversitelilere staj programı
Üniversitelilere staj programı Yıldız Holding’in staj ve işe alım programı ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı.
16.03.2024 Ekonomi
Son dakika |  A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
Son dakika | A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli TAkım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Milli Takım
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
15.03.2024 Kariyer
Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro
Can Uzun'un yeni takımını duyurdular! Bonservis bedeli 10 milyon euro Bundesliga 2 temsilcisi Nürnberg'de forma giyen ve tercihini Ay-Yıldızlı ekipten yana kullanan Can Uzun'un yeni takımı netleşti. Genç yetenek için 10 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.
12.03.2024 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe Beko'nun 16 yaşındaki yeteneği Ömer Ege Ziyaettin! İlk maçına çıktı
Fenerbahçe Beko'nun 16 yaşındaki yeteneği Ömer Ege Ziyaettin! İlk maçına çıktı Basketbol Süper Ligi 21. hafta maçında Fenerbahçe Beko, TOFAŞ’ı konuk etti. Sarı-lacivertliler maçtan 109-77 galip ayrılırken 2008 doğumlu Ömer Ege Ziyaettin ilk kez sahne aldı.
Raul'dan Jude Bellingham'a büyük övgü! 'Uzun zamandır böylesini görmedim'
Raul'dan Jude Bellingham'a büyük övgü! 'Uzun zamandır böylesini görmedim' Real Madrid'in sembol isimlerinden Raul, Jude Bellingham'ın performansını yorumladı.
1.03.2024 İspanya La Liga
CAN UZUN KİMDİR? Can Uzun hangi takımda forma giyiyor, hangi mevkide oynuyor?
CAN UZUN KİMDİR? Can Uzun hangi takımda forma giyiyor, hangi mevkide oynuyor? Can Uzun futbol kariyerine ilişkin bilgiler yakından takip edilmeye devam ediyor. Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg forması giyen 18 yaşındaki genç yetenek Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı. Bu gellişme sonrasında Can Uzun kimdir, hangi mevkide forma giyiyor soruları gündeme geldi. Peki Can Uzun kimdir?
28.02.2024 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA | Büyük müjde! Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti
SON DAKİKA | Büyük müjde! Gurbetçi yıldız Can Uzun teklifi kabul etti Almanya Bundesliga 2'de Nürnberg formasıyla müthiş bir performans sergileyen Can Uzun ile ilgili ortaya önemli bir iddia atıldı.
23.02.2024 Milli Takım
Trabzonspor'da galibiyetler kara bulutları dağıttı!
Trabzonspor'da galibiyetler kara bulutları dağıttı! Pendikspor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da morallerin düzeldiği ortaya çıktı. Bordo-mavililerde yeni transfer Thomas Meunier'in de performansı sonrası taraftarların memnun olduğu aktarıldı.
19.02.2024 Trabzonspor
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu!
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu! Sarı-Kırmızılılar tamamen şampiyonluğa kilitlendi... Kulüpten de tüm futbolculara ayrı ayrı mektup gönderildi. Tüm mektuplarda 'şampiyonluk' detayının olması dikkat çekti.
18.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da Erden Timur'dan Fernando Muslera'ya sözleşme teklifi! 'Biraz bekleyin'
ÖZEL | Galatasaray'da Erden Timur'dan Fernando Muslera'ya sözleşme teklifi! 'Biraz bekleyin' Galatasaray’da yönetim yeni kontrat önerdi, Uruguaylı file bekçisi ise adres olarak sezon sonunu gösterdi. Fernando Muslera’nın sözleşme için yapılan teklife, "Bunu şimdi konuşmak istemiyorum. Biraz bekleyin" diye yanıt verdiği belirtildi.
17.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Fikret Orman'a dava var, yönetime yok!
Beşiktaş'ta Fikret Orman'a dava var, yönetime yok! Beşiktaş’ta eski Başkan Ahmet Nur Çebi’nin ardından, yeni Başkan Hasan Arat da Fikret Orman’ı mahkemeye vermeye devam ediyor.
17.02.2024 Beşiktaş
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük puanları paylaştı!
Kasımpaşa ve Fatih Karagümrük puanları paylaştı! Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Kasımpaşa ile Fatih Karagümrük arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalandı.
16.02.2024 Kasımpaşa
Galatasaray'da Ankaragücü mesaisi başladı!
Galatasaray'da Ankaragücü mesaisi başladı! Süper Lig'in 26'ncı haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak Galatasaray, hazırlıklarına bugün start verdi.
16.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda çalıştı!
Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda çalıştı! Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor ile karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta hazırlıklar Tüpraş Stadyumu'ndaki antrenmanla sürdürüldü.
16.02.2024 Beşiktaş
Nuri Şahin'den dev transfer operasyonu! Beşiktaş'tan 2 genç yetenek
Nuri Şahin'den dev transfer operasyonu! Beşiktaş'tan 2 genç yetenek Antalyaspor'dan ayrılarak Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevine geçen ve gelecek sezon Bundesliga temsilcisini çalıştıracak olan Nuri Şahin'in Beşiktaş'tan 2 genç yeteneğe kanca attığı iddia edildi.
16.02.2024 Beşiktaş
Real Madrid'de Arda Güler'in hareketi sonrası Ancelotti'den uyarı: Bellingham, bu olamaz!
Real Madrid'de Arda Güler'in hareketi sonrası Ancelotti'den uyarı: Bellingham, bu olamaz! Fenerbahçe’den transfer olduğu Real Madrid’de henüz umduğu oynama sürelerini bulamayan Arda Güler, antrenmanlarda adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç yeteneğin idmandaki hareketi sonrası Ancelotti'den Bellingham'a uyarı geldi. İşte detaylar...
9.02.2024 İspanya La Liga
Genç yetenek Florya'da göz doldurdu! Büyük beğeni topladı
Genç yetenek Florya'da göz doldurdu! Büyük beğeni topladı Azerbaycanlı genç futbolcu Nihat İskenderov Galatasaray akademisinde bir süre antrenmanlara katıldı. Antrenörlerin performansını beğendiği orta saha oyuncusunun ülkesine döndüğü, ilerleyen dönemde istendiği takdirde sarı-kırmızılılar tarafından değerlendirilebileceği öğrenildi.
7.02.2024 Galatasaray
Olay iddia! Real Madrid'de öfkeli Arda Güler, Florentino Perez'le görüşecek
Olay iddia! Real Madrid'de öfkeli Arda Güler, Florentino Perez'le görüşecek Real Madrid'de süre istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Genç yetenek kulüp Başkanı Florentino Perez ile görüşecek. İşte detaylar...
3.02.2024 İspanya La Liga
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler yanıtı! 'Baskı olduğunu anlıyorum'
Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler yanıtı! 'Baskı olduğunu anlıyorum' La Liga'nın 23'üncü haftasında Getafe ile karşı karşıya gelecek Real Madrid'de Carlo Ancelotti düzenlenen basın toplantısında konuştu. İtalyan teknik direktör, 18 yaşındaki genç yetenek Arda Güler ile ilgili soruyu cevapladı.
31.01.2024 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Genç Yetenek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.