Jefferson

Jefferson

Son dakika jefferson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan jefferson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan jefferson haber sayfamızda...

Jefferson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.352 jefferson haberi bulunmuştur.
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2 Trendyol 1. Lig 28. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Boluspor'u 2-1 yendi.
2.04.2024 1.Lig
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira
200 yıl önce gömdü, geride 3 şifre bıraktı! Hazinenin değeri 3 milyar lira Tesadüfen buldukları milyonlarca dolar değerindeki altın ve gümüşü, demir çömleklerin içine koyup yerin yaklaşık bir buçuk metre altına gömdüler. Thomas Beale hem hazinenin eşit dağılımını sağlamak hem de yerini sadece kendileri tespit edebilsin diye konumu, içeriği ve mirasçıların isimleri hakkında bilgi içeren 3 şifre oluşturdu. Peki gizemiyle günümüzde bile hazine avcılarını hâlâ cezbeden şifreleri neden kimse çözemiyor?
22.03.2024 Yaşam
Boluspor, Giresunspor engeline takılmadı!
Boluspor, Giresunspor engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 26'ncı haftasında Boluspor, Giresunspor'u 2-1 mağlup etti.
8.03.2024 1.Lig
Göztepe, Boluspor karşısında zorlanmadan kazandı!
Göztepe, Boluspor karşısında zorlanmadan kazandı! Göztepe, Trendyol 1. Lig'in 25'inci haftasında Boluspor'u 2-0 mağlup etti.
3.03.2024 1.Lig
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu!
2024 BAFTA ödülleri sahiplerini buldu! Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, kırmızı halıda tarzlarını sergiledi. 2023'ün en çok konuşulan filmlerinden 'Oppenheimer', geceden yedi ödülle ayrıldı.
20.02.2024 Cadde
Boluspor ile Kocaelispor puanları paylaştı!
Boluspor ile Kocaelispor puanları paylaştı! Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı.
11.02.2024 1.Lig
Boluspor, Jefferson Nogueira Junior'ı transfer etti!
Boluspor, Jefferson Nogueira Junior'ı transfer etti! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Jefferson Nogueira Junior ile sözleşme imzaladı.
2.02.2024 1.Lig
Olimpik Lyon, Monaco deplasmanında galip!
Olimpik Lyon, Monaco deplasmanında galip! Fransa Ligue 1'in 16'ncı haftasında Olimpik Lyon, Monaco deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
15.12.2023 Fransa Ligue 1
Mutluluğun resmini çizebilir misiniz?
Mutluluğun resmini çizebilir misiniz? Kore’nin “jeong”undan İskandinavyalıların “hygge”sine mutluluğa giden yolda batıdan doğuya mutluluk algısı değişiklik gösteriyor. Öyleyse mutluluk coğrafyasında bir yolculuğa ne dersiniz?
18.11.2023 Pazar
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 27.67’nin üzerinde başladı.
10.10.2023 Uzmanpara
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 Basketbol
Kıyıya vuran varilden ceset çıktı! Ne olduğunu polis bile bilmiyor
Kıyıya vuran varilden ceset çıktı! Ne olduğunu polis bile bilmiyor ABD'nin ünlü kenti Malibu'da okyanustan gelen bir varilden çıkan ceset dünya basınında kısa sürede ses getirdi.
1.08.2023 Dünya
Fenerbahçe'ye transferde sürpriz öneriler: Şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelir
Fenerbahçe'ye transferde sürpriz öneriler: Şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelir Yeni sezon öncesi kadrosunu Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski ve Umut Nayir ile güçlendiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertliler, Becao transferinde de mutlu sona yakın. Fenerbahçe'ye transferde iki sürpriz öneri geldi.
14.07.2023 Fenerbahçe
Altın fiyatlarında tarihi rekor! Piyasalar hareketlendi, işte gram altında son durum
Altın fiyatlarında tarihi rekor! Piyasalar hareketlendi, işte gram altında son durum Son 1 haftalık zaman içerisinde 1300 lira seviyesini aşan gram altın bugün itibarıyla yeni bir rekora imza attı. Gram altında önemli bir eşik daha aşıldı. İşte detaylar...
7.06.2023 Ekonomi
Dolar bugün ne kadar oldu?
Dolar bugün ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 21.56’nın üzerinde başladı.
7.06.2023 Uzmanpara
Gram altında yeni rekor!
Gram altında yeni rekor! Son 1 haftalık zaman içerisinde 1300 lira seviyesini aşan gram altın bugün itibarıyla yeni bir rekora imza attı. Gram altında önemli bir eşik daha aşıldı. İşte detaylar...
7.06.2023 Uzmanpara
Özgürlük ile İlgili Özdeyişler: Özgürlük ile İlgili En Güzel, Kısa ve Uzun Sözler
Özgürlük ile İlgili Özdeyişler: Özgürlük ile İlgili En Güzel, Kısa ve Uzun Sözler Tüm insanların en doğal hakkın olan özgürlük bağımsızlık, hürriyet, sınırlandırılmadan istediğini seçebilmesi, yapabilmesi ve hareket edebilmesi durumudur. Özgürlük kavramı yakından duyduğumuz bir kelimedir. Özellikle okullarda özgürlük ile ilgili özdeyişler konusunda ödevler verilir. Özgürlük ile ilgili en güzel, kısa ve uzun sözler ile ilgili detaylı bilgilere “Özgürlük ile İlgili Özdeyişler” içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
1.06.2023 Eğitim
Ünlü aktörün cesedi sandıktan çıktı! Detaylar korkunç
Ünlü aktörün cesedi sandıktan çıktı! Detaylar korkunç Brezilya'da aylardır kayıp olan ünlü aktörün cesedi bulundu. Olayın fotoğrafları ise dünya basınında ses getirdi.
26.05.2023 Haberler
Ünlü aktörün cesedi sandıktan çıktı! Detaylar korkunç
Ünlü aktörün cesedi sandıktan çıktı! Detaylar korkunç Brezilya'da aylardır kayıp olan ünlü aktörün cesedi bulundu. Olayın fotoğrafları ise dünya basınında ses getirdi.
26.05.2023 Dünya
Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'a transfer önerisi! Şenol Güneş'in kararı bekleniyor
Vincent Aboubakar'dan Beşiktaş'a transfer önerisi! Şenol Güneş'in kararı bekleniyor Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlılar, tecrübeli teknik direktörün raporu doğrultusunda gündemine çok sayıda ismi dahil etti. Bu süreçte Beşiktaş'ın transfer gündemine sürpriz bir isim geldi. Vincent Aboubakar'ın Kamerun Milli Takımı'ndan arkadaşını Beşiktaş'a önerdiği ve Şenol Güneş'in kararının beklendiği öğrenildi.
18.05.2023 Beşiktaş
Cazın insanlığa çağrısı
Cazın insanlığa çağrısı Güç Başar Gülle, ‘sentetik görü’ anlamına gelen yeni albümü “Synthetic Vision”da bilişsel kaos kavramına odaklanıyor; manipülasyon ve tahakkümü tartışıyor.
16.04.2023 Kültür Sanat
Beşiktaş'ta orta sahaya yeni aday! Sözleşmesi sona eriyor
Beşiktaş'ta orta sahaya yeni aday! Sözleşmesi sona eriyor Ara transfer döneminde kadrosunu yeni isimlerle güçlendiren Beşiktaş, gelecek sezon için de çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekipte orta saha için sürpriz bir isim geldi.
11.03.2023 Beşiktaş
Ölene kadar topladığı belgeler CIA detayını çözecek mi? Tüm hayatını suikasta adadı
Ölene kadar topladığı belgeler CIA detayını çözecek mi? Tüm hayatını suikasta adadı Sıradan hayata sahip, hukuk şirketinde sekreterlik yapan biriydi. 59 yıl önce işe gittiğinde yaşanacak olayların hayatını tamamen değiştireceğinden ise habersizdi. Peki, ABD Başkanı John F. Kennedy'nin uğradığı suikastın ardındaki 'gerçeği' takıntı haline getiren kadının topladığı belgeler tüm bilinenleri değiştirebilecek mi?
27.12.2022 Dünya
Kennedy suikastında katille ilgili çarpıcı iddia!
Kennedy suikastında katille ilgili çarpıcı iddia! JFK suikastı uzmanı Jefferson Morley, "Bu olağanüstü derecede ciddi bir iddia ve resmi anlatı üzerinde derin etkileri var" dedi.
8.12.2022 Dünya
Beyaz Saray'daki hayalet! Bir mektupla ortaya çıktı, sırrı çözülemedi
Beyaz Saray'daki hayalet! Bir mektupla ortaya çıktı, sırrı çözülemedi ABD'nin eski başkanlarından Harry S. Truman'ın başından geçenleri anlattığı bir mektup, Beyaz Saray'daki hayalet tartışmalarının fitilini ateşledi. O günden bugüne ise pek çok isim Beyaz Saray'da sık sık hayaletlerle karşılaştığını itiraf etti. Öyle ki aralarında Donald Trump'ın da bulunduğu bu isimler hayaletlerin keman çaldığını, şömineden operayı andıran sesler geldiğini dahi söyledi.
15.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Jefferson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.