Kadro

Kadro

Son dakika kadro haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadro gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadro haber sayfamızda...

Kadro

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41.206 kadro haberi bulunmuştur.
Sakaryaspor'da Burak Süleyman ile yollar ayrıldı!
Sakaryaspor'da Burak Süleyman ile yollar ayrıldı! Sakaryaspor, takım kaptanı Burak Süleyman ile vedalaştı.
5.05.2024 1.Lig
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Bülent Uygun cevabı! 'Çok büyük kavga var' Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u 6-1 mağlup eden Galatasaray'da Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
5.05.2024 Galatasaray
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 AÇIKLANIYOR! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı açıklandı mı, kaç bin atama yapılacak?
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 AÇIKLANIYOR! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı açıklandı mı, kaç bin atama yapılacak? 2024 Öğretmen atama takvimine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından yapılan son açıklamada atama sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımlarının Pazartesi gübü açıklanacağını işaret etmişti. Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı 6 Mayıs Pazartesi günü toplanacak. Toplantı sonrasında ise Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak atama sayısı ve kadro-branş dağılımı detaylarının duyurulması bekleniyor.
5.05.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu! 4 eksik birden Süper Lig'de 35. haftada yarın Konyaspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kadrosu açıklandı.
5.05.2024 Fenerbahçe
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Galatasaray
Anadolu Efes'in eski yıldızı Krunoslav Simon'dan olay kıyaslama: Larkin, Wilbekin'den daha üstün
Anadolu Efes'in eski yıldızı Krunoslav Simon'dan olay kıyaslama: Larkin, Wilbekin'den daha üstün Anadolu Efes'in eski yıldızı Krunoslav Simon, lacivert-beyazlı ekip ve Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı Yeni teknik direktörü adına temaslarda bulunan Beşiktaş'ta gözler Nuri Şahin'e çevrilmişken sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa'yı bu sezon kasıp kavuran genç teknik adam siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı.
5.05.2024 Beşiktaş
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
4.05.2024 Diğer
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Rizespor maçı sonrası sert tepki: Niye VAR'da yabancı yok hayırdır?
Bilal Meşe'den Beşiktaş-Rizespor maçı sonrası sert tepki: Niye VAR'da yabancı yok hayırdır? Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş kendi sahasında 90+7'de bulduğu golle Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek Ankaragücü ile oynayacağı Türkiye Kupası maçı öncesi moral buldu. Spor yazarları gol düellosuna sahne olan karşılaşmayı değerlendirdi.
4.05.2024 Beşiktaş
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
3.05.2024 Futbol
Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı
Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı Uzun yıllardır Anadolu Efes'te başarıdan başarıya koşan ve geleceği merak konusu olan Shane Larkin resmen imzayı attı. İşte detaylar...
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı
Perşembenin galibi değişmedi! 'İnci Taneleri'nde Nehir ilk kez izleyici karşısına çıktı Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri', yeni bölümü ile ekrana geldi. Seyircilerin ilk bölümden itibaren merak ettiği "Nehir (Sera Kutlubey) nerede?" sorusu da bu bölümde cevap buldu. Gecenin bir başka çok konuşulan gelişmesi ise Doktor Elif’in (İrem Çıray) üvey babasının Reyyaz (Selim Erdoğan) olduğunun ortada çıkmasıydı.
3.05.2024 Cadde
Ünlü boksörler ringe çıkıyor! Alkayış'tan dövüş gecesi resitali
Ünlü boksörler ringe çıkıyor! Alkayış'tan dövüş gecesi resitali Alkayış Fighting Championship 11’inci Serisi'nde Imad Bouamri ile Kaan Kazgan'ın karşı karşıya geleceği öğrenildi.
2.05.2024 Diğer
ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI başvurusu İŞKUR 2024 | Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 1072 personel alımı kurası ne zaman?
ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI başvurusu İŞKUR 2024 | Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) 1072 personel alımı kurası ne zaman? Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü 1072 mevsimlik işçı alımı yapıyor. Başvurular ardından adaylar arasından kura çekimi yapılacak. ÇAYKUR işçi alımı başvuru kılavuzuna göre son başvuru günü ne zaman? ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları ve kadro dağılımı...
2.05.2024 Bilgi Rehberi
İlhan Palut: Beşiktaş reaksiyon gösterecek
İlhan Palut: Beşiktaş reaksiyon gösterecek Çaykur Rizespor’un teknik direktörü İlhan Palut, Beşiktaş maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Rizespor
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk en çok sana yakışıyor!
90+3 Ege'de Futbol | Şampiyonluk en çok sana yakışıyor! Trendyol 1. Lig’de bitime 2 maç kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyerek taraftarına büyük coşku yaşatan Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Sarı kırmızılı renklere olan sevdasıyla, kulübün kurumsal geleceğini derinden etkileyen projeyi hayata geçiren Mehmet Sepil ile Rasmus Ankersen’in İzmir ve de Göztepe’ye katkılarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varlar. Şimdi, yeni zaferlere yelken açma zamanı’’ dedi.
2.05.2024 1.Lig
Trabzonspor'dan Paul Onuachu'ya yakın markaj!
Trabzonspor'dan Paul Onuachu'ya yakın markaj! Şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Trabzonspor’da Paul Onuachu’nun mutlaka takımda tutulması planlanıyor.
2.05.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların milli yıldızı gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, tecrübeli futbolcu için düşündüğü transfer formülü netlik kazandı.
1.05.2024 Beşiktaş
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON GELİŞMELER 2024 | Öğretmen atama takvimi ne zaman duyurulacak? Kadro ve branş dağılımı ne zaman belli olacak?
ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ SON GELİŞMELER 2024 | Öğretmen atama takvimi ne zaman duyurulacak? Kadro ve branş dağılımı ne zaman belli olacak? Öğretmen atama takvimine ilişkin gözler Kabine Toplantısına çevrildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından son yapılan açıklamada sayının netleştiği gerçekleştirilecek ilk Kabine Toplantısı sonrasında atama sayısının açıklanacağı ifade edilmişti. Gözler bu hafta içerisinde gerçekleştirilmesi planlanan Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı'na çevrildi. Peki Öğretmen atama takvimi ne zaman açıklanacak, kaç bin öğretmen ataması yapılacak?
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredatla ilgili açıklama: Süreci hızlandıracağız Yeni eğitim müfredatına ilişkin konuşan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat hazırlandığı zaman yeni eğitim dönemine yetişecek. İhale süreci olmayacağı için süreci hızlandıracağız." ifadelerini kullandı. Bakan Tekin öğretmen atamalarına ilişkin de açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Gündem
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi Sezon başında Galatasaray'dan, İngiltere Championship ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Yunus Akgün'ün durumu belli oldu.
Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a! Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi
Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a! Dursun Özbek'ten şampiyonluk hediyesi Galatasaray'da tek hedef Süper Lig şampiyonluğu... Sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek'in şampiyonluğun gelmesi halinde Manchester United'ın yıldızını kadroya katmak için harekete geçecek.
1.05.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da 10 yabancı ile yollar ayrılacak! Geldiği gibi gönderiliyor
ÖZEL | Galatasaray'da 10 yabancı ile yollar ayrılacak! Geldiği gibi gönderiliyor Galatasaray’da yeni sezon planlamasında yabancı sayısı 8’e düşecek. Sarı-kırmızılılar, kiralıktan döneceklerle birlikte 18 sayısına ulaşan oyuncuların çoğunluğunu ya satacak ya da kiralık olarak gönderecek.
1.05.2024 Galatasaray
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz
Bakan Işıkhan: Tüm emekçilerimizin hakkının korunması, öncelikli meselemiz "Emeğin, Sendikal Örgütlenmenin ve İstihdamın Geleceği" temasıyla düzenlenen 13. Çalışma Meclisi’nin kapanış toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda yapıldı. Bakan Işıkhan, "İşçimizin, memurumuzun ve tüm emekçilerimizin hakkının korunması, her zaman öncelikli meselemiz olmaya devam edecektir" dedi.
30.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kadro ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.