Kilitli

Kilitli

Son dakika Kilitli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kilitli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kilitli haber sayfamızda...

Kilitli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.297 kilitli haberi bulunmuştur.
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Arkadaşım robot
Arkadaşım robot Bu senenin En İyi Animasyon dalında Oscar adaylarından olan “Robot Dreams/Robot Düşleri” yalnızlık, arkadaşlık, bağlılık temaları üzerine çok duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok
Donmuş eti çözmenin en pratik yoluymuş! Saatlerce beklemeye gerek yok Derin dondurucudan çıkarılan etleri saatlerce beklemek ve zaman kaybetmek istemiyor. Misafiriniz geldiyse donmuş eti çözdürmek için saatlerce beklemenize gerek kalmıyor. Bu yöntem size zaman kazandırıyor.
18.04.2024 Püf Noktası
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı Kağıthane’de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.
16.04.2024 Haberler
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı Kağıthane’de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.
16.04.2024 Gündem
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada
41 saniyede 96 kurşun! Kan donduran vahşet anbean kamerada Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Dünya
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı
Polisler, 41 saniyede 96 kurşun sıktı! Kan donduran anlar vücut kamerasına yansıdı Siyahi genç, emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle Amerikan polisi tarafından durduruldu. Gence kapıyı açması için bağırdıkları sırada kendilerine ateş açtığını savunan memurlar, yalnızca 41 saniyede 96 el ateş etti. Yaşananlar ise polislerin vücut kamerası görüntülerine yansıdı.
10.04.2024 Haberler
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı Eğlenceden dönerken evlerine gitmek için otomobil çalan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23) kaas yaptı. O anlar ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
6.04.2024 Haberler
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı Eğlenceden dönerken evlerine gitmek için otomobil çalan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23) kaas yaptı. O anlar ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
6.04.2024 Gündem
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat
Sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı! Dikkat Dolandırıcıların elektrik, internet, telefon gibi fatura tahsilatı yaptığı sahte ödeme merkezleri yeniden yayılmaya başladı. İnternet üzerinde de etkinliklerini artıran bu kaçak merkezler, kredi kartı bilgilerinin ele geçirilmesine de zemin hazırlıyor.
3.04.2024 Ekonomi
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir'
Sapık sucu dehşetinde gözden kaçan 3 detay! 'Anlaması zor ama bu işaret ele verebilir' İstanbul Bağcılar'da geçen sene okuldan çıkan M.Y.'yi aracıyla kendisine ait su dükkanına götürüp burada alıkoyan Metin Şenay'a dair peş peşe gelen kan donduran itiraflar hâlâ konuşulmaya devam ediyor. Sistematik şekilde yıllarca birçok çocuğun istismar edildiğinin ortaya çıkması, milyonların vicdanını derinden yaraladı. Sapık sucu dehşetinde gözden kaçırılan 3 detay ise anne-babalara ders verir nitelikte.
26.03.2024 Gündem
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık!
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık! Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve konuk ekibin 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftarlar sahaya girmiş, büyük olaylar yaşanmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesinde yaşanan olaylara tepki gösterdi. İşte Attila Gökçe'nin 'Yakın şu karanlığı' başlıklı yazısı...
20.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! 'Tam 3 saat kilitli kaldılar'
Trabzonspor maçı sonrası Fenerbahçe soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı! 'Tam 3 saat kilitli kaldılar' Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylar gündemde yer alırken maçın ardından sarı-lacivertli ekibin soyunma odasında yaşananlar ortaya çıktı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Kaderine terk edilen türbe için Antalya Valisi'nden talimat
Kaderine terk edilen türbe için Antalya Valisi'nden talimat Antalya Valisi Hulusi Şahin'in 1. Derece Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı Ahi Kızı Türbesi için talimat verdi.
8.03.2024 Gündem
MHK'dan 'VAR merkezi arandı' iddialarına yanıt!
MHK'dan 'VAR merkezi arandı' iddialarına yanıt! Merkez Hakem Kurulu, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun bir maç esnasında VAR merkezini aradığı iddiasını yalanladı.
29.02.2024 Futbol
Direksiyon başında uyuyakalan alkollü sürücü: Hanımla kavga ettim
Direksiyon başında uyuyakalan alkollü sürücü: Hanımla kavga ettim Antalya’da otomobilinin direksiyonu başında uyuyakalan S.K., yapılan testte 2,37 promil alkollü çıktı. Polis ekiplerinin "Neden bu kadar içtin?" sözlerine S.K., "Hanımla kavga ettim" karşılığını verdi.
29.02.2024 Gündem
Köprü yaptırırken kimse destek olmayınca öyle bir şey yaptı ki...
Köprü yaptırırken kimse destek olmayınca öyle bir şey yaptı ki... Giresun'un Piraziz ilçesinde dere üzerine köprü yaptıran şahıs köprüyü yaptırırken kimse destek vermeyince köprüye kilit vurdu.
26.02.2024 Gündem
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu Antalya'da arkadaşı İsmail Oran (27) tarafından öldürülen Tuncay Okudan'ın (34) cesedini ördek avlamaya giden avcının köpeği bulurken olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte'
Trafik kazasıyla şoke eden gerçek ortaya çıktı! Tüm evlilikleri 'sahte' Flört uygulamasından tanıştığı adamla dolu dizgin bir aşka yelken açtı. Çift birkaç ay içinde evlilik kararı aldı ve beraberliklerinin sonraki sekiz yılına sekiz çocuk sığdırdı. Ta ki, kocasının karanlık sırrından bihaber kadının karıştığı trafik kazasına kadar.
20.02.2024 Dünya
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma
Yeni görüntüler ortaya çıktı! İstismara uğrayan Eymen'in katilinden şok savunma İzmir’in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40) savunma yaptı. Korkunç olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı.
20.02.2024 Gündem
Hakkâri’de panik anları! Araçta kilitli kalan çocuk böyle kurtarıldı
Hakkâri’de panik anları! Araçta kilitli kalan çocuk böyle kurtarıldı Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinde arabada kilitli kalan küçük çocuk, olay yerine gelen çilingirin uzun uğraşları sonucunda kurtarıldı.
18.02.2024 Gündem
Mahallede herkes seferber oldu! Aile çocukları kayboldu sandı gerçek ortaya çıktı
Mahallede herkes seferber oldu! Aile çocukları kayboldu sandı gerçek ortaya çıktı Kocaeli'de 6 ve 10 yaşındaki çocuklarına ulaşamayan aile büyük korku yaşarken, olayın ihbar edilmesi ile ekipler seferber oldu.
16.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kilitli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.