Kolay

Kolay

Son dakika kolay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kolay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kolay haber sayfamızda...

Kolay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 88.854 kolay haberi bulunmuştur.
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! İddialı pozları olay oldu
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! İddialı pozları olay oldu Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya sayfasından iddialı pozlarını paylaştı. Ünlü ismin fotoğraf çekimi için giydiği elbisenin fiyatı da ortaya çıktı.
4.05.2024 Cadde
'Zaman önemini yitirecek'
'Zaman önemini yitirecek' İstanbul Dijital Sanat Festivali’ne bu yıl ilk kez dahil olan moda bölümünün küratörlüğünü yürüten Niyazi Erdoğan, “Bu akıllı gelecekte, modanın en temel bileşeni zamanın artık önemini yitireceğini düşünüyorum. Daha hızlı süreçler devreye girerken, beklentim daha zamansız işlerin ortaya çıkması” diyor.
3.05.2024 Pazar
Sasa Obradovic: İçimizde büyük bir takım ruhu var!
Sasa Obradovic: İçimizde büyük bir takım ruhu var! Monaco Başantrenörü Sasa Obradovic, Fenerbahçe Beko maçından sonra konuştu.
Emre Belözoğlu: İnönü'ye bir meydan okumaya gitmek istiyoruz!
Emre Belözoğlu: İnönü'ye bir meydan okumaya gitmek istiyoruz! Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Alanyaspor maçından sonra konuştu.
3.05.2024 Ankaragücü
Dusan Alimpijevic: İzlerken gerçekten çok keyif aldım!
Dusan Alimpijevic: İzlerken gerçekten çok keyif aldım! Beşiktaş Emlakjet Başantrenörü Dusan Alimpijevic, Reeder Samsunspor maçından sonra konuştu.
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık
Bakan Özhaseki: 400 bin civarında inşaata başladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Malatya'da İl İstişare Toplantısı'na başkanlık yaptı. Toplantıya; Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, milletvekilleri, kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.
3.05.2024 Gündem
Ali Çamdalı: Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor!
Ali Çamdalı: Şampiyonluk yarışı bizi ilgilendirmiyor! Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Fenerbahçe maçı öncesi konuştu.
3.05.2024 Konyaspor
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı'
Berke Özer'den Arda Turan itirafı! 'Görünce bana kızdı' Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Eyüpspor'da genç eldiven Berke Özer açıklamalarda bulundu. Berke Özer'in Arda Turan ile ilgili yorumları dikkat çekti.
3.05.2024 1.Lig
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi
Bakan Özhaseki: Şimdi iş başında koşturma dönemi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi Malatya’da çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, “Bizim literatürümüze güzel bir söz vardır. ‘Seçim biter geçim başlar’. Şimdi geçim dönemi, şimdi iş başında koşturma dönemi” dedi.
3.05.2024 Ekonomi
Tuvalet taşındaki sarı lekeleri yok eden karışım! Tek hamlede bembeyaz oluyor
Tuvalet taşındaki sarı lekeleri yok eden karışım! Tek hamlede bembeyaz oluyor Tuvalet taşlarında oluşan sarı lekeler ne kadar temizleseniz de çıkmıyorsa bu karışım tam size göre. Sarı lekelerden kurtulmak için kullanabileceğiniz doğal ve etkili bir karışım var. İşte sararmış tuvalet taşlarını bembeyaz yapan o karışım.
3.05.2024 Püf Noktası
İzmir - Midilli arası seferler başladı
İzmir - Midilli arası seferler başladı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin deniz turizmini canlandırmak için İZDENİZ konforuyla sürdürdüğü İzmir-Midilli seferlerinin 2024 yaz programı başladı. Kapı vizesinin de devreye girmesiyle ilginin arttığı seferler 27 Eylül'e kadar iki gemiyle devam edecek.
3.05.2024 Ekonomi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü
MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
3.05.2024 Haberler
Son dakika... MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü
Son dakika... MSB: Irak'ın kuzeyinde 32 terörist öldürüldü Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde 32 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.
3.05.2024 Gündem
Hurma, diyetinizin vazgeçilmez parçası olacak! Faydaları saymakla bitmiyor
Hurma, diyetinizin vazgeçilmez parçası olacak! Faydaları saymakla bitmiyor Mükemmel bir doğal tatlandırıcı olarak bilinen hurma, sağlığınıza ve güzelliğinize birçok yönden fayda sağlayabilecek lezzetli ve besleyici bir atıştırmalıktır. Hurma, şekerli tatlılar kadar lezzetlidir ama sizin için çok daha iyidir. Hurma, şeker ve çikolatanın yerine sağlıklı bir alternatif olmasının yanı sıra sindiriminizi iyileştirebilir ve hatta doğumunuzu daha kısa ve kolay hale getirebilir.
3.05.2024 Genel Sağlık
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Haberler
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi
Son günlerde veli WhatsApp gruplarında paylaşılmaya başlandı! Açıklama geldi Çocuk enfeksiyonlarında bu kez 'Beşinci hastalık' gündemde. Özellikle ilköğretim veli gruplarından bazılarında, çocuklarda son günlerde 'Beşinci hastalık' görüldüğüne dair ebeveynlere uyarıda bulunuluyor.
3.05.2024 Gündem
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı
ÖZEL | İlyas Kahraman 'Fenerbahçe'yi Okan Buruk çalıştırsaydı' dedi ve açıkladı Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray'ın şampiyonluk yarışı kızıştı. Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcusu İlyas Kahraman, Okan Buruk'un Fenerbahçe'nin başında olduğu senaryoyu Skorer'e yorumladı.
3.05.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın tarihi hedefi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın tarihi hedefi! Abdullah Avcı, lig ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadığı Trabzonspor’da saygı gördüğünün altını çizdi, “Türkiye Kupası şu an önemli hedeflerden biri. Kulüp tarihinde bütün kupaları almış bir teknik adam olarak anılmak istiyorum” dedi.
3.05.2024 Trabzonspor
Ergin Ataman: Kutlama yapmanın bir anlamı yok!
Ergin Ataman: Kutlama yapmanın bir anlamı yok! Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçından sonra konuştu.
Mario Jardel'den Galatasaray itirafı! 'En büyük pişmanlıklardan'
Mario Jardel'den Galatasaray itirafı! 'En büyük pişmanlıklardan' Galatasaray'ın efsane futbolcularından Mario Jardel suskunluğunu bozdu. 50 yaşındaki eski futbolcu çarpıcı ifadeler kullandı.
2.05.2024 Galatasaray
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız
Bakan Güler CNN Türk'te: Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor
Yufkacıların bilinmeyen tekniği! Yufka yırtılıyorsa hamuruna bir miktar ekleyin, çarşaf gibi açılıyor Böreklerin vazgeçilmez lezzeti yufkanız yırtılıyor ve zor açılıyorsa bu yöntem tam size göre. Açtığınız yufkanıza az bir miktar eklemek yufkanın daha kolay açılmasına yardımcı oluyor.
2.05.2024 Püf Noktası
Cilt bariyeriniz bozulmuş olabilir! Onarması çok kolay, işte 3 basit tüyo
Cilt bariyeriniz bozulmuş olabilir! Onarması çok kolay, işte 3 basit tüyo Cildiniz sürekli kızarıyor ve son derece hassas hale geliyorsa 3 basit tüyoyu okumanızı öneririz. Görünüşe göre cilt bariyeriniz bozulmuş ve sağlıklı görünümden uzaklaşmışsınız. Ancak sevindirici haber, çözümü son derece kolay bu problemden kurtulmaya ise birkaç adım kaldı!
2.05.2024 Cilt Bakımı
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Kolay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.