Mehmet Ali Aydınlar

Mehmet Ali Aydınlar

Son dakika Mehmet Ali Aydınlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Ali Aydınlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Ali Aydınlar haber sayfamızda...

Mehmet Ali Aydınlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.307 mehmet ali aydınlar haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum
SON DAKİKA: Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a Eda Erdem teşekkürü! Merakla beklenen heykel açıldı: Gurununu yaşıyorum Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Voleybol
Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Taş Kağıt Makas bu akşam ilk bölümü ile ekranlara geliyor. Taş Kağıt Makas dizi oyuncuları merak ediliyor. Dizinin başrolünde yer alan Alev Dönertaş rolüyle Serra Arıtürk oldu. Peki, Taş Kağıt Makas dizisinin Taş Kağıt Makas'ın Alev'i Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
28.02.2024 Bilgi Rehberi
Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu
Melissa Vargas'a Malatya'da sevgi seli! Sözünü tuttu Filenin Sultanları ile bu sezon ilk kez mücadeleden ve 3 kupa kazanan Melissa Vargas, 'Malatya' sözünü tuttu. TVF Başkanı Mehmet Üstündağ ile Malatya'ya giden Vargas'tan ilk görüntüler geldi.
10.10.2023 Voleybol
Üniversitelerin karneleri açıklandı
Üniversitelerin karneleri açıklandı Üniversite Araştırmaları Laboratuvarı tarafından gerçekleştirilen Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması’nın (TÜMA-2023) sonuçları açıklandı.
22.07.2023 Eğitim
Acıbadem ‘İzmir’ için imzaları attı
Acıbadem ‘İzmir’ için imzaları attı Acıbadem Sağlık Grubu, İzmir’in önde gelen özel sağlık kuruluşlarından Kent Sağlık Grubu’nun yüzde 100 hissesinin satın alımı için bağlayıcı sözleşmelerin imzalandığını açıkladı.
2.02.2023 Ekonomi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Derya yeşillendi Derya Uluğ, Çankırı’da sahne aldı...
30.08.2022 Cadde
Yeni kurulan ve kapatılan fakülteler Resmi Gazete’de
Yeni kurulan ve kapatılan fakülteler Resmi Gazete’de Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı’na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı.
26.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Kararı'yla 22 üniversiteye 36 yeni fakülte kuruldu
Cumhurbaşkanı Kararı'yla 22 üniversiteye 36 yeni fakülte kuruldu Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararıyla 22 üniversiteye 36 yeni fakülte kuruldu, 16 fakülte ise kapatıldı.
26.07.2022 Eğitim
ECZACILIK TABAN PUANLARI! Eczacılık Fakültesi 2022 başarı sıralaması ve taban puanları yayımlandı mı?
ECZACILIK TABAN PUANLARI! Eczacılık Fakültesi 2022 başarı sıralaması ve taban puanları yayımlandı mı? Üniversite sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar Eczacılık Taban puanları 2022 konusunda araştırmalarını sıklaştırdı. Eczacılık Fakültesine girmek isteyen öğrenciler hangi üniversitenin taban puanı ne kadar sorusuna yanıt aramaya başladı. Sayısal puanı ile öğrenci alan Eczacılık Fakültesi için öğrenciler başarı sıralaması ve taban puanlarını araştırıyor. İşte detaylar...
18.07.2022 Bilgi Rehberi
Şansal Büyüka yazdı: Son çıkış
Şansal Büyüka yazdı: Son çıkış Milliyet Gazetesi yazarı Şansal Büyüka, Spor Toto Süper Lig'de haftanın öne çıkan olaylarını 'Dobra Dobra'da yorumladı.
10.05.2022 Süper Lig
Serra Arıtürk kimdir, nereli? Serra Arıtürk kaç yaşında? İşte oynadığı diziler ve şarkıları
Serra Arıtürk kimdir, nereli? Serra Arıtürk kaç yaşında? İşte oynadığı diziler ve şarkıları Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken isimlerden biri olan Serra Arıtürk hakkında meraklı arayış başladı. Dizi severler zaman zaman oyuncuların yaşamı hakkında bilgi almak istiyor. Peki Serra Arıtürk kimdir, nereli? Serra Arıtürk kaç yaşında? İşte Serra Arıtürk'ün oynadığı diziler ve hayatına dair bilinenler haberimizin devamında...
22.04.2022 Cadde
Yüzde 110'luk korkutan artış! Tüketimi yarı yarıya azaldı ama ekmek...
Yüzde 110'luk korkutan artış! Tüketimi yarı yarıya azaldı ama ekmek... Ekmek, binlerce yıldır insanoğlunun en temel besinleri arasında. Ancak Türk halkını dünyadaki ülkeler arasında zirveye taşıyan ekmek tüketimi üzerindeki tartışmaların ardı arkası kesilmiyor. Buna son olarak 30 gün ekmek yememenin yararlı olduğu iddiası da eklendi. Uzmanlar ise Türkiye'de son 50 yılda ekmek tüketiminin yüzde 55 azalmasına rağmen obezitenin yüzde 110 arttığını söylüyor.
8.02.2022 Gündem
Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Dava açacağı isimleri tek tek açıkladı
Aziz Yıldırım sessizliğini bozdu! Dava açacağı isimleri tek tek açıkladı Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, "UEFA yönetiminde bulunan Sayın Şenes Erzik ve dönemin TFF Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar'a da sormak isterim, CAS davasının geri çekilmesi neden talep edildi? Davanın geri çekilme nedeni olarak gösterilen ülke menfaati neydi ve bu menfaat elde edilebildi mi?" dedi.
5.02.2022 Fenerbahçe
Aşkın Tarifi Naz kimdir? Serra Arıtürk nereli, kimdir, kaç yaşında?
Aşkın Tarifi Naz kimdir? Serra Arıtürk nereli, kimdir, kaç yaşında? Aşkın Tarifi dizisinde Naz rolüne hayat veren Serra Arıtürk hayatına dair detaylar izleyicilerin gündeminde. Başarılı oyuncu, caz korosunda da şarkılar seslendiriyor. Peki, Aşkın Tarifi dizisinin Naz'ı Serra Arıtürk kimdir?
7.06.2021 Cadde
Acıbadem, Sırbistan’da hastane alıyor
Acıbadem, Sırbistan’da hastane alıyor Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucularından olan Bel Medic Grup’un satın alımı için bağlayıcı sözleşmelerin imzalandığını kamuoyuna açıkladı. İşlem kapsamında Bel Medic’in hisselerinin yüzde 70’i, Acıbadem’in Doğu Avrupa’daki yatırımlarını yaptığı şirket olan ACC BV tarafından alınacak.
30.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yerli aşı için kritik toplantı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yerli aşı için kritik toplantı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yerli aşı çalışmaları yapan kurum ve kuruluşların yöneticileriyle yarın bir araya gelecek.
25.03.2021 Siyaset
“Bundan sonra korkulu rüya görmeyeceğiz”
“Bundan sonra korkulu rüya görmeyeceğiz” Ege Üniversitesi Aşı Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Adnan Yüksel Gürüz, “Türkiye 8 ayrı merkezde ekiplerini kurdu, çalışma yol haritasını öğrendi. Bundan sonraki süreçte korkulu rüya görmeyecek ülkeler arasındayız” diyor
14.03.2021 Pazar
Ar-Ge’ye en fazla bütçe ayıran Gazi Üniversitesi
Ar-Ge’ye en fazla bütçe ayıran Gazi Üniversitesi Yükseköğretim Kurulu (YÖK) üniversitelerin performansının değerlendirildiği “Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu 2020”deki kriterler arasında yer alan üniversitelerin bütçe ve finansmanına ilişkin verileri açıkladı.
26.02.2021 Eğitim
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Serdar Aziz ve Gustavo limit için ücretini düşürdü"
TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Serdar Aziz ve Gustavo limit için ücretini düşürdü" Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, D-Smart canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Özdemir, Fenerbahçe'nin transfer limitiyle ilgili olarak "Fenerbahçe, harcama limitini açabilmek için Serdar Aziz ve Luiz Gustavo'nun ücretini düşürdü." dedi.
28.01.2021 Fenerbahçe
Yılmaz Vural, koronavirüse yakalandığı dönemde  yaşadıklarını anlattı
Yılmaz Vural, koronavirüse yakalandığı dönemde yaşadıklarını anlattı Teknik direktör Yılmaz Vural yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanmasını ve bu süreçte yaşadıklarını anlattı.
30.12.2020 Futbol
Son dakika | Vedat Muriqi ilk kez konuştu! 'Ibrahimovic...'
Son dakika | Vedat Muriqi ilk kez konuştu! 'Ibrahimovic...' F.Bahçe'den Lazio'ya rekor bedelle Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü kulübün internet sitesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Vedat Muriqi ezeli rakibe Roma'ya da şu sözlerle gönderme yaptı: "Başkentin birinci takımına geldiğimin farkındayım. Bu büyük kulübe layık olmaya çalışacağım."
15.10.2020 İtalya Serie A
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya geldi
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya geldi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün sağlık sponsoru olan Acıbadem Grubu’nun YK Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya geldi.
15.10.2020 Fenerbahçe
Vali Yerlikaya, İstanbul Kalkınma Ajansı toplantısına katıldı
Vali Yerlikaya, İstanbul Kalkınma Ajansı toplantısına katıldı İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Ekim ayı olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı.
6.10.2020 Gündem
Son dakika! 6 üniversiteye rektör atandı
Son dakika! 6 üniversiteye rektör atandı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 üniversiteye rektör atadı.
24.09.2020 Gündem
‘Tansiyon ilacınızı bırakmayın’ uyarısı
‘Tansiyon ilacınızı bırakmayın’ uyarısı “Hipertansiyon ilacı kullanan hastalarda Kovid-19’un daha ağır seyrettiğine dair” hastaların endişesini giderecek bir araştırma yayımlandı. Araştırma kalp sağlığı alanında referans dergilerin başında gelen Journal of Human Hypertension’da yayınlandı. Sonuç; yüksek tansiyon ilaçları Kovid-19’a karşı hastayı güçsüz hale getirmiyor.
17.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Ali Aydınlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.