Meydan Okuma

Meydan Okuma

Son dakika meydan okuma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan meydan okuma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan meydan okuma haber sayfamızda...

Meydan Okuma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.444 meydan okuma haberi bulunmuştur.
Arsene Wenger'den Zinedine Zidane yorumu: Bilmiyorum!
Arsene Wenger'den Zinedine Zidane yorumu: Bilmiyorum! Arsene Wenger, Bayern Münih'le anılan Zinedine Zidane ile ilgili konuştu.
23.04.2024 Almanya Bundesliga
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu!
Arda Turan'dan Okan Buruk'a sitem: Başımıza dert oldu! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Okan Buruk hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Pendikspor maçının ardından Arda Turan'ın sözlerine yanıt verdi.
22.04.2024 1.Lig
Arkadaşım robot
Arkadaşım robot Bu senenin En İyi Animasyon dalında Oscar adaylarından olan “Robot Dreams/Robot Düşleri” yalnızlık, arkadaşlık, bağlılık temaları üzerine çok duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?
'Taş Kağıt Makas'ta ortalık karışıyor! Umut kendine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi? Kanal D’nin çarşamba günleri yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' heyecan dolu bir bölümle bu akşam seyirci karşısına çıkacak. Umut’un kendini kurtarma mücadelesinin ve Fecir’e meydan okuduğu sahnelerin ekrana geldiği tanıtım, sürükleyici bir bölümün yayınlanacağının sinyalini verdi.
17.04.2024 Cadde
Mert Aydın: Şampiyonlar Ligi, NBA'e benzedi
Mert Aydın: Şampiyonlar Ligi, NBA'e benzedi Şampiyonlar Ligi maçlarında kalite çok üst düzeye yükseldi. Bu turnuva giderek daha çok NBA'e benzemeye başladı. Elemeli maçlara geçildikten sonra takımların futbolu da yükseliyor.
14.04.2024 Futbol
ÖZEL | Fenerbahçeli Edin Dzeko, Yunanistan'da gündem oldu: Türkiye'de idol haline getirildi!
ÖZEL | Fenerbahçeli Edin Dzeko, Yunanistan'da gündem oldu: Türkiye'de idol haline getirildi! Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko'nun Olympiakos tribünlerine formasındaki Türk bayrağını işaret etmesi Yunanistan'da manşetlere taşındı. Bosna Hersekli yıldızın, Türkiye'de idol olarak görülmeye başlandığı aktarıldı.
12.04.2024 Konferans Ligi
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir'
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir' ABD Kongresi’ne hitaben yaptığı konuşmada Çin tehdidine dikkat çeken Kishida, “Çin'in mevcut tutumu ve askeri eylemleri, yalnızca Japonya'nın barış ve güvenliğine değil, aynı zamanda uluslararası toplumun barış ve istikrarına yönelik eşi benzeri görülmemiş ve en büyük stratejik meydan okumayı teşkil etmektedir” dedi.
12.04.2024 Dünya
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek
Köprü havaya uçacak! Tarih vererek duyurdular: Savaşta bütün dengeler değişecek Ukrayna İHA ve insansız deniz araçları tarafından defalarca vurulan Kerç Köprüsü'nü yok edecekleri tarihi duyurdu. Haziran ayını işaret eden yetkililer Rusya ve Kırım arasındaki tek bağlantı noktasını çökertmek istiyor.
3.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Gündem
SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu
SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Mahmut Recevik, Bundesliga devinin yıldızının önümüzdeki sezon Galatasaray'a transfer olacağını ileri sürdü.
10.03.2024 Galatasaray
Moldova Cumhurbaşkanı Sandu: AB’ye üyelik konusunda bir referandum gerçekleştireceğiz
Moldova Cumhurbaşkanı Sandu: AB’ye üyelik konusunda bir referandum gerçekleştireceğiz Moldova ve Fransa arasında askeri işbirliğini öngören savunma anlaşması imzaladı. Fransa Savunma Bakanlığı, Moldova’nın başkenti Kişinev’de askeri temsilcilik açacak.
7.03.2024 Dünya
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Marco Reus bombası! 'Türkiye'den yoğun ilgi'
Marco Reus bombası! 'Türkiye'den yoğun ilgi' Borussia Dortmund'da bir dönem sona eriyor. 12 yıldır Alman ekibinin formasını giyen Marco Reus'un takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtilirken Türkiye iddiası gündeme geldi. İşte detaylar...
5.03.2024 Almanya Bundesliga
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Dünya
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor'
30 dakikalık Rus kaydı dünya gündemini alt üst etti! 'Almanya'nın savaşa katıldığı doğrulanıyor' Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı için Rus medyası 'yıkım' yorumunu yaptı, Alman medyası ise 'Patlayıcı ses kaydı' ve 'İnanılmaz Bundeswehr çöküşü' başlıkları attı.
3.03.2024 Haberler
Gazze’de tablo ağır: Can kaybı en az 29 bin 606
Gazze’de tablo ağır: Can kaybı en az 29 bin 606 İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında son 24 saatte 92 kişinin hayatını kaybetmesiyle toplam can kaybı en az 29 bin 606’ya yükseldi.
24.02.2024 Dünya
Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası heyecanı Red Bull TV’de
Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası heyecanı Red Bull TV’de Motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı başlıyor. Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun WSBK’da, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun WSSP’de şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğu organizasyonda sezonun ilk yarışı 24- 25 Şubat’ta Avustralya Philip Island Pisti’nde gerçekleşecek. Merakla beklenen yarışlar yalnızca Red Bull TV’den izlenebilecek.
21.02.2024 Motor Sporları
Özgür Bella, Frankenstein’a karşı
Özgür Bella, Frankenstein’a karşı 11 dalda Oscar adayı “Poor Things/Zavallılar” Frankenstein mitini feministleştirirken Emma Stone, rolünün fiziksel ve duygusal zorluklarının üstesinden başarıyla geliyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
Sarıyer'de saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kilise rahibi ve Polonya Başkonsolosu'na taziye
Sarıyer'de saldırı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kilise rahibi ve Polonya Başkonsolosu'na taziye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai ve Polonya’nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile görüştü.
28.01.2024 Gündem
Cumhur İttifakı'nın Eskişehir ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı
Cumhur İttifakı'nın Eskişehir ilçe adayları belli oldu! Erdoğan'dan yerel seçim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'in ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Yerel seçimlere ilişkin net mesajlar veren Erdoğan, 'Dünya ve bölgemizde öylesine kritik gelişmeler yaşanıyor ki, şehirlerimizin kaybedecek bırakın beş yılı tek bir günü bile yoktur. Kaybettiğimiz her anın sadece kendimize değil asıl evlatlarımızın geleceğine yüklenen devasa maliyetleri olacağını biliyoruz.' dedi.
29.01.2024 Gündem
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma AFP ABD'nin verdiği onayla aylar süren müzakerelerin bittiğini kaydetti, Washington Post gerilim kaynaklarından birinin hafifleyeceği yorumunu yaptı. Yunan medyası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'den yaptığı açıklamaları ilk sayfasına taşıdı.
28.01.2024 Dünya
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı
Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: 2 katil zanlısı yakalandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken yaşanan olayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya gün içinde 30 adrese baskın yapıldığını belirtti ve yakalanan 2 katil zanlısının yabancı uyruklu olduklarını açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Sakarya'da trafik kazası geçiren polis memuru şehit oldu
Sakarya'da trafik kazası geçiren polis memuru şehit oldu Sakarya'da polis memuru Cengiz Parlak görevi esnasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit oldu.
28.01.2024 Gündem
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Tüm terör örgütlerini hedef almaya devam edeceğiz
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Tüm terör örgütlerini hedef almaya devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nun toplantısı sona erdi. MGK sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride "Türkiye'nin kararlılıkla uyguladığı milli güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir." ifadeleri yer aldı.
25.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meydan Okuma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.