Nakavt

Nakavt

Son dakika nakavt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nakavt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nakavt haber sayfamızda...

Nakavt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 872 nakavt haberi bulunmuştur.
UFC'de İbo Aslan fırtınası! İlk maçta nakavt etti
UFC'de İbo Aslan fırtınası! İlk maçta nakavt etti Karma dövüş sanatları organizasyonu UFC'de mücadele etmeye başlayan Türk sporcu İbo Aslan, çıktığı ilk maçta rakibini nakavt etmeyi başardı.
31.03.2024 Diğer
Esenyurt’u karıştıran olay! Tek yumrukla nakavt etti
Esenyurt’u karıştıran olay! Tek yumrukla nakavt etti Esenyurt’ta yol verme nedeniyle çıkan anlaşmazlıkta arkadaşının tartıştığını gören adam, koşarak taraflardan birine kafa attı. Başka bir adam ise olaya yumrukla müdahale edince ortalık karıştı.
29.03.2024 Gündem
Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu
Yol verme tartışmasında kafa attı, yediği yumrukla nakavt oldu Esenyurt’ta yol verme nedeniyle çıkan anlaşmazlıkta arkadaşının tartıştığını gören adam, koşarak taraflardan birine kafa attı. Başka bir adam ise olaya yumrukla müdahale edince ortalık karıştı. Yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.
29.03.2024 Haberler
Galatasaray mağlubiyeti sonrası Çekler matemde!
Galatasaray mağlubiyeti sonrası Çekler matemde! Sparta Prag’ın son dakika yenilgisi, Çek basınında geniş yer buldu.
17.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray - Sparta Prag maçı sonrası olay benzetme! 'Sağır edici bir kükremeye dönüştü'
ÖZEL | Galatasaray - Sparta Prag maçı sonrası olay benzetme! 'Sağır edici bir kükremeye dönüştü' UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda Galatasaray'ın Sparta Prag'ı 90+1'inci dakikada devirdiği maç Çekya basınında manşetlere taşındı. Çekya basınında yer alan haberde atmosferle ilgili çarpıcı bir benzetmede bulunuldu.
16.02.2024 Galatasaray
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti!
Eski Milli boksör Cem Kılıç, 29 yaşında hayatını kaybetti! ABD’nin Los Angeles kentinde yaşayan Eski Milli boksör Cem Kılınç evinde ölü olarak bulundu.
7.02.2024 Diğer
Eczacıbaşı Dynavit'in şampiyonluğunu dünya konuştu! Tijana Boskovic vurgusu
Eczacıbaşı Dynavit'in şampiyonluğunu dünya konuştu! Tijana Boskovic vurgusu Dünya Voleybol Kulüpler Şampiyonası’nda Vakıfbank’ı karar setinde yenerek kupayı kaldıran turuncu-beyazlılar dünya basınının da ilgisini çekti, takımın başarısı kadar, MVP seçilen Boskovic’e de vurgu yapıldı.
19.12.2023 Voleybol
Bravo Minchev! Herkes kaçışırken Halil Umut Meler'e siper oldu
Bravo Minchev! Herkes kaçışırken Halil Umut Meler'e siper oldu Ankaragücü-Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler çirkin saldırıya maruz kaldı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, konuyu köşesine taşırken, olayı önlemek için yoğun çaba sarf eden Bulgar futbolcu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. İşte o yazı...
12.12.2023 Rizespor
Tarih profesörü Yuval Noah Harari’den... ‘Nükleer’  uyarısı
Tarih profesörü Yuval Noah Harari’den... ‘Nükleer’ uyarısı Küresel ünü ve saygınlığı olan, “Sapiens”, “21...
24.10.2023 Güneri Cıvaoğlu
Hayat karartan tavşan yumruğu! Yenilgisiz boksör yaşayan ölüye döndü
Hayat karartan tavşan yumruğu! Yenilgisiz boksör yaşayan ölüye döndü Çocukluğundan itibaren hayali olan boks şampiyonluğuna en sonunda ulaşmıştı. Hiç yenilmeden tüm rakiplerini teker teker elemiş ve artık en iyiler arasında kendine yer bulmuştu. Ancak bir müsabaka hem boks kariyerinin hem de hayatının en acı ve tek yenilgisi oldu. Kafasına defalarca aldığı yasaklı 'tavşan yumruğu' öldürmedi ama onu, yaşayan bir ölüye döndürdü.
11.10.2023 Yaşam
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İtalyanlar yarı final sonrası öfke kustu! Melissa Vargas vurgusu: Muhteşem
İtalyanlar yarı final sonrası öfke kustu! Melissa Vargas vurgusu: Muhteşem A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası yarı finalinde İtalya'yı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından İtalyan basını İtalya'nın geri dönüşe izin verdiğini belirterek Melissa Vargas'a övgüler yağdırdı.
2.09.2023 Voleybol
Akın Fight Arena, D-Smart ve D-Smart GO'da nefesleri kesti
Akın Fight Arena, D-Smart ve D-Smart GO'da nefesleri kesti Kick boks branşında Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından Akın Fight Arena büyük çekişmeye sahne oldu.
20.08.2023 Diğer
Galatasaray'da iki transfer gelişmesi birden! Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemans'ı duyurdu
Galatasaray'da iki transfer gelişmesi birden! Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Tielemans'ı duyurdu Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü maçında şampiyonluğunu ilan eden ve derbi galibiyetiyle sezonu galibiyetle kapatan Galatasaray'da sıra transferlere geldi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, İlkay Gündoğan ve Youri Tielemans transferleri hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
5.06.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin gözdesi açıkladı! 'Teklif gelirse değerlendiririm'
Fenerbahçe'nin gözdesi açıkladı! 'Teklif gelirse değerlendiririm' Sultanlar Ligi'ni şampiyonlukla tamamlayan Fenerbahçe Opet'te Terzic ile yollar ayırılırken yeni başantrenör belli oldu. İtalyan hocanın İtalyan basınına verdiği demeç dikkat çekti.
5.06.2023 Voleybol
Benzema'ya astronomik maaş! Yeni takımına imzayı attı, sözleşme detayları belli oldu
Benzema'ya astronomik maaş! Yeni takımına imzayı attı, sözleşme detayları belli oldu İspanyol devi Real Madrid'den ayrılan Karim Benzema'nın yeni adresi merak ediliyordu. Fransız golcünün yeni takımı ve sözleşme detayları belli oldu. İşte detaylar...
6.06.2023 Dünyadan Futbol
Süper Lig'de 38. haftanın hakemleri belli oldu
Süper Lig'de 38. haftanın hakemleri belli oldu Spor Toto Süper Lig'de son haftanın hakemleri açıklandı.
5.06.2023 Süper Lig
Everton, Wout Weghorst'u transfer etmek istiyor
Everton, Wout Weghorst'u transfer etmek istiyor Premier Lig'de kalma başarısı gösteren Everton, sezonu Beşiktaş ve Manchester United'ta kiralık olarak geçiren Hollandalı Wout Weghorst'u transfer etmek istiyor.
Nenad Bjelica'dan transfer açıklaması: 6-7 oyuncu kadromuza katmak istiyoruz
Nenad Bjelica'dan transfer açıklaması: 6-7 oyuncu kadromuza katmak istiyoruz Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Yunan oyuncu Dimitris Kourbelis'in aralarına katılacağını belirterek, transfer döneminde 6-7 oyuncuyu daha kadroya dahil etmeyi planladıklarını söyledi.
5.06.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus derbi sonrası basın toplantısına katılmadı! İşte alacağı ceza
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus derbi sonrası basın toplantısına katılmadı! İşte alacağı ceza Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus 3-0'lık Galatasaray yenilgisi sonrası yayıncı kuruluşa röportaj vermezken, basın toplantısına katılmadan stattan ayrıldı. Portekizli teknik adam 'Talimatları Aykırı Hareket'ten ceza alacak.
5.06.2023 Fenerbahçe
Derbi sonrası Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo'ya övgüler yağdı: Şov yaptı! Fenerbahçe nakavt oldu
Derbi sonrası Galatasaray'ın yıldızı Zaniolo'ya övgüler yağdı: Şov yaptı! Fenerbahçe nakavt oldu Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Nef Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar Zaniolo'nun iki ve Icardi'nin golleriyle ezeli rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyonluğunu taçlandırdı. Galatasaray'da Zaniolo sahanın yıldızı olurken İtalyan futbolcuya övgüler yağdı.
5.06.2023 Galatasaray
Muaythai Milli Takımı, Dünya şampiyonu
Muaythai Milli Takımı, Dünya şampiyonu Tayland'da düzenlenen 30. Dünya Elite Büyükler Muaythai Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı toplam 13 madalya ile turnuvayı lider tamamladı.
12.05.2023 Diğer
WBC boks gecesinde Seren Ay Çetin ve Arda Avcı tarih yazdı
WBC boks gecesinde Seren Ay Çetin ve Arda Avcı tarih yazdı Profesyonel boksta tarih yazan Seren Ay Çetin, WBC Silver Gold kemeri koruyarak dünyanın bir numarası olma maçına çıkmaya hak kazandı. Arda Avcı ise WBC Asya şampiyonluk kemerinin sahibi oldu.
1.05.2023 Diğer
Serdar Avcı ve Seren Ay Çetin yeni hedeflerini açıkladılar
Serdar Avcı ve Seren Ay Çetin yeni hedeflerini açıkladılar Profesyonel boksta tarih yazan ve WBC Silver Gold kemerini kazanan ilk Türk olan Seren Ay Çetin ile WBC international kemer sahibi ve aynı zamanda hem boksörler yetiştiren hem de WBC'nin tanıdığı Profesyonel Boks Federasyonu'nun kuran Serdar Avcı, D Smart'ta yeni hedeflerini açıkladılar.
26.04.2023 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Nakavt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.