Ne Oldu

Ne Oldu

Son dakika ne oldu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ne oldu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ne oldu haber sayfamızda...

Ne Oldu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 192.493 ne oldu haberi bulunmuştur.
MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024 SON DAKİKA | Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? TCMB Nisan ayı faiz kararı
MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024 SON DAKİKA | Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? TCMB Nisan ayı faiz kararı Merkez Bankası faiz kararı için kritik gün. TCMB Nisan ayı faiz kararını bugün açıkladı. Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası toplantısındaydı. Faizde bir değişiklik oldu mu, sabit mi kaldı? 2024 Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı.
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
40 gün boyunca portakal yedi! 'Daha önce kendimi hiç böyle hissetmemiştim'
40 gün boyunca portakal yedi! 'Daha önce kendimi hiç böyle hissetmemiştim' Portakal kimilerinin çok sevdiği kimilerinin yanından bile geçmediği bir meyvedir. Peki çok sevdiğiniz bir meyveyi en fazla kaç gün ya da ne kadar yiyebilirsiniz? Avustralya'nın Queensland kentinden Anne Osbourne, tam 40 gün boyunca yalnızca portakal yemiş ve portakal suyu içmiş. Peki Osbourne bunu neden yaptı ve sonunda ne oldu?
24.04.2024 Genel Sağlık
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu!
ÖZEL | Senad Ok, Fenerbahçe'nin İsmail Kartal kararını duyurdu! Milliyet muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi. Senad Ok, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı sert sözlerle eleştirirken, yönetiminin tecrübeli teknik adam için aldığı kararı canlı yayında duyurdu.
23.04.2024 Fenerbahçe
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok
Titanik'te ölenler nereye gitti? Devasa enkaz alanında tek bir insan kalıntısı bile yok Titanik enkazı, 112 yıldır Atlantik’in metrelerce derininde yok olmayı bekliyor. Enkaz alanında özenle inşa edilmiş gemiye ait eşyalar, yolcuların ayakkabıları ve gözlükleri yıllara meydan okurcasına kumlara saçılmış durumda. Ancak Titanik’te hayatını kaybedenlere dair hiç iz yok. Peki, bu insanların cesetleri nerede?
23.04.2024 Yaşam
‘Kötülük de iyilik gibi bulaşıcı’
‘Kötülük de iyilik gibi bulaşıcı’ Neslihan Önderoğlu sevginin ve nefretin bir insana neler yaptırabileceğini gösterdiği “Cüret”le Duygu Asena Roman Ödülü’nü kazandı
21.04.2024 Kültür Sanat
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim'
'Hiç unutmam' diyerek açıkladı! 'O anda oradan yok olmak istedim' 'Adını Feriha Koydum', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Güllerin Savaşı', 'Evlilik Hakkında Her Şey' ve 'Yasak Elma' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Barış Kılıç, ortaokul son sınıftayken hoşlandığı Ayşen isimli kızın doğum gününde yaşadığı olayı anlattı.
20.04.2024 Cadde
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik'
Beylikdüzü’nde giyim mağazasına silahlı saldırı! '22 yıldır esnafız böyle bir şey görmedik' Beylikdüzü’nde gece saatlerinde bir butik giyim dükkanının camına 5 el ateş edildi. Dükkan sahibi kimseden tehdit almadıklarını ifade ederek, “Bugüne kadar karıncayı bile incitmedik” dedi.
19.04.2024 Gündem
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı
Deprem sonrası ortaya çıkan bulut şaşırttı Tokat’ta meydana gelen deprem sonrası Sivas’ta gökyüzünün sararması ve Mammatus bulutlarının çıkması vatandaşlar tarafından merak uyandırdı.
19.04.2024 Gündem
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
SON DAKİKA KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI! Kabine Toplantısı karaları ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yaptı?
SON DAKİKA KABİNE TOPLANTISI KARARLARI AÇIKLANDI! Kabine Toplantısı karaları ne oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yaptı? 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından Kabine ilk kez toplandı. 2024 yılının 4. kabine toplantısı Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirildi. Kabine'de Orta Doğu'da yükselen tansiyon, enflasyon, fahiş fiyat artışları, Orta Vadeli Plan gibi yoğun bir gündem masada yer aldı. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, kararları ne oldu? İşte Kabine Toplantısı gündem maddeleri...
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Burcu Güneş'ten 'estetik' açıklaması: Neden gösterme ihtiyacı duyuyorsunuz? Burcu Güneş, Kral Müzik’te gazeteci Serhat Tekin’in sorularını yanıtladı. Ünlü isim, müzik çalışmalarından özel hayatına kadar samimi açıklamalarda bulundu.
14.04.2024 Cadde
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü!
Babasını kaybeden Damla Ersubaşı, eski eşi ve kardeşine ateş püskürdü! 'Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın babası, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, sinir krizi geçirerek eski eşi Mustafa Can Keser ve kardeşi Serkan Keser'e ateş püskürdü. Ersubaşı'nın hakaretlerinin ardından, Serkan Keser'den cevap gecikmedi.
13.04.2024 Cadde
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Galatasaray tur atlasaydı bugün bu maç oynanacak mıydı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Haberler
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu'
Azerbaycanlı mafya babası cinayetinde yeni gelişme! 'Kardeşi öldürttü, bize kumpas kurdu' Antalya’da 2020 yılında Azerbaycanlı suç örgütü lideri 'Lotu Guli' lakaplı Nadir Salifov'un (48) öldürülmesiyle ilgili 8 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Khagan Zeynalov (29) ile Amir Hamidli'ye (29) ağırlaştırılmış ömür boyu, Ali Movlamlı (30) ile Resul Gasanov'a (31) 12 yıl 6'şar ay hapis cezası verildi. Tutuksuz 4 sanık ise beraat etti.
6.04.2024 Gündem
‘Son 10 günde ne oldu?’
‘Son 10 günde ne oldu?’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere topladığı MYK’da partide oy kaybının nedenlerinin araştırılması için oluşturulan çalışma kurullarının gündem başlıkları belli oldu.
6.04.2024 Gündem
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü?
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü? Terör örgütü PKK'yı öven sözleriyle gündeme gelen ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan'ın yerel seçimde nasıl aday olduğu tartışma konusu.
5.04.2024 Haberler
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü?
Van'da DEM Parti krizinin perde arkası! Evrak kimin ekranına düştü? Terör örgütü PKK'yı öven sözleriyle gündeme gelen ve Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan'ın yerel seçimde nasıl aday olduğu tartışma konusu.
5.04.2024 Gündem
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri
Seçim sonrası bankalarda mevduat faizleri yükseldi! Aylık 55 bin TL’ye varan getiri Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık son faiz artışının ardından bankalarda mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Pek çok banka mevduat faizlerini bir iki puan daha artırdı. Peki şu anda faizler ne durumda? 1 milyon TL’yi mevduata yatıran aylık ne kadar kazanç sağlıyor? İşte detaylar...
5.04.2024 Ekonomi
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta'
20 kez doktora gidip yalvardı! Geçmeyen öksürük öldürecekti: 'Kritik süre 3 hafta' Sabah uyandığında boğazında tuhaf bir his vardı. Ardından gıcık şeklinde başlayan öksürüğü yerini nöbetlere bırakıp günler, aylar hatta 1 yıl sürdü. Kimileri astım kimileri alerji dedi ancak içgüdülerine göre yaşadığı şey bambaşkaydı. Günden güne daha da kötüleşen genç kadın, doktorları ikna etme sürecinde bakın neler yaşadı.
5.04.2024 Genel Sağlık
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı Mazbata ikinci olan adaya verilirken seçimi kazanan muhtar böyle bir kararın neden alındığını açıkladı.
4.04.2024 Haberler
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı Mazbata ikinci olan adaya verilirken seçimi kazanan muhtar böyle bir kararın neden alındığını açıkladı.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ne Oldu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.