Tatilde e-postamızı kontrol etmeli miyiz?
Tatilde e-postamızı kontrol etmeli miyiz? Tatildeyken e-postalarınızı kontrol ediyor musunuz, yoksa ofise döndüğünüzde bir mail tsunamisiyle mi savaşıyorsunuz?
9.06.2023 Milliyet Executive
'Üç Kız Kardeş'te ödeşme vakti! Mine tutuklandı
'Üç Kız Kardeş'te ödeşme vakti! Mine tutuklandı Kanal D ekranında samimi ve sıcak aile öyküsü ile salı akşamları büyük beğeniyle takip edilen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan ‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, yine izleyici ekran başına kilitledi. Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan ‘Üç Kız Kardeş’te Mine yaptıklarından dolayı tutuklanırken; 28'inci bölümde yaşanan gelişmeler sosyal medyada çok konuşuldu.
30.11.2022 Cadde
Savunma sanayiisinde kadın gücü! TCG İstanbul, Kargu ve pek çok önemli projede çalıştılar
Savunma sanayiisinde kadın gücü! TCG İstanbul, Kargu ve pek çok önemli projede çalıştılar Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.'nin (STM) kadın mühendisleri, Türk savunma sanayiisinin milli projelerinde etkin görev alıyor.
24.06.2022 Gündem
Hibrit gelecek
Hibrit gelecek Kovid-19 salgınının ‘pandemi’ olarak ilan edilmesinin üzerinden 2 yıl geçti. Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin insan kaynakları tepe yöneticileri işte hibrit bir geleceğe işaret ediyor
7.04.2022 Milliyet Executive
Karısını kıskandı, işlediği cinayetin romanını yazdı!
Karısını kıskandı, işlediği cinayetin romanını yazdı! 2000 yılının soğuk bir Aralık günü, Oder Nehri'nin keskin bir şekilde kıvrılarak oluşturduğu küçük körfezde, bölgeye levrek yakalamak için gelen balıkçılar kıyıda yüzen bir şey fark etti. Kütük zannettikleri şey aslında bir cesetti. Adamın cansız bedeni öyle bir haldeydi ki, cinayet olduğu şüphesizdi. Yıllar boyunca faili meçhul kalan bir cinayet çözüldüğünde ise dünya tam anlamıyla dehşete düşecekti...
1.12.2021 Dünya
Asus yeni cihazlarını ve ProArt çözümlerini tanıttı!
Asus yeni cihazlarını ve ProArt çözümlerini tanıttı! ASUS, Create the Uncreated adını verdiği etkinlikte içerik üreticilerine yönelik cihaz ekosistemini, yeni ProArt çözümleri ve her tür içerik üreticisine yönelik OLED ekranlı dizüstü bilgisayarlar ile genişlettiğini duyurdu. Dial ve OLED ekranıyla ProArt StudioBook 16 dikkat çekiyor işte bütün detaylar...
3.09.2021 Teknoloji
Yüzde 59’luk kısım evden çalışıyor
Yüzde 59’luk kısım evden çalışıyor IPSOS Milliyet okurları için derledi.
21.06.2021 Gündem
İş dünyasında hibrit dalgası varlığını sürdürecek
İş dünyasında hibrit dalgası varlığını sürdürecek Teknoloji hiç olmadığı kadar hızlı gelişiyor. Bu kapsamda farklı teknoloji şirketleri farklı çözümler sunuyor. Microsoft ise 46 yıllık tecrübesini iş hayatında kendini gösteriyor. Sunduğu çözümler sayesinde iş dünyasının dijital platformlara kaydırmayı sağlayan Microsoft, hibrit çalışma modelini de daha efektif hale getirmeye çabalıyor.
4.06.2021 Teknoloji
Acer Swift 1, tüm gün süren üretkenlik arayan stil sahibi kullanıcıların radarında
Acer Swift 1, tüm gün süren üretkenlik arayan stil sahibi kullanıcıların radarında Tüm gün yanında taşıyacağı dizüstü bilgisayarının yüksek performans sunması kadar stiliyle de uyuşan özellikte olmasını isteyenlere hitap eden Swift 1, kullanıcılara günlük görevlerinde başarıyla hizmet ediyor. Okul ödev ve projelerinde öğrencileri, ev kullanıcılarını, hatta ofis dışında olmayı tercih eden ve uzun pil ömrüne ihtiyaç duyan ofis çalışanlarını cezbeden Swift 1, estetik, dayanıklılık ve fonksiyonelliği bir araya getiriyor.
5.06.2020 Teknoloji
Acer Swift 3 mobil tasarımı ile dikkat çekiyor!
Acer Swift 3 mobil tasarımı ile dikkat çekiyor! Mobil çalışanlar için fiyat performans ürünü olarak dikkat çeken Acer Swift 3, hafifliği ve şık tasarımı ile öne çıkıyor. Swift 3, Türkiye’de Acer’ın ultra ince dizüstü bilgisayar kategorisinde en çok tercih edilen modellerden biri olmayı başardı.
13.03.2020 Teknoloji
Acer yeni Swift modellerini tanıttı!
Acer yeni Swift modellerini tanıttı! Acer CES 2020'de Swift serisinin yeni modellerini tanıttı. İki adet yeni Swift modeli, önceki modellerde olduğu gibi ultra ince tasarıma sahip.
Başarısızlıktan korkmadan çalış
Başarısızlıktan korkmadan çalış GE Sağlık’ın Türkiye Genel Müdürü Yelda Ulu Colin, “Risk almaktan çekinme, kendine güven” diyor
24.04.2019 Ekonomi
Kurumlarda psikologların önemi artıyor
Kurumlarda psikologların önemi artıyor Her kurumun en önemli kaynağının çalışanları olduğunu belirten Klinik Psikolog Hande Işın, şirketlerde çalışanlara ve yöneticilere destek olan şirket psikologlarının günümüzde daha da önem kazandığının altını çizdi.
17.10.2018 Kariyer
D vitamini eksikliği plaza çalışanlarında daha çok görülüyor
D vitamini eksikliği plaza çalışanlarında daha çok görülüyor Plaza tipi yüksek katlı, balkonu olmayan binalarda yaşayan, iş yerlerinde çalışan, yoğun çalışma koşulları nedeniyle dışarı çıkmaya fırsat bulamayan insanlar güneş ışınlarından mahrum kalıyor.
28.08.2018 Genel Sağlık
Çalışan hamileler ofiste nasıl beslenmeli?
Çalışan hamileler ofiste nasıl beslenmeli? Hamilelik döneminde çalışan anne adayları, yoğun iş temposunda öğünleri göz ardı edebiliyor ya da “bebeğim büyüsün” diye kontrolsüz besleniyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Esra Örün İncekara çalışan hamileler için beslenme önerilerinde bulundu.
6.07.2020 Hamilelik
Dijital iş yeri uygulaması Türkiye'de hayat buluyor
Dijital iş yeri uygulaması Türkiye'de hayat buluyor Dünyadaki dijital dönüşüm trendini çalışma ortamına taşıyarak, çalışanlar arasındaki yaratıcılık, etkileşim ve iletişim sınırlarını ortadan kaldıran “Dijital İş Yeri” uygulaması Türkiye’de ilk kez hayat buluyor.
24.05.2018 Teknoloji
İK Uygulamalarıyla İLK’lerin imzacısı: ING Bank
İK Uygulamalarıyla İLK’lerin imzacısı: ING Bank Hayata geçirdiği İK uygulamalarıyla ‘Eski Köye Yeni Adet’ getiren ING Bank, çalışanlarının iş ve sosyal hayatını kolaylaştıran esnek ve yenilikçi İK modelleriyle sektöründe ilklere imza atıyor. Banka, FlexING adını verdiği uygulamalara ek olarak Annelere Tam Ücretli 6 Ay İzin, Geçici Süre İzmir Ofisinden Çalışma ve Şubelerde Esnek Kıyafet uygulamalarını da başlattı.
18.05.2018 Ekonomi
Ofiste sağlıklı beslenme önerileri
Ofiste sağlıklı beslenme önerileri Günün büyük bir kısmını ofiste geçiriyoruz. Peki ofiste geçen saatlerde beslenmeye yeteri kadar önem veriyor muyuz? İşte ofiste sağlıklı beslenmenize yardımcı olacak püf noktaları...
6.10.2017 Kariyer
Akıllı MFP’ler ile mobil cihazlardan güvenli yazdırma
Akıllı MFP’ler ile mobil cihazlardan güvenli yazdırma OKI Europe sponsorluğunda hazırlanan yeni inceleme raporu, işletmelerin dörtte üçünün herhangi bir belge güvenlik uygulamasının olmadığını, bu nedenle güvenlik tehditlerine karşı savunmasız olduklarını gösteriyor.
17.03.2016 Teknoloji
Sennheiser HD630VB ile mükemmel ses deneyimi her an yanınızda
Sennheiser HD630VB ile mükemmel ses deneyimi her an yanınızda Sennheiser’ın audiophile kullanıcılar için ürettiği HD 630VB kulaklıkları, yüksek frekans aralığı, ayarlanabilir bas seviyesi, tümleşik mikrofonu gibi özellikleri ile sadece evinde değil, mobilken de kaliteli bir müzik dinleme deneyimi yaşamak isteyenlerin birçok talebine akıllı çözümler üretiyor.
14.03.2016 Teknoloji
Cadde’nin yeni mahalle barı
Cadde’nin yeni mahalle barı Bağdat Caddesi’nde açılan Trombon Bar, kokteylleriyle ve düzenlediği temalı müzik geceleriyle dikkat çekiyor
20.02.2016 Pazar
Esnek çalışma verimi artırıyor
Esnek çalışma verimi artırıyor Yapılan araştırmaya göre insanların yüzde 80'inden fazlası esnek çalışmayla daha verimli olabileceklerini düşünüyor.
Esnek çalışma verimi artırıyor
Esnek çalışma verimi artırıyor Yapılan araştırmaya göre insanların yüzde 80'inden fazlası esnek çalışmayla daha verimli olabileceklerini düşünüyor.
17.02.2016 Konut
Performansı arttırmanın yolları
Performansı arttırmanın yolları İş hayatında başarıya giden yolda suyun önemini unutmamalı ve Waternet Sağlıklı Beslenme Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy’un, su tüketimimizi artırmak için verdiği tavsiyeleri dikkate almalıyız.
5.02.2016 Genel Sağlık
Hem dayanıklı hem 2’si 1 arada
Hem dayanıklı hem 2’si 1 arada Panasonic, suya, toza ve düşmeye dayanıklı bilgisayar modeli Toughbook’un, 2’si 1 arada versiyonunu çıkardı.
8.12.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri