Olacak

Olacak

Son dakika olacak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan olacak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan olacak haber sayfamızda...

Olacak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314.059 olacak haberi bulunmuştur.
Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli
Pelin Çelik, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! Eda Erdem Dündar cevabı: Tüm kupalardan önemli A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Çelik, FIVB Milletler Ligi öncesi açıklamalarda bulundu. Pelin Çelik, ilk hafta kadrosunda yer almayan Eda Erdem Dündar'la ilgili konuştu.
13.05.2024 Voleybol
Erdoğan-Miçotakis zirvesi sonrası ortak açıklama! İş birliği vurgusu
Erdoğan-Miçotakis zirvesi sonrası ortak açıklama! İş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan görüşmeye ilişkin ortak basın açıklaması paylaşıldı. Yapılan açıklamada ikili iş birliği vurgusu yapıldı. İşte detaylar...
13.05.2024 Gündem
Türkiye'de ilk kez kuruldu! 'Buranın uluslararası tanınması önemli bir konu'
Türkiye'de ilk kez kuruldu! 'Buranın uluslararası tanınması önemli bir konu' Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bünyesinde Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü Araştırma İstasyonu kuruldu. Açılışta Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar konuştu. Erol Özvar, "Yaban Hayatı Araştırmaları Enstitüsü Türkiye’de bir ilk. Yaban hayatını bir öğretim üyesi grubuyla araştırmak bir enstitü çatısı altında bir ilk olacak" dedi.
13.05.2024 Gündem
Olivier Giroud, Milan'a veda etti! 'Konuşmakta zorlanıyorum'
Olivier Giroud, Milan'a veda etti! 'Konuşmakta zorlanıyorum' 37 yaşındaki yıldız forvet Olivier Giroud, sezon sonunda Milan'dan ayrılacağını açıkladı.
13.05.2024 İtalya Serie A
Avrupa Ligi finalini yönetecek hakem belli oldu!
Avrupa Ligi finalini yönetecek hakem belli oldu! UEFA Avrupa Ligi'nde Atalanta ile Bayer Leverkusen arasındaki finali yönetecek hakem belli oldu.
13.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi belli oldu!
Şampiyonlar Ligi finalinin hakemi belli oldu! Borussia Dortmund ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Slavko Vincic'in düdük çalacağı öğrenildi.
13.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Cansu Tosun: Yeniden bir projeye başlayacağım
Cansu Tosun: Yeniden bir projeye başlayacağım Başarılı oyuncu Cansu Tosun, geçtiğimiz yaz Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşadığı ortaya çıkan babası Kenan Tosun ile barışmıştı. Ünlü isim son olarak Bebek'te objektiflere yansıdı.
13.05.2024 Cadde
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL TARİHİ! ZTK finali nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak?
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL TARİHİ! ZTK finali nerede oynanacak? Beşiktaş - Trabzonspor ZTK final maçı hangi stadyumda olacak? Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları tamamlandı ve finalin adın belli oldu. Finalde Beşiktaş ile Trabzonspor mücadele edecek. TFF, ZTK final maçının oyanacağı yeri açıkladı.Türkiye Kupası final maçı ne zaman, nerede oynanacak?
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüşmesi başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüşmesi başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi başladı.
13.05.2024 Haberler
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi başladı
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi başladı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüşmesi başladı.
13.05.2024 Haberler
Kızıl Goncalar Vahit kimdir? Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in babası Vahit'i canlandıracak olan Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında?
Kızıl Goncalar Vahit kimdir? Kızıl Goncalar dizisinde Cüneyd'in babası Vahit'i canlandıracak olan Tolga Tekin kimdir, kaç yaşında? Kızıl Goncalar dizisinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam 18. bölüm ile ekrana gelecek olan dizi 19. bölüm ile sezon finali yapacak. Dizide annesinin ölümü ile ilgili sır perdesini aralamaya çalışan Cüneyd karakteri'nin babası Vahit diziye hızlı bir giriş ile dahil olacak. Peki Kızıl Goncalar Vahit kimdir? Vahit karakterine hayat verecek olan Tolga Tekin kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı?
13.05.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Göktaş’tan 'Gazze' mesajı
Bakan Göktaş’tan 'Gazze' mesajı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bir kez daha uluslararası toplumu Gazze'ye ve Filistin davasına içtenlikle destek olmaya davet ediyorum” dedi.
13.05.2024 Gündem
Yunan medyası manşetten verdi: Ankara'da... Her şeye hazırız!
Yunan medyası manşetten verdi: Ankara'da... Her şeye hazırız! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Miçotakis'in Ankara'daki görüşmesini bütün detaylarıyla işleyen Yunan medyası, sorunlu başlıkların yanı sıra umut verici alanları sıraladı. Gazetelerde 'Ankara'da kimya deneyleri' ve 'Ankara'daki Miçotakis-Erdoğan görüşmesinin menüsü ve Balkan başağrısı' gibi başlıklar var.
13.05.2024 Dünya
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi sona erdi
Erdoğan-Miçotakis görüşmesi sona erdi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir görüşme gerçekleştirdi.
13.05.2024 Gündem
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Türkiye Kupası Finali'nin oynanacağı stadı açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Türkiye Kupası Finali'nin oynanacağı stadı açıkladı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadı duyurdu.
13.05.2024 Türkiye Kupası
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında anlaşmayı duyurdu! 'Türk futbol tarihinin rekoru kırılacak'
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında anlaşmayı duyurdu! 'Türk futbol tarihinin rekoru kırılacak' Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup ederek Fenerbahçe derbisi öncesi şampiyonlukta dev bir adım atan Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirdi.
13.05.2024 Galatasaray
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? SPK'dan onay alan 13-17 Mayıs halka arz olacak şirketler listesi...
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? SPK'dan onay alan 13-17 Mayıs halka arz olacak şirketler listesi... Halka arz takvimi yatırımcılar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onay alan şirketler halka arz edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş ve Koç Metalurji A.Ş halka arz edilmişti. Peki 13-17 Mayıs tarihleri arasında hangi şirketler halka arz edilecek?
13.05.2024 Bilgi Rehberi
İmamoğlu: Günde ortalama 15 bin metreküp suyun erişimini sağlayacağız
İmamoğlu: Günde ortalama 15 bin metreküp suyun erişimini sağlayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Anadolu Yakası İçme Suyu Yatırımları Temel Atma Töreni'ne katıldı.
13.05.2024 Gündem
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca!
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca! Süper Lig’in 36’ncı haftasında İstanbulspor’u mağlup ederek puanını 61’e çıkaran Trabzonspor, 3’üncülük yarışındaki iddiasını sürdürdü. Bordo-mavililerde, 67 saniye içinde 2 gol kaydeden Paul Onuachu ile 3 golün asistini yapan Edin Visca, karşılaşmaya damgasını vuran isimler oldu.
13.05.2024 Trabzonspor
Ankara'da feci kaza! Aynı aileden 4 kişi öldü
Ankara'da feci kaza! Aynı aileden 4 kişi öldü Ankara'da hafif ticari aracın takla atarak köprü ayağına çarpması sonucu aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
13.05.2024 Gündem
Baş edemeyeceğim hiçbir zorluk yok
Baş edemeyeceğim hiçbir zorluk yok İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Milliyet Ege Temsilcisi Aslı Öktener ve spor yazarımız Fatih Tanfer’e çalışmalarını anlattı.
13.05.2024 Ege
Kamuda tasarruf paketi ekonomiye nasıl yansır? Ekonomist Bayram madde madde anlattı
Kamuda tasarruf paketi ekonomiye nasıl yansır? Ekonomist Bayram madde madde anlattı Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantıda açıklandı. Kamuda tasarruf ekonomiye nasıl yansır? Konuyla ilgili Yeminli Mali Müşavir ve Ekonomist Muhammet Bayram önemli bir değerlendirme yaptı.
13.05.2024 Ekonomi
Kamuda tasarruf paketinde ne var? İşte madde madde alınan kararlar
Kamuda tasarruf paketinde ne var? İşte madde madde alınan kararlar Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in katılımlarıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen toplantıda açıkladı.
13.05.2024 Ekonomi
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
13.05.2024 Futbol
Son dakika: Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu
Son dakika: Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu Kamuda tasarruf paketinin ayrıntıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, alınan tedbirleri duyurdu. İşte detaylar...
13.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Olacak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.