Radyo Trafik

Radyo Trafik

Son dakika Radyo Trafik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Radyo Trafik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Radyo Trafik haber sayfamızda...

Radyo Trafik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 518 radyo trafik haberi bulunmuştur.
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi
Radyo Frekansları 2024: Güncel İstanbul, Ankara ve İzmir Radyo Kanalları Listesi Günümüzde her ne kadar eskisi gibi sıklıkta kullanılmasa da radyo dinlemeyi sevenler hala var. Eski zamanlarda özellikle insanlara haber vermek, müzik dinleme amacıyla icat edilen radyo oldukça büyük öneme sahiptir. İnternetin yaygınlaşması ile online yayın yapan radyo kanalları sayısı artmıştır. Dinden spora kadar pek çok radyo kanalları vardır. Ancak radyo frekansları şehirlere veya bölgelere göre değişiklik gösterebilmektedir. TRT FM, Metro FM, TRT Spor FM, Virgin Radio FM istasyonları en çok araştırılanlar arasında yer alır. Eğer sizde İstanbul, Ankara ve İzmir radyo kanalları listesi merak ediyorsanız “Radyo Frekansları 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
16.01.2024 Teknoloji
Kentin kara noktası ESBAŞ!
Kentin kara noktası ESBAŞ! Geçen yıl İzmir’de 10 bin 322 kaza gerçekleşti. 281 olayla kentin kara noktası ESBAŞ Altgeçidi oldu. Sırasıyla DGM, Hilal, Tepecik köprüleri ve Gaziemir Altgeçidi izledi.
10.01.2023 Ege
İzmir’in kara noktaları tek tek belirlendi!
İzmir’in kara noktaları tek tek belirlendi! Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre; İzmir’de araç sayısı Kasım ayı sonu itibarıyla 1 milyon 568 bin 927’yi buldu. Artışla trafik kazaları da çoğaldı.
3.01.2022 Ege
Radyo Trafik İzmir tüketicinin dostu
Radyo Trafik İzmir tüketicinin dostu Radyo Trafik İzmir ve Saran Holding trafik radyolarında eş zamanlı yayınlanan “Figen Yemenici ile Tüketicinin Sesi” programı, Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen “Tüketici Ödülleri” kapsamında Radyo-Televizyon dalında ödüle layık görüldü.
19.03.2021 Ege
Son dakika! İstanbul yönünde trafik durdu! Ekipler olay yerinde...
Son dakika! İstanbul yönünde trafik durdu! Ekipler olay yerinde... TEM'de trafik durdu. Selimpaşa - Celaliye arasında meydana gelen TIR kazasının ardından trafikte yoğunluk yaşanıyor. Radyo Trafik'in geçtiği bilgilere göre; İstanbul yönünde meydana gelen kazaya ekipler müdahale ediyor.
15.02.2021 Gündem
4 ayda 619 araç
4 ayda 619 araç İzmir Büyükşehir Belediyesi, araç trafiğinin yoğun olduğu arterlerde başlattığı ücretsiz çekici hizmetinde dört ayı geride bıraktı.
16.01.2021 Ege
Okan Bayülgen kimdir, yaşı ve boyu kaç? Okan Bayülgen nereli? İşte hayatı
Okan Bayülgen kimdir, yaşı ve boyu kaç? Okan Bayülgen nereli? İşte hayatı 26 Aralık Cumartesi günü İBO Show'un konukları arasında yer alan Okan Bayülgen hakkında araştırmalar başladı. İzleyici tarafından merak edilen Okan Bayülgen'in hayatı büyük ilgi görüyor. Peki Okan Bayülgen kimdir, yaşı ve boyu kaçtır? Okan Bayülgen nereli? İşte İBO Show'un konuklarından Okan Bayülgen hakkında merak edilenler...
26.12.2020 Cadde
Sarnıç’a ilave şerit
Sarnıç’a ilave şerit Radyo Trafik İzmir’in ulaştığı bilgilere göre İzmir Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Sarnıç kavşağı ve yolundaki yoğunluğu azaltmak için ilave şerit uygulaması başlatıyor.
23.12.2020 Ege
Bir ayda 748 kaza
Bir ayda 748 kaza İKİNCİ yaşını kutlayan Radyo Trafik, İzmir’de ana yollarda eylül ayı içinde 748 trafik kazası yaşandığını belirtti...
4.10.2020 Ege
Trafiğe 125 bin yeni araç girdi
Trafiğe 125 bin yeni araç girdi Genel Sekreter Buğra Gökçe, İzmir’de ulaşımı daha konforlu hale getirecek projeleri anlattı
25.09.2020 Ege
Araç trafiği olmayacak
Araç trafiği olmayacak İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mert Yaygel, Kordon’u araç trafiğine kapatmak istediklerini söyledi. İlk deneme, salı günü yapılacak
18.09.2020 Ege
TBMM Başkanı Şentop, bilgi yarışmasının final sorusunu sordu
TBMM Başkanı Şentop, bilgi yarışmasının final sorusunu sordu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Radyo Trafik'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel düzenlenen bilgi yarışmasında, son dörde kalan öğrencilere final sorusunu sordu.
24.04.2020 Siyaset
Radyo Trafik İzmir yayına devam ediyor
Radyo Trafik İzmir yayına devam ediyor Yayın hayatına başladığı andan itibaren trafik bilincinin artması için çaba sarf eden Radyo Trafik İzmir, koronavirüsün Türkiye’de görüldüğü andan itibaren en doğru bilgileri, ulaşımla ilgili alınan tedbirleri de İzmirlilere ulaştırıyor.
18.04.2020 Ege
Avcılar'da iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı! Seferler yapılamıyor
Avcılar'da iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı! Seferler yapılamıyor İBB metrobüs durağında iki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı bildirildi. Metrobüs seferleri iki yönde de yapılamıyor. Öte yandan kazanın meydana geldiği bölgeye çok sayıda ambulans ekibinin sevk edildiği duyuruldu.
16.04.2020 Haberler
Kadın şoför sayısı 64’e çıkıyor
Kadın şoför sayısı 64’e çıkıyor İzmir’de kadın ESHOT şoförü sayısı artıyor...
10.03.2020 Ege
‘Yeter ki isteyelim’
‘Yeter ki isteyelim’ Radyo Trafik İzmir, 8 Mart Düya Kadınlar Günü dolayısıyla, İzmir’de taksi şoförlüğü yapan Sevim Kaykaç’ı konuk etti.
9.03.2020 Ege
Yakın mesafe sorunu çözülüyor
Yakın mesafe sorunu çözülüyor İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, Radyo Trafik İzmir’de yayınlanan ‘Ulaşıma Dair’ programında Esra Balkanlı’ya konuk oldu.
23.02.2020 Ege
Kuryelerin sorunları konuşuldu
Kuryelerin sorunları konuşuldu Radyo Trafik İzmir, motosikletli kuryelerin yaşadığı sorunları gündeme taşıdı. İzmir Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Burhan Akgül ve Başkan Yardımcısı Muzaffer Saklavcı ‘MotoKask’ programının konuğu oldu. Sipariş yetiştirme çabası, trafikte yaşanan zorluklar, özlük haklarındaki eksiklikler ve kuryelerin talepleri konuşuldu.
21.02.2020 Ege
‘EnTaksi, esnaf için bir bayram’
‘EnTaksi, esnaf için bir bayram’ İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Anık, EnTaksi uygulamasını anlattı...
23.01.2020 Ege
2020, İzmir’de ulaşım yılı
2020, İzmir’de ulaşım yılı Trafik sorununa özel olarak eğildiklerini belirten Başkan Soyer, “İki yeni feribot alıyoruz, iskeleler de kuracağız. Hocazade Camii ve Havagazı Fabrikası arasını yeraltına alacak projenin ihalesi de yeni yılda” dedi
28.12.2019 Ege
"Yeni Seyrek yaratıyoruz"
"Yeni Seyrek yaratıyoruz" Menemen Belediye Başkanı Aksoy, ilçenin ötekileştirildiğini bu algıyı yıkacaklarını söyledi, “Modern bir garaj kazandıracağız. Ayrıca Seyrek’te altyapıyı olduğu gibi değiştiriyoruz” dedi
11.12.2019 Ege
İzmirlinin sesi
İzmirlinin sesi Radyo Trafik İzmir, gönüllü muhabirlerinden gelen ihbarlar doğrultusunda Bornova’da 119/19 Sokak’ta asfaltın bozuk olduğuna yönelik onlarca mesajın ardından yetkililere ulaştı.
9.12.2019 Ege
‘Kokudan kurtuluyoruz’
‘Kokudan kurtuluyoruz’ Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yeni bir kent yaratmayı hedeflediklerini belirtti, “Bayraklı’nın yıkılıp yeniden yapılması lazım. Kentin 50-100 yılına çözüm üretecek bir formül üretmeliyiz. Şov değil, iş yapacağız” dedi. Radyo Trafik İzmir’de ‘Başkanlar Trafik’te’ programına konuk olan Sandal, göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmaları ve projelerini anlattı.
5.11.2019 Ege
Bakan açıkladı: Otoyollarda hız sınırının artırılması için çalışma yapıyoruz
Bakan açıkladı: Otoyollarda hız sınırının artırılması için çalışma yapıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gelecek yıl otoyollardaki hız limitinin artırılmasıyla ilgili, "120 kilometreyi yüzde 5 ya da 6'lık artışla yükseltip toplam toleransıyla beraber 140 kilometre en üst limit sağlayabilme imkanına sahip olma yönünde bir değerlendirmemiz var." dedi.
10.09.2019 Gündem
Radyoyu aç, kemeri tak
Radyoyu aç, kemeri tak Radyo Trafik’in, emniyet kemeri kullanımının önemine yönelik başlattığı kampanyaya İzmirliler yoğun ilgi gösterdi...
30.05.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Radyo Trafik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.