Reçete

Reçete

Son dakika reçete haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan reçete gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan reçete haber sayfamızda...

Reçete

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.247 reçete haberi bulunmuştur.
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı
'Sürüdeki kurt'un zindanı! Telefon sinyalini sıfırladı, vahşetin planı varilden çıktı 30'larında iki kadın aniden ortadan kaybolmuştu. Aileleri ne yaparsa yapsın bir türlü haber alamadı, ta ki biri gözlerden uzak çiftlikte şüpheli bir yağ varili bulana kadar. Kendini 'koyun sürüsündeki kurt' ve 'vicdan sahibi psikopat' olarak tanımlayan caninin itirafı ise tüm dünyanın kanını dondurdu.
24.04.2024 Yaşam
Ortadoğu’da barış dışında reçete yok
Ortadoğu’da barış dışında reçete yok DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi.
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor
Migrene yeni tedavi umudu: Hap olarak alınacak, ağrıyı hemen kesiyor Migren için önleyici tedavi yöntemleri arasında son dönemde öne çıkan atogepant türü haplar, İngiltere'de Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS) kapsamında uygulamaya sokuluyor.
11.04.2024 Dünya
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş gelmeyince kurşunladılar
İftar saati lahmacun kavgası! Sipariş gelmeyince kurşunladılar Sultangazi, iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, saldırganlar olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.
9.04.2024 Gündem
Bayram öncesi piyasalar hareketlendi: Altındaki sert yükselişin nedeni belli oldu
Bayram öncesi piyasalar hareketlendi: Altındaki sert yükselişin nedeni belli oldu Altın fiyatları, bayram haftasına tarihi zirvelerde başlangıç yapıyor. Gram altın, 2,425 TL seviyesiyle rekor seviyeye yükselirken, çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını da yükseliş eğiliminde. Peki altındaki sert yükselişin nedeni ne? İşte detaylar...
9.04.2024 Ekonomi
Uzmanlardan 'bayram' uyarısı: Çocukları zorlamayın
Uzmanlardan 'bayram' uyarısı: Çocukları zorlamayın Çocuklar için bayram coşkusu, bayram gelmeden başlıyor. Sabahın erken saatinde kalkıp alınan bayramlıkları giymenin sevinci birçok kişinin unutulmaz anıları arasında yer alıyor.
9.04.2024 Gündem
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular
Flörtte dünya şampiyonuyuz! Nedeni bastırılmış duygular Dünyanın en çapkın ülkesi, Türkiye çıktı. World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, ortalama bir Türk’ün 14 partnerle birlikte olduğu belirtilirken bu oran birçok ülkeyi geride bıraktı.
9.04.2024 Gündem
Kolera söylentisinden kaçarken öldüler!
Kolera söylentisinden kaçarken öldüler! Afrika ülkesi Mozambik’te bir teknenin alabora olması sonucu 98 kişinin hayatını kaybettiği pek çok kişinin de kayıp olduğu bildirildi.
9.04.2024 Dünya
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural
Bayramda kilo almak istemeyenlere öneri! Dikkat etmemiz gereken 7 altın kural Özenle hazırlanmış sofralar ve tatlılar... Ramazan ayında verilen kilolar bayramda kısa sürede geri alınabiliyor. Bayram sofralarından kilo almadan kalkmak istiyorsanız diyetisyen Mahtap Yakut’un önerilerine kulak verin...
9.04.2024 Gündem
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj İYİ Parti lideri Akşener, 27 Nisan’daki kurultayda aday olmayacağını açıklayıp, makam odasını boşalttırdı. Öte yandan adaylık açıklamaları peşe peşe gelirken, dikkat çeken bir whatsapp mesajı ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız'
Cuma hutbesinde 36 Osmanlı padişahının anıldığı tek yer! 'Sultan Yunus'un soyundanız' Nijer'in 124 bin nüfuslu Agadez şehrinde, cuma hutbelerinde hâlâ Osmanlı padişahları anılıyor. Agadez'deki Müslümanların yaşadığı bölgede günümüzde dahi Osmanlı sancağının dalgalanması ve sultanların isminin hutbede teker teker sıralanmasının sebebi ise bir hayli ilginç.
9.04.2024 Yaşam
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım'
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım' Henüz 6 yaşındayken evde kendi sabunlarını ve kremlerlerini yapıyor, kendi kendine reçeteler yazıyordu. Kozmetik ürünlere olan merakı tarihte uzun bir yolculuk yapmasına sebep oldu. Antik güzellik uygulamalarının izini süren Mısra Berna Özdemir, tek ürünle pek çok cilt problemini çözebilen formülü buldu. Şimdilerde ise 23 yaşında ve şirket sahibi.
9.04.2024 Yaşam
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar...
BES’in yarısı nasıl kayıpsız çekilebilir? Yeni dönem temmuzda başlıyor, işte şartlar... 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Kültür Sanat
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’
Sosyal medyanın ‘ölümcül’ yüzü! ‘Olumsuz duygusal tepkileri tetikliyor’ Uzmanlar sosyal medyadaki olumsuz yorum ve linç kampanyalarının, ruh sağlığını bozabileceği uyarısında bulundu. Bu tür baskılar, kaygı bozukluğu ve depresyona yol açabiliyor.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu kaza! 'Torunumun hakkını onlara yedirmem, bedelini ödeyecekler'
Türkiye'nin konuştuğu kaza! 'Torunumun hakkını onlara yedirmem, bedelini ödeyecekler' İstanbul’da T.C.’nin aracıyla çarparak ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası, iki talebi olduğunu söyledi: “Babasız kalan torunumun hakkını onlara yedirmem. 20 yıllık eğitim masrafını peşin alacağım. Benim istediğim yerde oğlumun isminin yaşayacağı bir anıt istiyorum”
9.04.2024 Gündem
Kıvrandıran mide ülserine doğal reçete! Ya zeytinyağında bekletin ya da balla yiyin
Kıvrandıran mide ülserine doğal reçete! Ya zeytinyağında bekletin ya da balla yiyin Mide yarası yani ülser pek çok kişinin kabusu haline gelmiş durumda. Yemek yeme zevkini eziyete döndüren bu rahatsızlığa karşı ise ilaç tedavisinin yanında doğal ürünlerden de faydalanılabilir. Midede yanma, ekşime ve ağrı şikayeti olanlar için uzmanı reçeteyi açıkladı.
27.03.2024 Genel Sağlık
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Promosyon başvuruları başladı: 25 bin lira detayı Kamu bankalarında promosyon tutarları güncellendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarında promosyon ödemelerinin 8 ila 12 bin TL arasına çıkarıldığını duyurdu. Bankalarda zamlı promosyonlar için başvuru süreci bugün başlıyor.
25.03.2024 Ekonomi
Kakaoda acı reçete
Kakaoda acı reçete Ağaçların bakımsızlığı nedeniyle rekoltesi düşen kakao üretimini şimdi de iklim krizi kaynaklı seller vurdu. Küresel emtia piyasalarında kakao fiyatı ton başına 8 bin 360 doları test etti. Kakao fiyatı bir yılda üçe katlandı.
20.03.2024 Ekonomi
‘Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?’
‘Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emeklilerin kışkırtılmak, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var? Sadece altı yılda senin sofrandan 18 kilo kıymayı eksiltmişler. Herkese para var, emekliye yok” dedi.
18.03.2024 Gündem
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var?
Özgür Özel: Emeklilerin kışkırtılmak için bana mı ihtiyacı var? CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'deki seçim ofisinde partililere seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Emeklileri kışkırtıyor' dediğini aktaran Özel, "Tayyip Bey doğru söylüyorsun. Emeklilerimizin diyarına geldim. Onları sana karşı kışkırtmaya geldim. Emeklilerin kışkırtılmak için, ayağa kalkmak için bana mı ihtiyacı var kardeşim?" ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Gündem
Etkileriyle doğal bir mucize gibi! Günde 6 tane kuru erik yerseniz ne olur?
Etkileriyle doğal bir mucize gibi! Günde 6 tane kuru erik yerseniz ne olur? Kuru erik, vücudun ihtiyaç duyduğu tüm vitamin ve minerallerle dolu bir besindir. Özellikle sindirim, kabızlık problemleri yaşayanlar için de adeta doğal bir reçete gibidir. İşte günde sadece 6 tane kuru erik yemenin sağlayacağı şaşırtıcı faydalar.
16.03.2024 Genel Sağlık
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir
C, B, D fark etmiyor: Multivitaminler bildiğimiz gibi değilmiş! Kanseri saklayabilir Vitaminlerin sağlıklı bir beden için takviye olarak alındığı düşünülür. Ancak yaygın olarak kabul gören bu düşüncenin aksine vitaminler sağlıklı bir bedenin ana maddesidir. Bu nedenle eksikliğinin de fazlalığının da dikkate alınması gerektiğini söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Ece Yiğit Gençer, göz ardı edilen büyük tehlikeyi anlattı.
16.03.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Reçete ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.