Şamdan

Şamdan

Son dakika şamdan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şamdan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şamdan haber sayfamızda...

Şamdan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.215 şamdan haberi bulunmuştur.
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz!
Tankut Turnaoğlu: Biz her alanda eşit görüyoruz! P&G, 'Yıldız Anneler' projesi kapsamında 10 paralimpik sporcumuz ve annesini de desteklediğini açıkladı. ‘Her alanda eşit görüyoruz’ misyonuyla hareket ettiklerini belirten P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Turnaoğlu, “Bunu kadın-erkek eşitliği olarak ele almıyoruz. Fiziksel engeli olan sporcuların da desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.
31.03.2024 Diğer
Hanuka mumlarını yangın tüpüyle söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı
Hanuka mumlarını yangın tüpüyle söndüren milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırıldı Varşova Bölge Savcısı Mariusz Dubowski, aşırı sağcı milletvekilinin “mülke zarar vermek ve dini ibadet obje ve simgelere hakaret etmek” gibi suçlamalarla karşı karşıya kalacağını bildirdi
18.01.2024 Dünya
Denizbank'tan Rezan Epözdemir'in iddialarına açıklama
Denizbank'tan Rezan Epözdemir'in iddialarına açıklama Denizbank, avukat Rezan Epözdemir'in bir televizyon kanalında Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ile ilgili iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
14.01.2024 Gündem
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler
Çeyiz Listesi 2024: Gelin-Damat Çeyizinde Olması Gerekenler Her çift evlenmeden önce çeyiz hazırlığında bulunur. Hayatlarını birlikte idame ettirecek çiftlerin evinde bulunması gereken eşyalardır. Çeyiz listesindeki eşyalar erkek veya kadınlar için eski dönemlerde her ne ayrı olsa da günümüzde gelin ve damat tarafından ortak olarak alınır. Her evde bulunması gereken bu listede salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar pek çok eşya bulunmaktadır. Pek çok çiftin evlenmeden önce almaya çalıştığı bu eşya listesi oldukça kabarık olduğundan dolayı eksik kalanlar da olabiliyor. 2024 detaylı mutfak, banyo, salon erkek ve kız eksiksiz çeyiz listesi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Yaşam
Bebekler İçin Ninni Önerileri: 2024'ün En Güzel Bebek Ninnileri
Bebekler İçin Ninni Önerileri: 2024'ün En Güzel Bebek Ninnileri Bebekler eskilerden beri anne ninnisi ile büyümektedir. Çok eski zamanlardan beri bebek uyutma tekniğinden birisi olarak kabul görür. Bebekler için ninni tavsiyelerini sizler için derledik.
2.01.2024 Ebeveyn
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak!
Dila Tarkan: Eşimle birbirimize küsmemiz yasak! Sosyetenin ve sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan Dila Tarkan hem eşi Dağhan Doğruer ile hem de oğlu Luca Kartal ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tarkan, ailesinde gördüğünü evliliğinde uyguladığını itiraf etti.
29.11.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Evinizi sonbahara hazırlarken bunları unutmayın!
Evinizi sonbahara hazırlarken bunları unutmayın! Mevsim değişimi bazen hem bizde hem de çevremizde uyum sorunları yaratabilir. Peki bu değişimi keyifli bir sürece çevirmeye ne dersiniz? Haydi gelin işe ilk önce evlerimizi sonbahara hazırlayarak başlayalım. İşte yapmanız gerekenler…
25.09.2023 Advertorial
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli: Hamileliğim zor geçiyor
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli: Hamileliğim zor geçiyor İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ise İbrahim Tatlıses, gelininin ikiz bebeklere hamile olduğunu açıklamıştı. Yasemin Şefkatli, hamileliği hakkında ilk kez konuştu.
10.08.2023 Cadde
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Türkan Şoray'ı yıkan ölüm! 'Seni unutmayacağım'
Türkan Şoray'ı yıkan ölüm! 'Seni unutmayacağım' Yeşilçam efsanesi Türkan Şoray, Metin Şamdan'ın ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Şamdan, usta sanatçıya olan hayranlığı nedeniyle kendini sanata adamıştı.
8.07.2023 Cadde
Nilperi Şahinkaya'nın düğün stili: Cumhuriyet altını olarak katıldım
Nilperi Şahinkaya'nın düğün stili: Cumhuriyet altını olarak katıldım Sevgilisi Emre Yusufi ile düğüne katılan oyuncu Nilperi Şahinkaya, şıklığıyla dikkat çekti. Elbisesinin renginden ve parlaklığından ötürü kendisini Cumhuriyet altınına benzeten oyuncu, peş peşe pozlarını paylaştı.
22.06.2023 Cadde
Üç günde 60 bin ziyaretçi! Topkapı'da en çok dikkat çeken parça
Üç günde 60 bin ziyaretçi! Topkapı'da en çok dikkat çeken parça Topkapı Sarayı’ndaki kapalı bölümlerin açılması ve depodaki eserlerin sergilenmesi ilgiyle karşılandı. Üç günde 60 bin kişinin gezdiği saray en yoğun sezonun ziyaretçi sayısına ulaştı.
26.04.2023 Gündem
Profesyonel maça skorbord arızası damga vurdu
Profesyonel maça skorbord arızası damga vurdu Skorbord arızası yüzünden maçın sürekli durduğu Kocaeli BŞB Kağıtspor-Ankaragücü Mamak Belediyesi maçının ardından Kağıtspor Başantrenörü Ahmet Murat Yolcu salon sorununu dile getirdi ve skorboard yüzünden özür diledi.
16.04.2023 Basketbol
Sefiller - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı
Sefiller - Kitap Özeti Oku, Konusu, Karakterleri Ve Sayfa Sayısı Çok geçmiş zamanlardan bugüne kadar birçok eser yazılmıştır. Bu eserlerin bazıları döneme damga vursa da daha sonra unutulmuştur. Ancak bazıları üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin klasik olarak adlandırılmaktadır. İşte, tüm detaylar.
12.04.2023 Eğitim
Coşkulu Parti
Coşkulu Parti İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri hafta sonu Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da bir araya geldi.
27.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Üç boyutlu sanat Kültür ve sanat hayatımıza farklı bir boyut kazandıran Pınar Türker Uygun’un sahibi olduğu Artopol Art Gallery, bünyesine kattığı Dimensions Heykel ve Enstalasyon Galerisi’nin kapıları önceki gün özel bir davetle açıldı...
21.12.2022 Cadde
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun ile meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'in oğulları iki yıl önce dünyaya gelmişti. Güzel oyuncu, 'ikinci çocuk'la ilgili açıklama yaptı.
19.12.2022 Cadde
Nilperi Şahinkaya arka sokakları dolaştı! 'Ev arıyorum'
Nilperi Şahinkaya arka sokakları dolaştı! 'Ev arıyorum' 'Erşan Kuneri', 'Aynen Aynen' ve 'Kiraz Mevsimi' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan ünlü ismin, kiralardan dolayı semt değiştirmek istediği öğrenildi.
8.09.2022 Cadde
Nilperi Şahinkaya: Etek Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu'na çok yakıştı
Nilperi Şahinkaya: Etek Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu'na çok yakıştı 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde rol aldıktan sonra adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu ile beraber İskoç etekleriyle poz vermeleri hakkında konuşan ünlü isim, çok eğlendiklerini söyledi.
6.09.2022 Cadde
İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi
İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi Slovenya İzmir Fahri Konsolosu Doktor Mazhar İzmiroğlu, Çeşme Kervansaray’da ilk kişisel sergisini açtı.
30.08.2022 Ege
Beykoz'daki tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili açıklama
Beykoz'daki tarihi eser kaçakçılığı ile ilgili açıklama İstanbul Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Beykoz'da 3 ayrı noktada gerçekleştirilen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunun ardından 9 uzmanın görevlendirildiğini, çalışmalar sonucunda farklı nitelikte çok sayıda etnografik eserin tespit edildiğini duyurdu.
13.08.2022 Gündem
5. İslami Dayanışma Oyunları'nda geri sayım! Zirvede Türkiye var
5. İslami Dayanışma Oyunları'nda geri sayım! Zirvede Türkiye var 2023 Dünya Spor Başkenti seçilen Konya, unvanına yaraşır bir organizasyonla sahneye çıkıyor. 56 ülkeden 4 bini aşkın sporcu, 5.İslami Dayanışma Oyunları için Konya’da buluşuyor. Adında ‘islami’ kelimesi geçse de, müslüman olma şartı bulunmuyor.
7.08.2022 Diğer
Nilperi Şahinkaya: Aşıkken daha cesur olurum
Nilperi Şahinkaya: Aşıkken daha cesur olurum İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan, son olarak dijital platformda yayınlanan 'Erşan Kuneri' dizisinde kamera karşısına geçen Nilperi Şahinkaya, üç yıldır birlikte olduğu heykeltıraş Emre Yusufi ile ilişkisini anlattı.
6.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şamdan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.