Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson

Son dakika Sir Alex Ferguson haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sir Alex Ferguson gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sir Alex Ferguson haber sayfamızda...

Sir Alex Ferguson

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 485 sir alex ferguson haberi bulunmuştur.
Alex Ferguson at yarışı sevincinde kaburgasını kırdı!
Alex Ferguson at yarışı sevincinde kaburgasını kırdı! Manchester United'ın efsanesi Sir Alex Ferguson, geçtiğimiz yıl yaşadığı talihsiz bir olayı anlattı.
22.02.2024 Diğer
Manchester United'ın yüzde 25'i satıldı! İngiliz devine servet harcadı
Manchester United'ın yüzde 25'i satıldı! İngiliz devine servet harcadı Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Glazer ailesi tarafından satışa çıkarılan fakat o dönem gelen teklifler değerlendirmeye alınmayan Manchester United sonunda satıldı. İngiliz milyarder, Kırmızı Şeytanlar'ın yüzde 25'ini resmi olarak satın aldı. İşte detaylar...
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor
Manchester United'da Alex Ferguson sürprizi! Geri dönüyor Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın rakibi olan Manchester United'da Sir Alex Ferguson gelişmesi yaşanıyor. Efsane isim kulübe yeniden geri dönüyor.
Manchester United'da Alex Ferguson geri dönüyor!
Manchester United'da Alex Ferguson geri dönüyor! Manchester United'ın yeni sahibi olması beklenen Jim Ratcliffe'in Alex Ferguson'u yeniden göreve getireceği iddia edildi. Ferguson'un Manchester United'da danışman olarak görev yapacağı aktarıldı.
Katarlı Şeyh Jassim'in Manchester United'ı satın almak için sunduğu çılgın teklif masada!
Katarlı Şeyh Jassim'in Manchester United'ı satın almak için sunduğu çılgın teklif masada! UEFA Şampyonlar Ligi A Grubu'nda Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Manchester United'ta tek problem saha içinde değil. Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru Glazer ailesi tarafından satışa çıkarılmış fakat gelen teklifler değerlendirmeye alınmamıştı. Katarlı Şeyh Jassim'in teklifinin hala masada olduğu ve Glazer ailesinin bunu değerlendirebileceği iddia edildi.
İngiliz basını Galatasaray'ı övdü, Manchester United'ı topa tuttu: Rezil yenilgi!
İngiliz basını Galatasaray'ı övdü, Manchester United'ı topa tuttu: Rezil yenilgi! Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray, Manchester United'ı iki kez geriye düştüğü mücadelede 3-2 mağlup etmesini bildi. Sarı-kırmızılıların tarihi galibiyeti sonrası İngiliz basını Manchester'ı adeta topa tuttu.
4.10.2023 Galatasaray
İngilizler Manchester United-Galatasaray maçı için skor tahmini yaptı! 'Düşler Tiyatrosu'na acı vermek için dönüyor'
İngilizler Manchester United-Galatasaray maçı için skor tahmini yaptı! 'Düşler Tiyatrosu'na acı vermek için dönüyor' UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, dünya devi Manchester United'a konuk oluyor. Sarı-kırmızılılar, Old Trafford'an puanla dönüp gruptan çıkma umutlarını sürdürmek istiyor. İngiliz basını bu önemli karşılşamaya geniş yer ayırırken skor tahmini yaptı. Ayrıca İngilizler, Galatasaray'dan övgüyle bahsederken sarı-kırmızılıların en büyük kozunu okuyuculara aktardı.
3.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Manchester United-Galatasaray maçı öncesi büyük tedirginlik: Ten Hag sıcaklığı hissediyor
Manchester United-Galatasaray maçı öncesi büyük tedirginlik: Ten Hag sıcaklığı hissediyor UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Manchester United'a konuk olacak. İngiliz basını Manchester United Menajeri Ten Hag'ın İngiltere'deki kariyerinin sona erebileceğini iddia etti.
2.10.2023 Şampiyonlar Ligi
Büyü bozuldu!
Büyü bozuldu! Manisa FK’yı deplasmanda son dakika golüyle yenen Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Galibiyet güzel bir olay. Bu sevinçleri tek maçlık değil. Kazanmayı çoğaltarak yolculuğu daha anlamlı kılmak ön koşul olmalı’’ dedi
27.09.2023 1.Lig
Manchester United'da kriz! Yıldız oyuncuya baskı: Erik ten Hag'tan özür dile
Manchester United'da kriz! Yıldız oyuncuya baskı: Erik ten Hag'tan özür dile Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Manchester United'ta yıldız oyuncuya Hollandalı teknik adamdan özür dilemesi için baskı yapıldı.
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Manchester United'da bir devir sona erdi! David de Gea veda etti
Manchester United'da bir devir sona erdi! David de Gea veda etti İspanyol kaleci David de Gea, 12 sezon forma giydiği Premier Lig ekibi Manchester United’a veda etti.
Manchester United, Katarlı Jassim bin Hamad Al-Thani'ye satıldı! Premier Lig'de dengeleri değiştirecek rakam
Manchester United, Katarlı Jassim bin Hamad Al-Thani'ye satıldı! Premier Lig'de dengeleri değiştirecek rakam Manchester United'ın sahibi Glazer ailesi inadından vazgeçti ama kulübün Katar Şeyhi Jassim bin Hamad Al-Thani'ye satılmasına onay verdi. Dunya devinin satışı Premier Lig'de dengeleri değiştirecek rakama gerçekleşti.
Valerien Ismael'den Beşiktaş itirafı! 'Benim için hayal kırıklığı oldu'
Valerien Ismael'den Beşiktaş itirafı! 'Benim için hayal kırıklığı oldu' Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın'la yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen ancak bu sezon alınan kötü sonuçlar sonrası vedalaşılan Valerien Ismael suskunluğunu bozdu. Fransız teknik direktör, siyah-beyazlılardan ayrılık sürecine dair çarpıcı ifadeler kullandı.
22.05.2023 Beşiktaş
Erling Haaland'ın babasından skandal hareket! Taraftarlara yemek fırlattı
Erling Haaland'ın babasından skandal hareket! Taraftarlara yemek fırlattı Real Madrid ve Manchester City'nin dün karşı karşıya geldiği maçta Erling Haaland'ın babası Alfie Haaland, Real Madrid taraftarı ile tartışma yaşadı.
Real Madrid'in belalısı Kevin De Bruyne! Şampiyonlar Ligi tarihine geçti
Real Madrid'in belalısı Kevin De Bruyne! Şampiyonlar Ligi tarihine geçti UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Real Madrid, Manchester City ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta İngiliz temsilcinin yıldız futbolcusu Kevin De Bruyne, attığı gol ile tarihe adını yazdırdı.
10.05.2023 Şampiyonlar Ligi
Katarlı iş adamı gözünü kararttı! Manchester United'ın çılgın transfer listesi ortaya çıktı
Katarlı iş adamı gözünü kararttı! Manchester United'ın çılgın transfer listesi ortaya çıktı Katarlı iş adamı Jassim bin Hamad Al Thani tarafından satın alınmak üzere olan Manchester United'ın transfer listesi ortaya çıktı. Kulüp satılırsa, yıldızlar karması olacak.
Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşıydı, şimdi saat satıyor
Cristiano Ronaldo'nun takım arkadaşıydı, şimdi saat satıyor Manchester United'ın eski yıldız adaylarından Ramon Calliste, yaşadığı sakatlık nedeniyle genç yaşta yeşil sahalara veda etti. Eski futbolcunun şimdilerde lüks bir saat markası işlettiği öğrenildi.
Sir Alex Ferguson, futbolu bırakması için 100 bin pound teklif etti!
Sir Alex Ferguson, futbolu bırakması için 100 bin pound teklif etti! Premier Lig devi Manchester United'ta bir dönem forma giyen eski savunmacının yıllar sonra gelen itirafı büyük ses getirdi.
Cristiano Ronaldo, Erik ten Hag'ın eline düştü!
Cristiano Ronaldo, Erik ten Hag'ın eline düştü! Manchester United'da yönetim ve teknik direktör Erik ten Hag'la yaşadığı sorunların ardından sürpriz bir şekilde Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan'daki yaşantısına alışmaya çalışıyor. Portekizli süperstar çıktığı 6 maçta 8 gol, 2 asistle yıldızlaşsa da yine sorunlar yaşadığı eski hocası Erik ten Hag'ın eline düştü. İşte detaylar...
Cristiano Ronaldo gerçeği! 100 milyon euroya bacaklarını sigorta ettirdiler
Cristiano Ronaldo gerçeği! 100 milyon euroya bacaklarını sigorta ettirdiler Sportif açıdan gerilese de, kazancı her geçen gün artıyor... Cristiano Ronaldo’nun futbolculuğuyla ilgili yapılacak değerlendirmenin ve kendisini örneğin Messi ile kıyaslamanın, sadece futbolla alakalı olamayacağı çok açık...
25.02.2023 Dünyadan Futbol
Al-Nassr'dan Ronaldo'ya olağanüstü yetki! Sözleşmede akılalmaz madde
Al-Nassr'dan Ronaldo'ya olağanüstü yetki! Sözleşmede akılalmaz madde Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a transfer olarak büyük bir sürprize imza attı. Ronaldo'nun Al-Nassr'a transfer olmadan görüştüğü takımlar belli oldu. Ronaldo'nun sözleşmesindeki özel madde ortaya çıktı. Al-Nassr, Ronaldo'ya inanılmaz bir yetki verdi. CBC Sports şoke eden iddiayı okuyucularıyla paylaştı.
2.01.2023 Dünyadan Futbol
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi
Unutulmaz futbolcu Freddy Adu suskunluğunu bozdu! 14 yaşında ABD'ye futbolu sevdirdi Kariyerinin başlangıç etabında 'Yeni Pele' olarak tanımlanan ve henüz 14 yaşında A takım düzeyinde futbola giriş yaptığında birçok rekoru kırmayı, ilki gerçekleştirmeyi başaran Freddy Adu, şimdilerde 33 yaşındayken ara vermiş gözüktüğü futbol hayatı hakkında açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Çaykur Rizespor forması da giyen Adu, futbol dünyasının içinde geçirdiği süreye ilişkin detayları paylaştı.
16.12.2022 Futbol
Manchester United için satış kararı! Dudak uçuklatan rakam
Manchester United için satış kararı! Dudak uçuklatan rakam Manchester United'ın sahibi olan Glazer ailesi, kulübün satılabileceğini duyurdu. Glazer ailesinin satıştan beklediği rakam ise dudak uçuklattı.
Wayne Rooney'den olay cevap: Ronaldo'yu satarım!
Wayne Rooney'den olay cevap: Ronaldo'yu satarım! Wayne Rooney ile Ronaldo arasındaki söz düellosu devam ediyor. Efsane İngiliz golcünün Ronaldo ile ilgili bir soruya verdiği yanıt çok konuşulacağa benziyor.
21.11.2022 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Sir Alex Ferguson ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.