Mahkumlar spor gazetesi ve belgesel kanalı istedi
Mahkumlar spor gazetesi ve belgesel kanalı istedi TBMM İnsan Haklarını Komisyonu bünyesindeki Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu, Diyarbakır’daki cezaevlerinde incelemelerde bulundu.
17.02.2024 Gündem
Erden Timur, Hakim Ziyech transferini açıkladı! 'Sağlık testleri bitmek üzere'
Erden Timur, Hakim Ziyech transferini açıkladı! 'Sağlık testleri bitmek üzere' Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Galatasaray Adası'nda düzenlenen organizasyonda konuştu. Erden Timur, Hakim Ziyech'in sağlık kontrollerinden geçtiğini açıkladı. Sergio Ramos'la ilgili soruya Erden Timur cevap verdi.
17.08.2023 Galatasaray
Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama! 'Anlaşmaya yakındık ama...'
Cengiz Ünder hakkında flaş açıklama! 'Anlaşmaya yakındık ama...' Fenerbahçe'nin bir süredir transfer gündeminde olan milli futbolcu Cengiz Ünder hakkında flaş bir gelişme yaşandı. 26 yaşındaki yıldız oyuncu için Marsilya cephesinden açıklama geldi.
3.08.2023 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Operasyon son seçenek
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Operasyon son seçenek Real Madrid’e transfer olarak gururumuz olan Arda Güler’in sakatlanarak, Amerika kampından Madrid’e geri dönmesi büyük üzüntü yarattı.
31.07.2023 İspanya La Liga
Real Madrid'den müthiş geri dönüş! Arda Güler'in oynamama nedeni belli oldu
Real Madrid'den müthiş geri dönüş! Arda Güler'in oynamama nedeni belli oldu İspanyol devi Real Madrid ile İtalyan devi Milan ABD'de karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maçta Arda Güler'in oynamama sebebi ortaya çıktı. Öte yandan eski futbolcu canlı yayında bayıldı
24.07.2023 İspanya La Liga
Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi
Arda Güler, Golden Boy sıralamasında 16'ncı sıraya yükseldi Real Madrid'in Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler, Golden Boy ödülü sıralamasında 62 sıra yükselerek, 16'ncı oldu.
22.07.2023 İspanya La Liga
Galatasaray'ın Angelino transferi Almanları da şaşırttı! Sözleşmesindeki maddeyi duyurdular
Galatasaray'ın Angelino transferi Almanları da şaşırttı! Sözleşmesindeki maddeyi duyurdular Galatasaray, geçtiğimiz sezon Hoffenheim'da kiralık olarak forma giyen Angelino'nun transferi konusunda Leipzig ile anlaşma sağladı. İspanyol yıldız akşam saatlerinde İstanbul'da olacak. Sarı-kırmızılıların transferi için Leipzig ile anlaşma sağladığı Angelino'nun sözleşmesindeki madde ise Alman basınında geniş yankı uyandırdı. Bild gazetesi 'Ucuz transfer' ifadesini kullandı.
12.07.2023 Galatasaray
Golden Boy nedir? 2023 Golden Boy ödülü ne zaman verilecek? Golden Boy adayları...
Golden Boy nedir? 2023 Golden Boy ödülü ne zaman verilecek? Golden Boy adayları... Golden Boy Ödülleri, 2003 yılından bu yana her sene genç futbolcular arasından en iyi oyuncuya veriliyor. İtanyan spor gazetesi olan Tuttosport tarafından düzenlenen ödül için adaylar arasında bu sene Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler'de yer aldı. Peki, Golden Boy 2023 adayları kimler, ödül ne zaman verilecek?
21.06.2023 Skorer
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü Dünya Atletizm Şampiyonası’nda, 1500 metre finalinde Süreyya Ayhan beklendiği gibi öne fırladı. Ancak arkadan gelen Rus Tatyana Tomashova son 100 metrede onu geçerken, Süreyya tepki de verememişti. Basın toplantısında, birden bire regl olduğu açıklanırken, herkes şaşkındı.
18.06.2023 Diğer
Erman Öner yazdı: Giro d’Italia’nın kökleri
Erman Öner yazdı: Giro d’Italia’nın kökleri Sezonun ilk Büyük Turu Giro d’Italia’nın 2023 şampiyonunun kim olacağı artık tek bir etap uzaklıkta. Dünyanın en iyi bisikletçileri, dünyanın en yüksek teknoloji içeren malzemeleri ile donatılmış bisikletleri üzerinde 21 etap boyunca dağ tepe demeden yollarda pedal bastı.
28.05.2023 Diğer
UEFA'dan Barcelona için 'Devler Ligi'nden men' planı!
UEFA'dan Barcelona için 'Devler Ligi'nden men' planı! UEFA, Negreira Davası nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Barcelona için Şampiyonlar Ligi'nden men kararı vermeyi planlıyor.
4.04.2023 Futbol
Barcelona adım adım krize sürükleniyor! UEFA Başkanı Aleksandar Ceferin açıkladı
Barcelona adım adım krize sürükleniyor! UEFA Başkanı Aleksandar Ceferin açıkladı UEFA Başkanı Aleksandar Ceferin, Negreira Davası'nda suçlu bulunması halinde Barcelona'ya ceza vereceklerini açıkladı.
4.04.2023 İspanya La Liga
Marca açıkladı! 2 milli futbolcumuz en iyi 11'e girdi
Marca açıkladı! 2 milli futbolcumuz en iyi 11'e girdi İspanyol gazetesi Marca, Avrupa'nın 5 büyük ligi dışında forma giyen oyunculardan oluşan bir kadro yaptı. Kadroda performanslarıyla takdir toplayan iki milli futbolcumuz da yer aldı.
31.03.2023 Milli Takım
Galatasaray'a yeni transfer olmuştu! Nicolo Zaniolo'nun yeni takımını duyurdular
Galatasaray'a yeni transfer olmuştu! Nicolo Zaniolo'nun yeni takımını duyurdular Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon Euro ve bonuslar karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için La Gazzetta dello Sport'tan flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan yıldızın yeni adresini duyurdular.
28.02.2023 Galatasaray
Rusya, UEFA'dan ayrılıyor! Görüşmeler başladı
Rusya, UEFA'dan ayrılıyor! Görüşmeler başladı FIFA ve UEFA tarafından uluslararası spor müsabakalarından men edilen Rusya, Asya Futbol Konfederasyonu’na (AFC) katılmak için görüşmelere başladı.
24.12.2022 Dünyadan Futbol
Szymon Marciniak ilk kez konuştu! Kural hatası için Fransa'da imza kampanyası başlatıldı
Szymon Marciniak ilk kez konuştu! Kural hatası için Fransa'da imza kampanyası başlatıldı Arjantin'in şampiyonluğu ile sona eren 2022 Dünya Kupası'nda dev finalde düdük çalan Szymon Marciniak'ın kararları çok tartışılmıştı. Polonyalı hakem dev maçın ardından ilk kez konuştu. Szymon Marciniak'ın açıklamalarının yanı sıra Fransa'da imza kampanyası başlatıldığı ortaya çıktı.
24.12.2022 Dünya Kupası
'Sporun Enleri" ödülleri sahiplerini buldu, Demirören Grubu'na 8 ödül
'Sporun Enleri" ödülleri sahiplerini buldu, Demirören Grubu'na 8 ödül Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Sporun Enleri 2022" töreninde ödüller sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı (DHA) 3 ödüle layık görülürken Demirören Grubu'na toplamda 8 ödül verildi.
21.12.2022 Skorer
'Sporun Enleri 2022' töreninde Skorer'e 2 ödül birden!
'Sporun Enleri 2022' töreninde Skorer'e 2 ödül birden! Bakırköy Ata Spor Kulübü'nün düzenlediği ve geleneksel hale gelen "Sporun Enleri 2022" töreninde ödüller sahiplerini buldu. En İyi Web Sayfası Ödülü; Milliyet Skorer'e, En İyi Kadın Spor Muhabiri Ödülü; Nergis Aşkın'a giderken Demirören Grubu'na toplamda 8 ödül verildi.
21.12.2022 Diğer
Beşiktaş'ın gururu Romain Saiss! Kupada zirvede yer aldı
Beşiktaş'ın gururu Romain Saiss! Kupada zirvede yer aldı Fas Milli Takımı formasıyla Katar’da Fransa’ya karşı yarı final oynayan Beşiktaşlı Romain Saiss, Dünya Kupası’nda 57 top uzaklaştırma başarısı göstererek bu alanda zirvede yer aldı.
20.12.2022 Beşiktaş
Fransa cephesinden kural hatası tepkisi! 'Büyük hata, iptal edilmeli'
Fransa cephesinden kural hatası tepkisi! 'Büyük hata, iptal edilmeli' Lionel Messi'nin müthiş bir performans gösterdiği turnuva sonunda kupaya uzanan Arjantin tarihi zaferin tadını çıkarırken, Fransız medyası maçın hakemi Szymon Marciniak'a öfke kusuyor. L'Equipe'e göre Messi'nin attığı gol büyük bir kural hatası nedeniyle iptal edilmeliydi. İşte şok iddianın tüm detayları...
20.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası finalinin hakemi Szymon Marciniak'a ateş püskürdüler: Rezil olmamak için bunu yaptılar!
Dünya Kupası finalinin hakemi Szymon Marciniak'a ateş püskürdüler: Rezil olmamak için bunu yaptılar! 2022 Katar Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finali nefesleri kesti. Messi'nin önderliğinde kupaya uzanan Arjantin tarihinde üçüncü kez mutlu sona ulaştı. Arjantin-Fransa finali sonrası karşılaşmanın hakemi Szymon Marciniak hedef haline geldi. Fransa'dan L'Equipe, Szymon Marciniak için çarpıcı ifadeler kullandı.
19.12.2022 Dünya Kupası
İtalya'da gündem Arda Güler! ‘Türkiye onun hastası'
İtalya'da gündem Arda Güler! ‘Türkiye onun hastası' İtalyanlar, Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler’i mercek altına aldı. Sarı-lacivertli futbolcuya ‘Türkiye, 17’lik Güler’in hastası’ başlığıyla övgü yağdırıldı.
9.11.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Rennes maçı Avrupa'da büyük yankı buldu: Her şey mahvoldu! Kadıköy'de bunu başaramazsın
Fenerbahçe-Rennes maçı Avrupa'da büyük yankı buldu: Her şey mahvoldu! Kadıköy'de bunu başaramazsın UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5'inci maçında Fenerbahçe sahasında Rennes'i konuk etti. Rennes 3-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve mücadele 3-3 sona erdi. Avrupa basını Fenerbahçe-Rennes maçına geniş yer ayırdı.
28.10.2022 UEFA Avrupa Ligi
Halit Kıvanç’ı kaybettik
Halit Kıvanç’ı kaybettik Duayen gazeteci, televizyon-radyo sunucusu ve spor spikeri Halit Kıvanç, 97 yaşında hayata gözlerini yumdu.
26.10.2022 Gündem
Son Dakika: Halit Kıvanç hayatını kaybetti
Son Dakika: Halit Kıvanç hayatını kaybetti Ünlü gazeteci ve maç spikeri Halit Kıvanç, 97 yaşında hayatını kaybetti. Usta spikerin cenazesi 27 Ekim Perşembe günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek.
26.10.2022 Gündem