Sunat Atun

Sunat Atun

Son dakika sunat atun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sunat atun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sunat atun haber sayfamızda...

Sunat Atun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94 sunat atun haberi bulunmuştur.
KKTC'de yeni kabine Ersin Tatar'a sunuldu
KKTC'de yeni kabine Ersin Tatar'a sunuldu KKTC Başbakanı Ünal Üstel, kabinedeki bazı bakanları değiştirerek yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a sundu. Yeni kabine belli oldu. İşte detaylar...
11.08.2023 Gündem
KKTC Başbakanı Sucuoğlu: Hükümet kurma görevi bizlere verilecek
KKTC Başbakanı Sucuoğlu: Hükümet kurma görevi bizlere verilecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, hükümetin istifasının ardından yaptığı açıklamada, “Hükümet kurma görevi bizlere verilecek” ifadelerini kullanarak, “Cumhurbaşkanı’na kırgınlığım yok, politikada kırgınlık olmaz ama fikir ayrılığı olur” dedi.
20.04.2022 Haberler
KKTC Başbakanı Sucuoğlu: Hükümet kurma görevi bizlere verilecek
KKTC Başbakanı Sucuoğlu: Hükümet kurma görevi bizlere verilecek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, hükümetin istifasının ardından yaptığı açıklamada, “Hükümet kurma görevi bizlere verilecek” ifadelerini kullanarak, “Cumhurbaşkanı’na kırgınlığım yok, politikada kırgınlık olmaz ama fikir ayrılığı olur” dedi.
20.04.2022 Dünya
KKTC'de Ersin Tatar hükümetin istifasını kabul etti
KKTC'de Ersin Tatar hükümetin istifasını kabul etti KKTC'de Ulusal Birlik Partisi, Demokrat Parti, Yeniden Doğuş Partisi koalisyon hükümeti sona erdi. Ersin Tatar, hükümetin istifasını kabul etti.
20.04.2022 Haberler
KKTC'de Ersin Tatar hükümetin istifasını kabul etti
KKTC'de Ersin Tatar hükümetin istifasını kabul etti KKTC'de Ulusal Birlik Partisi, Demokrat Parti, Yeniden Doğuş Partisi koalisyon hükümeti sona erdi. Ersin Tatar, hükümetin istifasını kabul etti.
20.04.2022 Gündem
Bakan Nebati, KKTC Maliye Bakanı Sunat Atun ile görüştü
Bakan Nebati, KKTC Maliye Bakanı Sunat Atun ile görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, KKTC Maliye Bakanı Sunat Atun ve heyeti ile bir araya geldi.
28.03.2022 Ekonomi
Türkiye ile KKTC arasında iş birliği! 'Türkiye'den müjdesini aldık'
Türkiye ile KKTC arasında iş birliği! 'Türkiye'den müjdesini aldık' Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) enerji arz güvenliğine yönelik ihtiyaç duyduğu projelere destek olmayı sürdüreceklerini belirterek, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da KKTC'deki soydaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
21.11.2021 Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, KKTC Enerji Bakanı Atun ile görüştü
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, KKTC Enerji Bakanı Atun ile görüştü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) enerji arz güvenliğine yönelik ihtiyaç duyduğu projelere destek olmayı sürdüreceklerini belirterek, "Dün olduğu gibi bugün de yarın da KKTC'deki soydaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.
21.11.2021 Haberler
Kıb-Tek Araştırma Komitesi toplandı
Kıb-Tek Araştırma Komitesi toplandı Cumhuriyet Meclisi, KIB-TEK’teki İhalelerde Usulsüzlük Yapılıp Yapılmadığına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi dün UBP Milletvekili Sunat Atun başkanlığında saat 09.30’da toplandı.
11.03.2020 Kıbrıs
‘Nüfus sayımı için çalışma yapıyoruz’
‘Nüfus sayımı için çalışma yapıyoruz’ Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda başkanlığın Genel Kurul’a sunuşlarına yer verildi.
28.01.2020 Kıbrıs
‘Ekonomimiz büyüyor’
‘Ekonomimiz büyüyor’ Amcaoğlu “KKTC ekonomisinin 2017 yılında yüzde 5.4 ve 2018 yılında yüzde 1.3 büyüdü. 2019 yılında ise yüzde 1.9, 2020 yılında da yüzde 3.6 büyüme bekliyoruz” dedi
10.12.2019 Kıbrıs
Meclis bütçesi 41.9 milyon TL
Meclis bütçesi 41.9 milyon TL Cumhuriyet Meclisi Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi dün 41 milyon 959 bin 300 TL’lik Cumhuriyet Meclisi ve 6 milyon 988 bin 700 TL’lik Kamu Hizmeti Komisyonu Başkanlığı bütçesini görüşüp, oy birliğiyle kabul etti
29.11.2019 Kıbrıs
Bütçe görüşmeleri devam ediyor
Bütçe görüşmeleri devam ediyor Cumhuriyet Meclisi Ekonomi Maliye Bütçe ve Plan Komitesi, 2020 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı kapsamında Cumhurbaşkanlığı ve Yüksek Yönetim Denetçisi (Ombudsman) bütçelerini görüşüldü.
14.11.2019 Kıbrıs
Kamu borç yükü  azaltılacak
Kamu borç yükü azaltılacak Kamu borç yükünün kontrol altında tutulması ve azaltılmasının birinci öncelikleri olduğunu belirten Maliye Bakanı Amcaoğlu, 2019 mali yılı yıl sonu tahminlerine göre 452.2 milyon TL bütçe açığı öngörüldüğünü belirtti
13.11.2019 Kıbrıs
Bütçe görüşmeleri bugün başlıyor
Bütçe görüşmeleri bugün başlıyor Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, 2020 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nı görüşmeye bugün başlıyor.
12.11.2019 Kıbrıs
Zuhal Topal'ın eşine KKTC şoku! Vatandaşlıktan çıkartıldı!
Zuhal Topal'ın eşine KKTC şoku! Vatandaşlıktan çıkartıldı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Hükümeti, vatandaşlıkları iptal edilen 175 kişinin yer aldığı listede yeniden değerlendirme yaptı.
17.05.2018 Cadde
"KKTC ile ticaretin tamamını Türk lirasıyla yapabiliriz"
"KKTC ile ticaretin tamamını Türk lirasıyla yapabiliriz" Ekonomi Bakanı Zeybekci “Türkiye-KKTC arasındaki dış ticarette sadece Türk lirası kullanabiliriz. Böyle bir anlaşmayı geçtiğimiz günlerde Nahçıvan ile yaptık. Bunu KKTC ile de yapabiliriz” dedi.
3.11.2017 Ekonomi
Bakan Tüfenkci açıkladı! "Her an kapatabiliriz..."
Bakan Tüfenkci açıkladı! "Her an kapatabiliriz..." Türkiye Esnaf Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) eğitim toplantısı Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki Sueno Hotel'de başladı. Toplantı açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Müsteşar Cenap Aşçı, Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, esnaf ve kefalet kooperatifleri başkanları ile yöneticileri katıldı. Bakan Bülent Tüfenkci, toplantıdan sonra gazetecilerin soruları üzerine, Kuzey Irak'ta yapılan referandumun ardından gelişmeleri değerlendirdi. Türkiye'nin Irak'a açılan sınır kapısının Habur olduğunu hatırlatan Bakan Tüfenkci, Habur'un durumu ve Ovaköy Sınır Kapısı'nın açılması konusunda, "Ovaköy'le ilgili Irak tarafının çalışmalarını bitirmelerini ve Irak'ın atacağı adımları bekliyoruz. Habur'la ilgili olarak, şu anda kapı açık. Gelişmelere göre her an Habur Sınır Kapısı'nı kapatabiliriz ama şu anda açık" dedi.
11.09.2019 Haberler
Bakan Tüfenkçi açıkladı! Her an kapatabiliriz...
Bakan Tüfenkçi açıkladı! Her an kapatabiliriz... GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Şırnak'taki Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'nın şu anda açık olduğunu belirterek, "Gelişmelere göre her an Habur'u kapatabiliriz" dedi.
21.10.2017 Ekonomi
KKTC’ye deniz altından  elektriğe ÇOK az kaldı
KKTC’ye deniz altından elektriğe ÇOK az kaldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Türkiye’den KKTC’ye deniz altından kablo ile elektrik iletilmesi projesinde güzergahın belli olduğunu  ve anlaşmanın yılbaşından önce imzalanacağını belirterek, “Rota su projesinden farklı olacak. KKTC’de Teknecik’ten denize inecek ve Mersin yakınlarında çıkıp Akkuyu trafo merkezine bağlanacak. 2018’den önce elektrik anlaşması imzalanmış  olacak. Anlaşmayla beraber hemen ertesi gün inşaat başlayacak” dedi.
16.10.2017 Ekonomi
KKTC'ye deniz altından elektrik için geri sayım
KKTC'ye deniz altından elektrik için geri sayım KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, "Geçen yıl imzalanan anlaşma gereğince Türkiye ile oluşturulan ortak enerji çalışma grupları, birkaç kez toplandı. Yapılan toplantıların devamında çalışmalar hemen hemen tamamlanmıştır." dedi.
26.08.2017 Ekonomi
Deniz altından elektriğe az kaldı
Deniz altından elektriğe az kaldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)  Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Türkiye ile enerji iş birliği anlaşması  kapsamında deniz altına döşenecek kablo sayesinde elektrik sağlanması projesi  için oluşturulan ortak çalışma gruplarının çalışmalarını neredeyse tamamladığını  belirterek, “Bundan sonrası da siyaseten şekillendirebileceğimiz bir sürece  bakıyor. Bu yıl bitmeden uygulanmasına başlanması planlanan projenin yaklaşık 2 - 2.5 yılda tamamlanmasını öngörüyoruz. Proje gerçekleştiği zaman anavatanımızla  KKTC’nin elektrik enerjisi de birbirine bağlanmış olacaktır” dedi.
25.08.2017 Ekonomi
Bakan Özlü yabancı bakanlarla görüştü
Bakan Özlü yabancı bakanlarla görüştü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 86. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında geldiği kentte, farklı ülkelerin bakanları ile görüşmelerde bulundu.
18.08.2017 Siyaset
Görkemli düğün
Görkemli düğün Gökçe Atakaş ve Ömer Gürsoy çifti, Çırağan Sarayı’nda hayatlarını birleştirdi
23.07.2017 Cadde
Hat yapılacak  gaz taşınacak
Hat yapılacak gaz taşınacak Türkiye’nin Güzelyurt’ta arama başlatacağını belirten KKTC Enerji Bakanı Atun, kurulacak boru hattıyla İsrail gazının da Avrupa’ya taşınacağını söyledi. Atun, Rum tarafına da “Kendinize çekidüzen verin” çağrısı yaptı
14.07.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sunat Atun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.