Ucuz İphone

Ucuz İphone

Son dakika ucuz iphone haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ucuz iphone gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ucuz iphone haber sayfamızda...

Ucuz İphone

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 287 ucuz iphone haberi bulunmuştur.
iPhone SE 2022 fiyatı ne kadar? Apple'ın yeni tasarımı iPhone SE 3 Türkiye'de ne zaman satışa çıkıyor, özellikleri neler?
iPhone SE 2022 fiyatı ne kadar? Apple'ın yeni tasarımı iPhone SE 3 Türkiye'de ne zaman satışa çıkıyor, özellikleri neler? iPhone SE 3 Türkiye fiyatı ve satış tarihi, telefon tutuklunlarının gündeminde. Apple, özel bir etkinlikle yeni ürünlerini tanıttı. İphone SE ile iPad Air'in de yer aldığı tanıtımda iPhone SE satış tarihi de açıklandı. Peki, iPhone SE ne kadar?
8.03.2022 Teknoloji
Son dakika: Apple yeni iPhone'nu tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri
Son dakika: Apple yeni iPhone'nu tanıttı! İşte iPhone SE'nin özellikleri Apple gerçekleştirilen özel etkinlikle yeni ürünlerini duyurdu. Türkiye'de 'ucuz' iPhone olarak bilinen SE'nin üçüncü jenerasyonu tanıtıldı. A15 Bionic işlemciyle gelecek olan yeni iPhone SE'nin piyasaya çıkacağı tarih de açıklandı.
9.03.2022 Ekonomi
iPhone 12 Pro Max siparişi verdi kutudan 'elmalı yoğurt' çıktı!
iPhone 12 Pro Max siparişi verdi kutudan 'elmalı yoğurt' çıktı! Özellikleriyle üst düzey bir deneyim sunmak için piyasaya sürülen ailenin büyük ve güçlü üyesi iPhone 12 Pro Max, listelerde yüksek puan almasıyla takdir toplamıştı. Bunlara ek olarak zaman zaman yaşanan 'telefon aldı kutudan başka bir şey' çıktı olaylarına bir yenisi daha eklendi.
2.03.2021 Teknoloji
Yeni iPhone SE 2020 ne kadar dayanıklı?
Yeni iPhone SE 2020 ne kadar dayanıklı? 15 Nisan'da Apple tarafından tanıtılan yeni iPhone SE 2020'ler, teknik güç ve fiyat anlamında beklenenin üstünde bir performans oraya koyuyor. Peki, son zamanların en ucuz ve en başarılı iPhone modellerinden biri olan iPhone SE , ne kadar dayanıklı?
27.04.2020 Apple
Hangi iPhone’u satın almalıyım? - iPhone satın alma rehberi
Hangi iPhone’u satın almalıyım? - iPhone satın alma rehberi Bu yıl üç yeni iPhone piyasaya sürüldü. Apple, iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR ile 2018'de bir iPhone satın almayı daha da karmaşık hale getirdi. Aklınızdaki sorular ise ihtiyaçlarım için için en iyi iPhone hangisi, eski model ucuz iPhone’lardan satın alsam işimi görür mü, iPhone’u yurt dışından mı satın almalıyım? Fiyatları, özellikleri ve daha fazlasını karşılaştırdığım iPhone satın alma kılavuzunda pek çok sorunun cevabını bulacaksınız.
31.12.2018 Teknoloji
Yeni iPhone modellerinin fiyatı ne kadar olacak?
Yeni iPhone modellerinin fiyatı ne kadar olacak? Yeni çıkacak iPhone modellerinin özellikleri ve fiyatları TrendForce tarafından yayınlandı. 2018 model iPhone'ların arasından 2 tanesi Apple Pencil'a destek de verecek. Peki yeni iPhone'ların fiyatları ne kadar olacak?
15.08.2018 Apple
iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı
iPhone X Plus ve 6.1 inçlik iPhone X tekrar sızdırıldı 6.1 inç LCD ekrana sahip iPhone ve 6.5 inçlik iPhone X Plus'ın kukla (replika) birimlerinin yeni fotoğrafları, internete sızdırıldı. 6.1 inçlik daha ucuz olan iPhone X, paslanmaz çelik kasa yerine alüminyum çerçeveyle gelecek.
6.08.2018 Apple
Apple'ın ucuz iPhone'u, OLED modellerinden bir ay sonra satışa çıkabilir
Apple'ın ucuz iPhone'u, OLED modellerinden bir ay sonra satışa çıkabilir OLED tabanlı yeni iPhone modellerine kıyasla 6.1 inçlik LCD ekrana sahip ucuz iPhone modeli, kardeşlerinden bir ay sonra piyasaya çıkabilir.
26.07.2018 Teknoloji
2018 model iPhone'lar altın, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelebilir
2018 model iPhone'lar altın, mavi ve turuncu renk seçenekleriyle gelebilir Ming-Chi Kuo, 2018 iPhone satışlarına yönelik tahminlerini ve aynı zamanda beklediği birkaç değişiklik hakkında konuştu. Kuo, 6.5 inç OLED iPhone modelinin, mevcut iPhone X gibi 1000 dolar civarında fiyatlandırılacağını ve çift SIM özelliklerine sahip olacağını söyledi.Kuo yeni iPhone'ların çok sayıda renkte olacağını da söyledi.
5.07.2018 Apple
iPhone 3GS yeniden satışa çıkıyor
iPhone 3GS yeniden satışa çıkıyor iPhone 3GS, SK Telink adlı Güney Koreli bir şirket tarafından 44 bin won (yaklaşık 40 dolar) fiyat etiketiyle yeniden satışa çıkarılacak.
15.06.2018 Apple
Yeni iPhone'lar daha ucuz olabilir!
Yeni iPhone'lar daha ucuz olabilir! Geçtiğimiz günlerde Apple, Eylül ayında çıkaracağı 3 farklı iPhone modelleri ile gündeme gelmişti. Bu modellerden ikisi üst segment olacakken, diğer model ise fiyat bakımından ucuz olması bekleniyordu. Bu beklentiyle ilgili Apple analistinden açıklama geldi. Apple analistine göre, iPhone'un yeni 3 modeli, düşük fiyatla piyasaya çıkabilir. İşte fiyatlar...
6.06.2018 Teknoloji
iPhone SE 2 cam arka kaplama ve kulaklık jakıyla gelebilir
iPhone SE 2 cam arka kaplama ve kulaklık jakıyla gelebilir iPhone SE 2'nin ilk gerçek fotoğrafları ortaya çıkmış olabilir. Apple'ın iPhone 8'in bazı özelliklerini iPhone SE 2'ye getirdiği iddia ediliyor.
27.04.2018 Teknoloji
iPhone SE 2 çok popüler bir özellikten yoksun olabilir
iPhone SE 2 çok popüler bir özellikten yoksun olabilir Apple'ın önümüzdeki ay yeni bir iPhone SE'yi tanıtması bekleniyor. Ancak Apple'ın, en küçük akıllı telefon hayranları için iyi bir haber, olmayabilir. Yeni bir raporda, iPhone SE 2'de kulaklık girişi bulunmadığını iddia ediyor.
23.04.2018 Apple
Yaklaşan 6.1 inçlik iPhone modeli çok daha düşük bir fiyata mal olabilir
Yaklaşan 6.1 inçlik iPhone modeli çok daha düşük bir fiyata mal olabilir Apple'ın bu sene üç yeni iPhone tanıtacağı ve bu iPhone’lardan birinin 6.1 inç boyutunda LCD ekran ve uygun fiyatla geleceği söyleniyor. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, 6.1 inçlik iPhone modelinin 550 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkabileceğini söyledi.
19.04.2018 Apple
Yeni model iPhone'ların fiyatları ortaya çıktı! 2018 model iPhone modelleri ne kadara satılacak?
Yeni model iPhone'ların fiyatları ortaya çıktı! 2018 model iPhone modelleri ne kadara satılacak? Apple'ın yeni iPhone moelleri için belirlediği fiyatlar ortaya çıktı. Yeni sızıntılara göre Apple'ın yeni iPhone'ları için 1000 dolar talep etmesi bekleniyor.
18.04.2018 Teknoloji
iPhone X Plus 999 dolar fiyat etiketiyle gelecek! Yeni iPhone X'ler ne zaman satışa çıkacak?
iPhone X Plus 999 dolar fiyat etiketiyle gelecek! Yeni iPhone X'ler ne zaman satışa çıkacak? Apple, ilerleyen dönemde iPhone X ve iPhone X Plus modelleri ile karşımıza çıkacak. Analistlere göre Apple, 2018 yılında 3 farklı iPhone modeli tanıtacak. Peki yeni iPhone X ve iPhone X Plus modelleri ne kadar olacak?
29.03.2018 Apple
BİM bu sefer de iPhone X satacak! Peki iPhone X, BİM'de ne kadara satılacak?
BİM bu sefer de iPhone X satacak! Peki iPhone X, BİM'de ne kadara satılacak? BİM, bu sefer de iPhone X satacak. Daha önce Apple aksesuarları, PlayStation 4 ve iPhone 7 satan BİM bu sefer mobil pazarın en pahalı akıllı telefonu iPhone X’i satacak.
4.03.2018 Apple
iPhone SE 2, WWDC 2018 etkinliğinde tanıtılabilir
iPhone SE 2, WWDC 2018 etkinliğinde tanıtılabilir iPhone SE 2 ile ilgili çok az miktarda söylenti var. Bu ise Apple'ın ona pek önem vermediği anlamına gelebilir. Ancak durum öyle değil. Yeni bir söylentiye göre, iPhone SE 2, WWDC 2018 geliştirici konferansında açığa çıkabilir ve öncekinden daha büyük bir ekrana sahip olabilir.
21.02.2018 Apple
iPhone SE 2'nin tasarımı eskisiyle aynı kalıp özellik anlamında çok bir şey sunmayacak
iPhone SE 2'nin tasarımı eskisiyle aynı kalıp özellik anlamında çok bir şey sunmayacak Küçük ve ucuz bir iPhone arayanların iPhone SE 2 modelini bekliyor. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, iPhone SE 2 hakkkında bazı önemli açıklamalarda bulundu. Buna göre iPhone SE 2'nin tasarımı var olan cihazla aynı olacak, özellik anlamında ise pek bir değişiklik olmayacak.
30.01.2018 Teknoloji
iPhone SE 2 ne zaman gelecek ve fiyatı ne kadar olacak?
iPhone SE 2 ne zaman gelecek ve fiyatı ne kadar olacak? Küçük ve ucuz bir iPhone arayanların iPhone SE 2 modelini bekliyor. Kısa süre sonra geleceği söylenen telefon, bazı kesimler tarafından iPhone X SE 2 olarak adlandırılıyor. iPhone SE 2'nin çıkıi tarihi, fiyatı ve potansiyel yeni özelliklerini sizler için araştırdık.
26.01.2018 Apple
Apple bu yıl daha ucuz 6.1 inçlik yeni bir iPhone piyasaya sürebilir
Apple bu yıl daha ucuz 6.1 inçlik yeni bir iPhone piyasaya sürebilir Apple, 2018 yılının ikinci yarısında 6.1 inç'lik farklı bir iPhone modeli piyasaya sürebilir. Yeni iPhone modelinin iPhone X'den daha ucuz olması bekleniyor.
24.01.2018 Apple
iPhone X’in daha düşük fiyatlı bir versiyonu gelebilir
iPhone X’in daha düşük fiyatlı bir versiyonu gelebilir Apple’a yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre Apple, önümüzdeki yıl iPhone X'in özelliklerini bünyesinde barındıran daha uygun fiyatlı bir iPhone X’i kullanıcıların beğenisine sunacak.
20.10.2017 Apple
Ucuz iPhone modeli geliyor! iPhone sahibi olmak artık daha kolay
Ucuz iPhone modeli geliyor! iPhone sahibi olmak artık daha kolay Apple üst segment marka yolunda emin adımlarla ilerlerken kullanıcıların taleplerine karşılık vermeye başlayacak. Apple, ucuz iPhone modeli ile çok yakında karşımıza çıkabilir. Peki bu ucuz iPhone nasıl olacak?
3.10.2017 Apple
iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı en ucuza hangi ülkelerden satın alırsınız?
iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'ı en ucuza hangi ülkelerden satın alırsınız? Apple, geçtiğimiz haftalarda tanıtmış olduğu iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri bazı ülkelerde satışa sunmaya başladı. Peki iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerini en ucuza hangi ülkelerden satın alabilirsiniz?
25.09.2017 Apple
Listede Türkiye de var! En ucuz iPhone 7'yi hangi ülkeden alabilirim?
Listede Türkiye de var! En ucuz iPhone 7'yi hangi ülkeden alabilirim? Deutsche Bank her yıl yayımladığı Dünya Fiyat Haritası'nda iPhone 7 telefonların hangi ülkede ne kadar satıldığı üzerine bir endeks hazırladı. Listede Türkiye de var
8.05.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz İphone ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.