Webrazzi

Webrazzi

Son dakika Webrazzi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Webrazzi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Webrazzi haber sayfamızda...

Webrazzi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51 webrazzi haberi bulunmuştur.
Yapay zekadan iş çıkaracak
Yapay zekadan iş çıkaracak Geleneksel yöntemlerle çözülemeyen sorunları yapay zekanın gücü ile çözen girişimleri destekleyecek olan 100. Yıl Girişim Sermayesi, ülke kalkınmasına katkı vermeyi amaçlıyor.
8.10.2023 Milliyet Executive
Girişimci kadınlar fuarda buluşacak
Girişimci kadınlar fuarda buluşacak Kovid-19 pandemisinden en çok etkilenen mikro, küçük ve orta ölçekli kadın işletmeleri desteklemek ve kadın girişimciler için yeni fırsatlar yaratmak amacıyla Milliyet’in medya işbirliğiyle BM Kadın Birimi tarafından düzenlenen online Kadın Girişimcilik Fuarı bugün başlıyor...
27.04.2021 Gündem
EGİAD Melekleri’nden 1.2 milyon lira yatırım
EGİAD Melekleri’nden 1.2 milyon lira yatırım Girişimcileri beş yıldır kanatları altına alan EGİAD Melekleri’nin İcra Kurulu Başkanı Frederic Pagy, “2020 boyunca başvuru almaya ve değerlendirmeye devam ettik. Mentorluk ve ticarileşme yolunda gençlere desteğimizi pandemiye rağmen sürdürdük” dedi
11.01.2021 Ege
Uzaktan eğitim teknolojik ürünlerin talebini artırdı
Uzaktan eğitim teknolojik ürünlerin talebini artırdı Türkiye'de Mart başında başlayan pandemi sebebiyle okullarda eğitime ara verildi. Salgınla mücadele kapsamında öğrenciler eğitimlerine on-line devam etmeye başladı. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı, 31 Ağustos 2020 Pazartesi günü uzaktan eğitim ile birlikte başladı. Kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilmesi planlanıyor olsa da, uzaktan eğitim önümüzdeki eğitim-öğretim yılında da birçok öğrencinin hayatında önemli rol oynayacak. Bu süreci daha verimli hâle getirmek isteyen ebeveynlerin okul alışveriş listelerine tablet, notebook ve diğer teknolojik cihazlar da eklenmeye başlandı.
2.09.2020 Teknoloji
Allianz Türkiye'ye "Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi" ödülü
Allianz Türkiye'ye "Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi" ödülü Allianz Türkiye, 2019’a damgasını vuran isim, marka ve teknolojilerin halkın oyları ile belirlendiği Webrazzi Ödüllerinde "Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi" ödülüne layık görüldü.
19.02.2020 Sigorta
Türkiye girişimcilik ekosistemi Day Zero’da bir araya geldi
Türkiye girişimcilik ekosistemi Day Zero’da bir araya geldi Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ)’nin ev sahipliğini yaptığı, Türkiye’nin lider girişimcilik etkinliklerinden biri olma yolunda ilk adımını atan ODTÜ Day Zero etkinliği 21 Aralık Cumartesi günü ODTÜ TEKNOKENT Bilişim İnovasyon Merkezi Cozone’da gerçekleşti.
21.12.2019 Gündem
Hayatımız mobil!
Hayatımız mobil! Mobil dönüşüm son sürat devam ederken mobil uygulamaların da hayatımızdaki önemi artıyor. Türkiye’de 1.5 milyar dolarlık mobil uygulama pazarı var. Yerli uygulama oranı ise sadece yüzde 14
29.11.2019 Teknoloji
Dijital inovasyon akıl ve kalbi birleştirecek
Dijital inovasyon akıl ve kalbi birleştirecek Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş, “Dijitalleşme sadece giderleri azaltmak değil, topluma iyilik katmak ve sosyal inovasyon anlamında bize büyük yol açıyor. Akıl ve kalbi birleştirecek altın kelimelerden biri fedakarlık. Teknolojiyi sadece daha iyi kampanyalar yapıp, daha iyi geri dönüş almak için değil, insanın faydasına olacak şekilde geliştirmek, bizim için çok kritik” dedi.
24.10.2019 Ekonomi
Philip Morris start-up’lara yatırım atağına kalkacak
Philip Morris start-up’lara yatırım atağına kalkacak Philip Morris Sabancı’nın Genel Müdürü Filiz Yavuz Diren, Webrazzi Summit’te konuşmacı olarak yer aldı.
24.10.2019 Ekonomi
Şapkadan hep tavşan çıkacak
Şapkadan hep tavşan çıkacak Dijitalleşmenin klasik iş yapma modellerini yok ettiğini söyleyen Adnan Bali, “Kimse normal işi beğenmiyor, herkes şapkadan tavşan çıkarmanızı bekliyor” dedi
24.10.2019 Ekonomi
Yeni ekonomiye 'melek' dopingi
Yeni ekonomiye 'melek' dopingi Startup’lar yeni ekonominin lokomotifleri. Pek çok alanda filizlenen startup girişimleri herkesin ilgisini çekiyor. Ama ülkemizde en önemli sorun finansman... Bu alandaki melek yatırımcılara mercek tuttuk
4.03.2018 Ekonomi
"Tv reklamlarının yerini Influencer Marketing alıyor"
"Tv reklamlarının yerini Influencer Marketing alıyor" Teknoloji konferansı Webrazzi Summit 2017’de konuşan CC Media House Direktörü Güven Çelikkaya geleneksel yayıncılığın etkisini kaybettiğini söyledi. Tüm dünyada Influencer Marketing'in yükselişe geçtiğini belirterek, tavsiye temelli pazarlamanın gücünün farkına varan marka yöneticilerinin TV reklamları ve klasikleşen internet reklam araçları yerine influencer’ları kullanarak pazarlama hedeflerine ulaştıklarını anlattı.
19.10.2017 Kariyer
Zomato, Türkiye ofisini kapatıyor
Zomato, Türkiye ofisini kapatıyor Yemek sektöründeki mekanlar hakkında listeleme ve değerlendirme uygulaması hizmeti veren Zomato, Türkiye`deki ofisini kapatıyor.
23.05.2017 Teknoloji
Zomato, Türkiye ofisini kapatıyor
Zomato, Türkiye ofisini kapatıyor Yemek sektöründeki mekanlar hakkında listeleme ve değerlendirme uygulaması hizmeti veren Zomato, Türkiye'deki ofisini kapatıyor.
22.05.2017 Ekonomi
Mobil oyun cirosu 41 milyar dolarla Hollywood'u geride bıraktı
Mobil oyun cirosu 41 milyar dolarla Hollywood'u geride bıraktı Netmarble EMEA Pazarlama ve Mobil Direktörü Aras Şenyüz, mobil oyun sektörünün 2016 yılı sonu itibariyle 41 milyar dolarlık bir ciroya ulaştığını ve dünya sinemasına yön veren Hollywoodu geride bıraktığını söyledi.
14.04.2017 Teknoloji
Hudway Glass ile tüm araçlar HUD’a kavuşacak
Hudway Glass ile tüm araçlar HUD’a kavuşacak Kickstarter projesi olarak ortaya çıkan ve her otomobile bir HUD yani uzun adıyla Head-up-Display adı verilen bir özellik kazandıran Hudway Glass sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
3.03.2017 Otomobil
Milliyet Emlak Webrazzi Ödülleri'nde Yılın İlan Sitesi Ödülüne Aday
Milliyet Emlak Webrazzi Ödülleri'nde Yılın İlan Sitesi Ödülüne Aday Webrazzi tarafından her yıl düzenlenen ve sektörün en prestijli ödüllerinden bir tanesi olan Webrazzi Ödülleri 2016 yılında da "en"leri seçiyor...
13.08.2017 Güncel
Girişimci oyun peşinde...
Girişimci oyun peşinde... Türkiye’deki büyüklüğü 1 milyar dolara yaklaşan oyun sektörü, şirketlerin ve genç girişimcilerin rüyalarını süslüyor. Ülkemizde bu alana verilen önemi artırmak isteyen KOSGEB de, girişimcilere finansal destek sağlıyor.
21.09.2016 Ekonomi
Webrazzi, online konferanslar ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor!
Webrazzi, online konferanslar ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor! Yıllardır Türkiye’nin en büyük sektör buluşmalarını gerçekleştiren lider teknoloji yayını Webrazzi yeni online konferans serisi ile okuyucularına yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.
19.09.2016 Teknoloji
Yılın en önemli sektör buluşması 19 Ekim’de WebrazziSummit 2016’da gerçekleşiyor!
Yılın en önemli sektör buluşması 19 Ekim’de WebrazziSummit 2016’da gerçekleşiyor! Türkiye internet ekosistemi bir kez daha Webrazzi Summit'te bir araya geliyor. 19 Ekim tarihinde Wyndham Grand Istanbul Levent’te gerçekleşecek olan WebrazziSummit 2016, her yıl olduğu gibi bu yıl da dijital odaklı girişimci ve yatırımcılar, çok sayıda oturum, toplantı ve sunumla sektörel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşacaklar.
10.08.2016 Teknoloji
Sanal gerçeklik gözlüğü (VR gözlük) nedir?
Sanal gerçeklik gözlüğü (VR gözlük) nedir? Sanal gerçeklik gözlüğü en çok arananlar arasına girdi. Peki Sanal gerçeklik gözlüğü (VR gözlük) nedir? Sanal gerçeklik gözlüklerinin piyasaya çıktığından beri, kullanıcılar oldukça memnun durumda.
26.05.2016 Teknoloji
Sanal gerçeklik oyuna geliyor!
Sanal gerçeklik oyuna geliyor! 2016’da bilgisayar oyunlarına ‘sanal gerçeklik’ damga vuracak. Kullanıcılar giyecekleri kaskla adeta oyunların içine girecek. Joystick’lerin yerini el hareketlerini algılayan sensörler alacak...
24.01.2016 Ekonomi
Bir efsanenin sonu! Grooveshark kapatıldı
Bir efsanenin sonu! Grooveshark kapatıldı Bir zamanların efsane online müzik dinleme servisi Grooveshark ani bir kararla kapatıldı. Grooveshark yayın hayatını sonlandırdığını bir mektupla duyurdu.
1.05.2015 Teknoloji
Evinizi yabancılara açar mısınız?
Evinizi yabancılara açar mısınız? Kimi yemek pişiriyor, kimi bir odasını ya da salonundaki kanepeyi veriyor, kiminin salonu konserlere, sergilere ev sahipliği yapıyor. Bu yeni nesil “misafirciliği” evini yabancılara açanlar anlattı...
5.02.2015 Cumartesi
“Yılın Web Girişimi” ödüllerinin sahibi tozlu.com oldu
“Yılın Web Girişimi” ödüllerinin sahibi tozlu.com oldu “Yılın Moda Odaklı E-Ticaret Sitesi” ve “Yılın Web Girişimi” ödüllerinin sahibi tozlu.com oldu.
15.01.2015 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Webrazzi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.