Yayın Hakları

Yayın Hakları

Son dakika yayın hakları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yayın hakları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yayın hakları haber sayfamızda...

Yayın Hakları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.718 yayın hakları haberi bulunmuştur.
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk!
LALIGA'dan yayın hakları satışında bir ilk! LALIGA, yenilenen yüzü ve fark yaratan yatırımlarıyla dünya futbolundaki yerini her geçen gün sağlamlaştırmaya devam ediyor. Yayıncılık anlamında benzersiz bir ekosistem oluşturan, inovasyon ve taraftar deneyimlerini iyileştirmek amacıyla teknolojik gelişime sonsuz değer veren kurum, hız kesmeden büyümeye devam ediyor.
21.03.2024 İspanya La Liga
TFF resmen açıkladı! Süper Lig'in yeni yayıncısı belli oldu, işte ödenecek rakam
TFF resmen açıkladı! Süper Lig'in yeni yayıncısı belli oldu, işte ödenecek rakam Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve 1'inci Lig yayın hakları için beIN Media Group ile ön sözleşme imzalandığını açıkladı.
2.03.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
SON DAKİKA | Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig
SON DAKİKA: Yayın ihalesi iptal oldu! TFF resmen açıkladı
SON DAKİKA: Yayın ihalesi iptal oldu! TFF resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, bugün sonlanması beklenen yayın ihalesinin iptal olduğunu açıkladı.
29.02.2024 Futbol
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Premier Lig için çılgın yayın ihalesi! İşte rakam
Premier Lig için çılgın yayın ihalesi! İşte rakam İngiltere Premier Lig için yeni yayın ihalesi anlaşması gerçekleşti. Bu anlaşma ile Premier Lig dünyanın en pahalı ligi oldu.
Futbolun cazibe merkezi Suudi Arabistan! Peri masalı Cristiano Ronaldo ile başladı
Futbolun cazibe merkezi Suudi Arabistan! Peri masalı Cristiano Ronaldo ile başladı Suudi Arabistan’da Cristiano Ronaldo ile başlayan yeni dönem, bir meyvesini de Benzema ile verdi. ‘Los Galacticos’un devlet destekli olanına tanık olduğumuz Ortadoğu ülkesi, yıldızların Avrupa dışındaki ilk tercihi haline geldi.
25.06.2023 Dünyadan Futbol
Adnan Polat, Mauro Icardi'nin reddettiği transfer teklifini açıkladı! Suudi Arabistan'dan çılgın öneri
Adnan Polat, Mauro Icardi'nin reddettiği transfer teklifini açıkladı! Suudi Arabistan'dan çılgın öneri Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, sarı-kırmızılı takımda bu sezon Süper Lig'e damga vuran Mauro Icardi hakkına flaş açıklamalarda bulundu. Öte yandan Polat, Arjantinli yıldızın reddettiği transfer teklifini açıkladı.
23.06.2023 Galatasaray
Suudi Arabistan para saçtı! Ödedikleri maaşlar dudak uçuklattı
Suudi Arabistan para saçtı! Ödedikleri maaşlar dudak uçuklattı Suudi Arabistan'da spor turizmini artırmak amacıyla kulüplere verilen devlet desteği, transferde astronomik bedellerin harcanmasını beraberinde getirdi. Al Nassr'ın Cristiano Ronaldo transferi sonrası Al Ittihad, Karim Benzema ile anlaşma sağladı. Lionel Messi'nin kapısından döndüğü Suudi Arabistan'da futbolcuların maaşları dudak uçuklattı.
8.06.2023 Dünyadan Futbol
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak
FIFA Kadınlar Dünya Kupası'nda ilklerin turnuvası! Milyar dolarlık kaynak İlk kez 32 takımla gerçekleştirilecek olan FIFA Kadınlar Dünya Kupası; yayıncılık, seyirciler ve finansal açıdan da ilklere sahne olacak. Avustralya-Yeni Zelanda ev sahipliğindeki dev organizasyon, kadın futbolunda tarihe bir sıçrama tahtası olarak geçecek.
30.04.2023 Futbol
TFF ve Türk Telekom’dan e-Süper Lig için önemli anlaşma
TFF ve Türk Telekom’dan e-Süper Lig için önemli anlaşma Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, e-Süper Lig isim ve yayın sponsorluğu için Türk Telekom ile önemli bir anlaşma imzaladıklarını söylerken, Türk Telekom CEO’su Ümit Önal ise e-Spor’un destekçisi olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
25.04.2023 E-Spor
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 6 aylık icraatlarını anlattı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi 6 aylık icraatlarını anlattı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi düzenlediği basın toplantısında, yönetim kurulu olarak 6 aylık görev süresi içerisindeki faaliyetlerini değerlendirirken, önümüzdeki döneme yönelik projeleri hakkında bilgi verdi.
20.12.2022 Süper Lig
Cristiano Ronaldo için geri sayım! 500 milyon euroluk teklif
Cristiano Ronaldo için geri sayım! 500 milyon euroluk teklif 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas ile eşleşen Portekiz sahadan mağlubiyetle ayrılarak turnuvaya veda etti. Yakın zamanda Manchester United ile yollarını ayıran Cristiano Ronaldo, kariyeri için kararı turnuvadan sonra vereceğini ifade etmişti. İşte Ronaldo için tüm ihtimaller...
13.12.2022 Dünya Kupası
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan hakem hamlesi!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan hakem hamlesi! Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, hakem konusunda yapacakları hamleyi açıkladı ve bazı kulüplerin maaşları ödeyemediğini söyledi.
24.11.2022 Fenerbahçe
Pazara hükmetmesinler diye ayırdılar
Pazara hükmetmesinler diye ayırdılar ABD’li bir yargıç, dünyanın en büyük kitap yayıncısı Penguin Random House’un rakibi Simon & Schuster ile yapacağı anlaşmayı yargıya taşıdı.
2.11.2022 Kültür Sanat
Kadınlar Süper Ligi yayın haklarıyla ilgili ihale süreci başladı
Kadınlar Süper Ligi yayın haklarıyla ilgili ihale süreci başladı TFF, Kadınlar Süper Ligi'nin yayın haklarıyla ilgili ihale sürecinin başladığını açıkladı.
21.10.2022 Futbol
TFF, Fuchs Sports Türkiye ile 2. ve 3. Lig yayın hakkı anlaşması imzaladı
TFF, Fuchs Sports Türkiye ile 2. ve 3. Lig yayın hakkı anlaşması imzaladı Türkiye Futbol Federasyonu, Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firmasıyla 5 yıllık TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig yayın hakkı anlaşması imzaladı.
12.10.2022 2.Lig
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in yayın haklarını 5 yıllığına Fuchs Sports Türkiye kazandı
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in yayın haklarını 5 yıllığına Fuchs Sports Türkiye kazandı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan ihale sonucunda, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig naklen yayın ihalesini 5 yıllığına Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firması kazandı.
7.10.2022 2.Lig
Başkan Hasan Çavuşoğlu'ndan eleştirilere cevap
Başkan Hasan Çavuşoğlu'ndan eleştirilere cevap Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, takım hakkında eleştirilerde bulunanlara cevap verdi. Taraftar eleştirilerine yönelik öncelikle maçlara gelmelerini isteyen Başkan Çavuşoğlu diğer eleştirilere ise “Bizde yavaş yavaş bu işlerden yorulmaya başladık. Birileri de çıkıp ‘Biz bu işi yaparız’ desin, bizde biraz dinlenelim” dedi.
3.10.2022 Alanyaspor
Rekabet Kurulu'ndan Süper Lig ve 1. Lig maç özetlerine tedbir kararı
Rekabet Kurulu'ndan Süper Lig ve 1. Lig maç özetlerine tedbir kararı Rekabet Kurulu, Süper Lig ve 1. Lig maç özetleri ile haber amaçlı görüntülerin aynı anda yayımlanmasına yönelik tedbir kararı aldı.
1.10.2022 Futbol
Basketbol Süper Ligi'nin yayıncısı belli oldu
Basketbol Süper Ligi'nin yayıncısı belli oldu Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve beIN SPORTS, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin yayın hakları konusunda anlaşmaya vardı.
Şansal Büyüka'dan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Bitik! Eli-ayağı kalkmıyor
Şansal Büyüka'dan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Bitik! Eli-ayağı kalkmıyor Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta sürpriz sonuçlara sahne oldu. Milliyet Gazetesi'nin duayen yazarı Şansal Büyüka geride kalan haftayı değerlendirirken, Galatasaray'ın yeni transferine eleştirdi.
31.08.2022 Süper Lig
Şansal Büyüka: Ajax'ı yönetenler aptal mı? Hamza Akman'ın burnunun ucunu bile göremedik
Şansal Büyüka: Ajax'ı yönetenler aptal mı? Hamza Akman'ın burnunun ucunu bile göremedik Süper Lig'de kıran kırana geçen haftayı duayen gazeteci Şansal Büyüka köşesinde değerlendirdi. Beşiktaş'ta yıldızlaşan N’Koudou için övgü dolu sözler sarf eden Büyüka, Ajax'a transfer olan Ahmetcan konusunda adeta patladı. Fenerbahçe'nin ciddi eksikleri olduğunu vurgulayan duayen isim Nwakaeme transferiyle ilgili iddiada bulundu.
24.08.2022 Futbol
Antalyaspor'da Nuri Şahin damgası! Kırmadığı rekor kalmadı
Antalyaspor'da Nuri Şahin damgası! Kırmadığı rekor kalmadı Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaşan Antalyaspor'da 5-2'lik galibiyet moral oldu. Geçen sezonun sonlarına adeta damga vuran Akdeniz ekibinde teknik patron Nuri Şahin yine konuşulmaya devam ediyor.
21.08.2022 Antalyaspor
ABD yayın hakları için kesenin ağzını açtı! UEFA organizasyonlarına dev bedel
ABD yayın hakları için kesenin ağzını açtı! UEFA organizasyonlarına dev bedel Şampiyonlar Ligi’nin ABD’deki yayın hakları için tarihi bir anlaşma gerçekleşti. CBS kanalı UEFA müsabakalarını altı yıl boyunca yayınlamak için 1.5 milyar doları gözden çıkardı.
21.08.2022 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Yayın Hakları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.