Zac Posen

Zac Posen

Son dakika Zac Posen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Zac Posen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Zac Posen haber sayfamızda...

Zac Posen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69 zac posen haberi bulunmuştur.
Kırış kırış moda
Kırış kırış moda Pandemide evde rahat giyinmeye alışanların da etkisiyle modada ütülenmeden giyilen kıyafetler gözde oldu.
9.10.2022 Dünya
Moda dünyasından Linda’ya destek
Moda dünyasından Linda’ya destek 1990’lı yılların ünlü mankeni Linda Evangelista’nın yağ aldırdıktan sonra vücudu deforme olduğu için insan içine çıkamadığını açıklamasının ardından, kendisine eski meslektaşlarından destek geldi. Moda dünyası, Evangelista’yı teselli etmeye çalıştı
25.09.2021 Dünya
Eski sevgiliden ‘alacak’ davası
Eski sevgiliden ‘alacak’ davası 90’lı yılların ünlü mankeni Naomi Campbell’e eski sevgilisi, Rus milyarder Vladislav Doronin “alacak davası” açtı. Doronin “Naomi bana olan borcunu ödesin, aldıklarımı geri versin” diyor
6.09.2020 Dünya
Ünlü tasarımcı Zac Posen markasını kapatıyor
Ünlü tasarımcı Zac Posen markasını kapatıyor Moda dünyasında kendini tasarımları ile kanıtlamış Zac Posen moda evini kapatma kararı aldı. Birçok ünlünün kırmızı halıdaki ilk tercihi olan Zac Posen'in aldığı bu karar moda dünyasını şaşırttı.
18.11.2019 Moda
İkonlar partisi
İkonlar partisi Moda, sinema ve müzik dünyasının ünlü isimleri önceki akşam New York’ta bir araya geldi
8.09.2019 Cadde
Neden birçok akrep burcu moda sektöründe çalışıyor?
Neden birçok akrep burcu moda sektöründe çalışıyor? Burcunuz, moda sektöründe kariyer yapmaya uygun mu? Kulağa saçma geliyor olabilir ama elimizde o kadar çok örnek var ki şaşıracaksınız: Anna Wintour, Calvin Klein, Zac Posen, Emilio Pucci, Alexa Chung, Isabella Blow, Daphne Guinness, Chloe Sevigny, Lauren Hutton, Jean Shrimpton ve Helmut Newton akrep burcu olup da moda sektöründe olağanüstü kariyer yapan isimlerden sadece birkaçı. Kimi editör, kimi tasarımcı, kimi fotoğrafçı, kimiyse stil ikonu. Hepsi başarılı, güçlü ve ikonik isimler. Peki akrep burcu ve moda
12.03.2018 Astroloji
Bir günde 4 ayrı kıyafet!
Bir günde 4 ayrı kıyafet! ABD'li oyuncu Katie Holmes, dün farklı etkinliklere katılmak için tam 4 kez üstünü değiştirmek zorunda kaldı.
8.09.2017 Cadde
Ateş ve su!
Ateş ve su! Victoria’s Secret meleklerinden Bella Hadid ve Lily Aldridge, hafta sonunda yüzü oldukları İtalyan aksesuar markası Bulgari’nin verdiği bir davet için İtalya’daydı.
1.07.2017 Cadde
Melania’nin moda intikamı
Melania’nin moda intikamı Melania Trump, First Lady olduğunda kendisini giydirmeyi reddeden ünlü moda tasarımcılarından ‘intikamını aldı’.
1.06.2017 Cadde
Vakko Couture İlkbahar-Yaz koleksiyonu
Vakko Couture İlkbahar-Yaz koleksiyonu Dünyaca ünlü markaların en özel tasarımlarını bir araya getiren Vakko Couture, ilkbahar-yaz sezonunda da stil sahibi ve göz alıcı bir görünüm vadediyor.
12.05.2017 Stil
Kırmızı halı doğallıktan yana
Kırmızı halı doğallıktan yana Amerikan televizyonunun en prestijli ödülleri kabul edilen Emmy Ödülleri pazar gecesi Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
19.09.2016 Gündem
80’lerin  disko ruhu
80’lerin disko ruhu New York Moda Haftası 2017 trendlerini belirlemeye devam ediyor. Önceki gün podyum Jeremy Scott, Proenza Schouler, Phillip Lim, Oscar de la Renta, Zac Posen, Rag&Bone, Thom Browne ve DKNY gibi isimleri ağırladı.
13.09.2016 Dünya
Teknolojik pırıltılar
Teknolojik pırıltılar New York’ta gerçekleştirilen Met Gala’nın bu yılki teması “Teknoloji Çağında Moda” olarak belirlendi. Metalik geçişlerin etkisini hissettirdiği gecede Claire Danes’ın fiber optik elbisesi dikkati çekti
3.05.2016 Dünya
Yaşasın romantizmin onurlu mücadelesi
Yaşasın romantizmin onurlu mücadelesi 2016 ilkbahar-yaz sezonunun öne çıkan temalarından biri romantizm. Uzun, floral elbiselerle desteklenen bu iyimser davete kayıtsız kalmayın...
25.02.2016 Cumartesi
Zac Posen'in Brooks Brothers koleksiyonu
Zac Posen'in Brooks Brothers koleksiyonu Zac Posen'in Brooks Brothers koleksiyonu New York Moda Haftası'na damgasını vurdu.
22.02.2016 Stil
Zac Posen Sonbahar-Kış 2016-17
Zac Posen Sonbahar-Kış 2016-17 Zac Posen Sonbahar-Kış 2016-17 koleksiyonunu New York Moda Haftası'nda sergiledi.
16.02.2016 Stil
Podyumda fütüristik geçişler
Podyumda fütüristik geçişler ‘New York Moda Haftası’nda sona yaklaşılıyor. Beşinci günde; Tommy Hilfiger, Mansur Gavriel, Zac Posen, Rag&Bone, Jeremy Scott ve Morgane Le Fay’in kreasyonları podyumda yer aldı
15.09.2015 Cadde
Derin dekolteli kırmızılı kadın
Derin dekolteli kırmızılı kadın New York Moda Haftası’nda düzenlenen ‘Project Runway’ isimli moda yarışmasının defilesine katılan Heidi Klum, kırmızıya büründü.
12.09.2015 Cadde
Kötü kız  iyi mi oluyor?
Kötü kız iyi mi oluyor? Genellikle dekolteli ve sıradışı kıyafetleri ile gündeme gelen R&B ve pop yıldızı Rihanna, Grammy ödüllerinden bu yana şaşırtmaya devam ediyor.
17.02.2015 Gündem
Ünlülerin tasarımcısı Brooks Brothers’ta...
Ünlülerin tasarımcısı Brooks Brothers’ta... Amerika’nın ilk hazır giyim markası olan Brooks Brothers, kadın giyim ve aksesuar koleksiyonlarının kreatif direktörlüğü için ünlü tasarımcı Zac Posen ile anlaştı.
5.07.2014 Ekonomi
Diziden  podyuma taştı
Diziden podyuma taştı Tüm dünyada fenomen olan “Game of Thrones” (Taht Oyunları) dizisi modaya ilham veriyor
4.07.2014 Cumartesi
“KiLO VERiNCE iŞLERiM AÇILDI”
“KiLO VERiNCE iŞLERiM AÇILDI” 15 kilo verdikten sonra gelen tekliflerin arttığını söyleyen oyuncu Ezgi Mola, “Sizi yıllardır gördükleri resmi değiştiyorsunuz ve bu seyircide merak uyandırıyor. Talep artması çok normal” diyor
13.10.2013 Cadde
New York’ta ilkbahar
New York’ta ilkbahar Yılda iki kez olmak üzere şubat ve eylül aylarında düzenlenen New York Moda Haftası’nda, 2014 ilkbahar-yaz kreasyonları görücüye çıktı.
9.09.2013 Gündem
Zac Posen Pre Fall 2013 Koleksiyonu
Zac Posen Pre Fall 2013 Koleksiyonu Neredeyse tüm markalar Pre Fall 2013 koleksiyonlarını tamamlıyorlar. Tamamladıkları gibi de sunmaya başlıyorlar. Bu markaların arasında her koleksiyonunu severek, heyecanla takip ettiğimiz Zac Posen yer alıyor. 2013 Sonbaharı’nda davetlerde ya da yakınlarımızın özel günlerinde rahatlıkla tercih edebileceğimiz, aasil ve şık görünümü bir hayli uygun parçalar yer alıyor.
28.07.2013 Stil
En moda en yeni
En moda en yeni U.S. Polo ASSN, tüm kadın, erkek ve çocuk koleksiyonunda seçili olan ürünlerde geçerli yüzde 30 indirim başlattı.
28.06.2013 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Zac Posen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.