2019-2020

2019-2020

Son dakika 2019-2020 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2019-2020 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2019-2020 haber sayfamızda...

2019-2020

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.703 2019-2020 haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'dan Paul Onuachu'ya yakın markaj!
Trabzonspor'dan Paul Onuachu'ya yakın markaj! Şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Trabzonspor’da Paul Onuachu’nun mutlaka takımda tutulması planlanıyor.
2.05.2024 Trabzonspor
Max Kruse'nin son hali görenleri şok etti! Yeni takımı şaşırtmıştı
Max Kruse'nin son hali görenleri şok etti! Yeni takımı şaşırtmıştı Fenerbahçe'de 2019-20 sezonunda forma giyen Alman 10 numara, sürpriz bir kararla Alman-Türk bölgesel lig kulübü BSV Al-Dersimspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli oyuncunun kilolu hali görenleri çok şaşırttı.
29.04.2024 Almanya Bundesliga
Beşiktaşlı futbolcular Kadıköy'de kırmızı karta alıştı!
Beşiktaşlı futbolcular Kadıköy'de kırmızı karta alıştı! Süper Lig'de Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıkan Beşiktaş'ta futbolcular, sarı-lacivertlilere karşı dış sahada oynanan son 7 lig maçında 7 kırmızı kart gördü.
27.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş son 9 sezondur Fenerbahçe'ye iki kez kaybetmiyor
Beşiktaş son 9 sezondur Fenerbahçe'ye iki kez kaybetmiyor Beşiktaş son olarak 2014-2015 sezonunda sarı-lacivertli takımla oynadığı iki maçtan da yenilgiyle ayrılmıştı.
26.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş derbilerinin en tecrübeli ismi Ferdi Kadıoğlu
Beşiktaş derbilerinin en tecrübeli ismi Ferdi Kadıoğlu Beşiktaş'a karşı Süper Lig'de 8 maçta görev alan milli oyuncu, bu alanda takımının en tecrübeli ismi olarak öne çıkıyor.
25.04.2024 Fenerbahçe
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı
Nereden nereye! Max Kruse, amatör lig ekibine imza attı Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de top koşturan Alman futbolcu Max Kruse sürpriz bir kararla bölgesel lig ekibine transfer oldu.
24.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti
Beşiktaş'tan dünyaca ünlü teknik direktör hamlesi! Yönetim harekete geçti Fernando Santos ile yollarını ayırdıktan sonra sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş'ın gelecek sezon için dünyaca ünlü teknik direktörü gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlılarda ikinci başkan Hüseyin Yücel'in dünyaca ünlü teknik direktörle görüşeceği aktarıldı.
22.04.2024 Beşiktaş
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu
VakıfBank 7 sporcusu ile yollarını resmen ayırdı! Galatasaray'a transfer oldu Sutanlar Ligi'ni üçüncü olarak tamamlayan VakıfBank, tam 7 sporcusuna birden veda etti. Milli oyuncu resmen Galatasaray'a transfer oldu.
18.04.2024 Voleybol
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.
12.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi
Trabzonspor'dan Sevilla'nın yıldızına kanca! 3+1 yıllık sözleşme önerisi Trabzonspor'un Sevilla'da forma giyen ve sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcuya 3+1 yıllık sözleşme önerdiği aktarıldı.
9.04.2024 Trabzonspor
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu Trabzonspor'da Paul Onuachu ile Umut Bozok'un ayrılık ihtimalleri sebebiyle forvet transferi için arayışlar başladı. Bordo-mavililerin, Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi.
5.04.2024 Trabzonspor
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu!
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu! Tottenham'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu. Başarılı futbolcuyla ilgili Galatasaray'ın kararının netlik kazandığı aktarıldı.
31.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama...
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama... 2013-2014’ten bu yana ligdeki tabloya bakıldığında Galatasaray 4, Beşiktaş 3, Başakşehir ve Trabzonspor 1’er kez mutlu sona ulaştı. Ancak sarı-kırmızılı takımla birlikte son 10 yılda en çok puan toplayan takım Fenerbahçe oldu. Hatta Kanarya, kendisine göre bu süreçte 5 galibiyet fazlası olan ezeli rakibine göre daha az mağlubiyet gördü.
31.03.2024 Fenerbahçe
Seçimlere müdahale etmek için görevlendirilen terörist yakalandı
Seçimlere müdahale etmek için görevlendirilen terörist yakalandı Şırnak’ta jandarmanın düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK’ya üye olmak suçundan aranan ve Türkiye’ye yasadışı yollardan girdiği tespit edilen Dorşin Botan kod adlı Ç.G.'nin yakalandığı bildirildi.
26.03.2024 Gündem
Beşiktaş'a Şilili stoper! Menajeriyle temas kuruldu
Beşiktaş'a Şilili stoper! Menajeriyle temas kuruldu Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda kurmayların Fransa'da forma giyen Şilili stoperin menajeriyle temaslara başladığı öğrenildi.
24.03.2024 Beşiktaş
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi'
İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi hayatını kaybetti! 'Hayatıma hangi kadın girse gözleri sendi' İsmail Hacıoğlu'nun babaannesi Gökçen Hacıoğlu vefat etti. Oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Hacıoğlu, babaannesinin mezarının fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdi.
21.03.2024 Cadde
Süper Lig, Avrupa'nın en büyük 6. yayın gelirine sahip oldu
Süper Lig, Avrupa'nın en büyük 6. yayın gelirine sahip oldu Yayın ihalesi için beIN Sports ile anlaşan Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'in Avrupa'nın en fazla yayın geliri elde eden ligleri arasına girdiğini açıkladı.
4.03.2024 Süper Lig
Hamit Altıntop, Almanya'ya gitti! Genç yıldızla görüştü
Hamit Altıntop, Almanya'ya gitti! Genç yıldızla görüştü Türkiye Futbol Federasyonu'nda Milli Takımlar'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop'un geçtiğimiz hafta Almanya'ya gittiği öğrenildi. Hamit Altıntop'un son dönemde gösterdiği performansla dikkat çeken genç futbolcu ve ailesiyle görüştüğü aktarıldı.
1.03.2024 Milli Takım
Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Çin'e imzaya hazırlanıyor
Galatasaray sözleşmesini feshetmişti! Çin'e imzaya hazırlanıyor Galatasaray'ın kısa süre önce sözleşmesini feshettiği tecrübeli futbolcunun Çin'e imza atmaya hazırlandığı iddia edildi.
17.02.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Sezon sonunda boşa çıkacak
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Sezon sonunda boşa çıkacak Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Siyah-beyazlıların sezon sonunda sözleşmesi bitecek milli futbolcunun şartlarını öğrenmek için menajeriyle temasa geçeceği iddia edildi.
15.02.2024 Beşiktaş
Can Uzun'a talip çıktı! Nürnberg'in istediği bonservis belli oldu
Can Uzun'a talip çıktı! Nürnberg'in istediği bonservis belli oldu Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de forma giyen Can Uzun'a Bundesliga'dan talip çıktığı öne sürüldü. Nürnberg'in 18 yaşındaki hücumcu için talep ettiği bonservis bedeli dudak uçuklattı.
15.02.2024 Almanya Bundesliga
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! Oktar 15 günde 200 avukatla görüşmüş
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturma tamamlandı! Oktar 15 günde 200 avukatla görüşmüş Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna’nın da aralarında bulunduğu 20 şüpheli hakkında farklı oranlarda hapis cezası istendi.
15.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

2019-2020 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.