2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

Son dakika 2020 avrupa futbol şampiyonası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2020 avrupa futbol şampiyonası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2020 avrupa futbol şampiyonası haber sayfamızda...

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.654 2020 avrupa futbol şampiyonası haberi bulunmuştur.
Derbilerde yeni VAR uygulaması! TFF resmen açıkladı
Derbilerde yeni VAR uygulaması! TFF resmen açıkladı Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Turkcell Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası Finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
2.03.2024 Süper Lig
Suudi Arabistan'da Mancini dönemi! Kazanacağı yıllık ücret dudak uçuklattı
Suudi Arabistan'da Mancini dönemi! Kazanacağı yıllık ücret dudak uçuklattı İtalya Milli Takımı'ndaki görevinden ayrılan ünlü teknik adam, Suudi Arabistan'ın başına geçti.4 yıllık sözleşme imzalayan Mancini'nin kazanacağı yıllık ücret belli oldu.
28.08.2023 Dünyadan Futbol
Galler Teknik Direktörü Rob Page: Yarın akşam bizim için bir dönüş olabilir
Galler Teknik Direktörü Rob Page: Yarın akşam bizim için bir dönüş olabilir Galler Teknik Direktörü Rob Page, "Hırvatistan maçındaki savunma hattını hatırlarsanız, gerçekten yıkılmaz bir savunma hattıydı. Yarın da bunu gösterebilirsek bu bizim için bir dönüş olabilir. Buraya gelmeyen oyuncuların eksikliklerini hissedeceğiz. Ama oyuncularımız kendi performansını göstermeye devam edecek. İyi bir kamp geçirdik Portekiz’de. Yarın akşam da bunu gösterme vakti" dedi.
18.06.2023 Milli Takım
Almanya Futbol Federasyonu'nda Oliver Bierhoff depremi!
Almanya Futbol Federasyonu'nda Oliver Bierhoff depremi! Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan elenmenin şokunu yaşayan Almanya Milli Takımlar ve DFB Akademisi Direktörü olarak görev yapan Oliver Bierhoff ile yolları ayırdı.
6.12.2022 Dünya Kupası
TRT spikeri Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e 'Kane' göndermesi
TRT spikeri Hünkar Mutlu'dan Levent Özçelik'e 'Kane' göndermesi TRT spikeri Hünkar Mutlu, 2022 Dünya Kupası'ndaki İngiltere-Senegal maçında Levent Özçelik'e gönderme yaptı.
5.12.2022 Dünya Kupası
Eriksen, kalp krizi geçirdiği sahada gol attı
Eriksen, kalp krizi geçirdiği sahada gol attı Sırbistan ile oynadıkları hazırlık maçına kaptan olarak çıkan Christian Eriksen, 9 ay önce sedyede ayrıldığı Parken Stadı'na golle döndü.
30.03.2022 Dünyadan Futbol
Türkiye, İtalya ile 15. kez karşılaşacak
Türkiye, İtalya ile 15. kez karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, yarın akşam İtalya ile tarihinde 15. kez karşılaşacak. İki ülke arasında oynanan son karşılaşma olan Euro 2020 Avrupa Şampiyonası'nın açılış maçında İtalya sahadan 3-0 galip ayrılmıştı.
28.03.2022 Milli Takım
Son dakika haberi: Christian Eriksen futbola geri döndü! Tam 8 ay sonra ilk kez...
Son dakika haberi: Christian Eriksen futbola geri döndü! Tam 8 ay sonra ilk kez... Danimarka Milli Takımı'yla 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele ettiği sırada geçirdiği kalp krizi sonrası kariyerine bir süre ara veren Christian Eriksen yeniden futbola döndü. Tecrübeli futbolcunun yeşil sahalara giriş yaptığı anda unutulmaz olaylar yaşandı...
Bayram Bektaş: Bir milli takımın 8 tane kanat oyuncusu, forveti olmalı
Bayram Bektaş: Bir milli takımın 8 tane kanat oyuncusu, forveti olmalı A Milli Futbol Takımı’nda Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılığını yapan Bayram Bektaş, 2020 Avrupa Şampiyonası’nda özellikle hücum hattında oyuncu alternatifinin az olmasından dolayı sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Bektaş, “Bir milli takımın 6, 7, 8 tane kanat oyuncusu, forveti olmalı. Türkiye’de forvet yok demiyorum ama milli takım düzeyinde uluslararası arenada büyük müsabakalarda iş bitiren yetenekli forvetlerin olması gerekiyor" dedi.
30.01.2022 Milli Takım
Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da Fatih Terim jokerini buldu! Gedson olmazsa...
Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da Fatih Terim jokerini buldu! Gedson olmazsa... Süper Lig'de liderin gerisinde kalan Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ndeki yükselişini devam ettirmek için transfer yapmak istiyor. Sarı-kırmızılı takımda orta sahaya ilk aday Gedson istenirken alternatif isim olarak Fatih Terim jokerini buldu. Öte yandan Fenerbahçeli Szalai'den dikkat çeken transfer açıklaması geldi.
3.01.2022 Galatasaray
İngiltere Milli Futbol Takımı'nda Southgate'in sözleşmesi uzatıldı
İngiltere Milli Futbol Takımı'nda Southgate'in sözleşmesi uzatıldı İngiltere Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate'in sözleşmesi 2024 yılına kadar uzatıldı.
22.11.2021 Milli Takım
Genoa, Andriy Shevchenko'yu resmen açıkladı!
Genoa, Andriy Shevchenko'yu resmen açıkladı! İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Genoa, teknik direktörlük görevine Andriy Shevchenko’yu getirdi.
7.11.2021 Futbol
MHK değerlendirme semineri sona erdi! VAR çizgisi...
MHK değerlendirme semineri sona erdi! VAR çizgisi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun (MHK) düzenlediği ekim ayı değerlendirme seminerleri tamamlandı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında çok başarılı bulunan "VAR uygulamalarının" ve "müdahale çizgisinin", MHK Yaz Semineri'nde yapılan çalışmalarla Türkiye'de de aynı şekilde olması hedeflendi. 
15.10.2021 Futbol
A Milli Takım'ın 46. teknik direktörü Stefan Kuntz
A Milli Takım'ın 46. teknik direktörü Stefan Kuntz Ay-yıldızlı ekip, yaklaşık 98 yıllık tarihinde oynadığı 598 maçta 26'sı Türk, 19'u yabancı, toplam 45 teknik adam yönetiminde sahaya çıktı. Stefan Kuntz, vatandaşı Sepp Piontek'in ardından A Milli Takım'da görev yapan ikinci Alman teknik direktör olacak. Milliler, en fazla maça Fatih Terim yönetiminde çıktı, en çok galibiyeti de yine Terim'in teknik adamlığı döneminde aldı.
21.09.2021 Milli Takım
Son dakika haberi - Milli Takımda Şenol Güneş dönemi resmen sona erdi! TFF duyurdu
Son dakika haberi - Milli Takımda Şenol Güneş dönemi resmen sona erdi! TFF duyurdu Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını duyurdu.
10.09.2021 Milli Takım
Sporda İtalyanlar bu yaza damgasını vurdu
Sporda İtalyanlar bu yaza damgasını vurdu İtalya, sporda bu yaz milli takımlarının farklı branşlarda elde ettiği üst düzey zaferlerle adından söz ettiriyor.
5.09.2021 Diğer
Son dakika haberi: Juventus, Manuel Locatelli'yi transfer etti
Son dakika haberi: Juventus, Manuel Locatelli'yi transfer etti İtalya ekibi Juventus, Sassuolo'dan orta saha oyuncusu Manuel Locatelli'yi satın alma opsiyonuyla kiraladı.
19.08.2021 İtalya Serie A
Son dakika - TFF'den elle oynamalarla ilgili ihlallerde değişiklik
Son dakika - TFF'den elle oynamalarla ilgili ihlallerde değişiklik Türkiye Futbol Federasyonu, 2021-2022 sezonu öncesi elle oynamalarla ilgili ihlallerde değişiklik yapıldığını duyurdu.
12.08.2021 Süper Lig
Son dakika haberi: UEFA, EURO 2020 finalindeki olaylar nedeniyle inceleme başlattı
Son dakika haberi: UEFA, EURO 2020 finalindeki olaylar nedeniyle inceleme başlattı UEFA, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) finalinde yaşananlarla ilgili disiplin süreci başlattı.
3.08.2021 Euro 2020
Son dakika haberi: Liverpool, Trent Alexander-Arnold'ın sözleşmesini uzattı
Son dakika haberi: Liverpool, Trent Alexander-Arnold'ın sözleşmesini uzattı İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'dan yapılan açıklamada Trent Alexander-Arnold'ın sözleşmesini uzatıldığı belirtildi.
Rashford 3 ay sahalardan uzak kalacak
Rashford 3 ay sahalardan uzak kalacak İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Marcus Rashford'ın omzundan operasyon geçireceğini açıkladı.
Göztepe, Schafer’i istiyor
Göztepe, Schafer’i istiyor Süper Lig’de transfer döneminde Kahraman, Şefik, Arslanagic, Baku ve Lourency’le sözleşme imzalayıp Tijanic ile prensipte anlaşma sağlayan Göztepe, Macar oyuncu Andras Schafer’in peşine düştü.
26.07.2021 Ege
Göztepe'nin radarında Andras Schafer var
Göztepe'nin radarında Andras Schafer var Süper Lig'de transfer döneminde Kahraman, Şefik, Arslanagic, Baku ve Lourency'le sözleşme imzalayıp Tijanic ile prensipte anlaşma sağlayan Göztepe, Macar oyuncu Andras Schafer'in peşine düştü.
25.07.2021 Göztepe
İtalya'da şampiyon takım, heyet ve yöneticilere devlet nişanı verildi
İtalya'da şampiyon takım, heyet ve yöneticilere devlet nişanı verildi İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı (EURO 2020) kazanan İtalya Milli Takımı oyuncuları, teknik heyeti ve yöneticilerini İtalyan devlet nişanına layık gördü
16.07.2021 Euro 2020
Tramvayda ölen adamı 6 saat boyunca kimse fark etmedi
Tramvayda ölen adamı 6 saat boyunca kimse fark etmedi İyi giyimli bir terzi, oturduğu koltukta hayatını kaybetti ve şehir merkezindeki tramvayda kimse fark etmeden 6 saat boyunca yolculuk etti.
15.07.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.