Stil Happiness Kids çocuk koleksiyonu

Happiness Kids çocuk koleksiyonu

13.10.2015 - 15:29 | Son Güncellenme:

Uzun zamandır yetişkin ürünleriyle Türkiye'de müşterilerin beğenisini kazanan Happiness markası, çok yakında yine C79 Showroom farkıyla Happiness Kids adlı çocuk koleksiyonuyla da müşterilerle buluşacak.

Happiness Kids çocuk koleksiyonu

2007 yılında kurulan ve popüler kültürü yakından izleyen Happiness markası, yine bu kültürün bir parçası olan ünlüleri, simgeleri, ayrıca yeni internet alışkanlıklarını ve gündelik hayata dair ayrıntıları kendine özgü ve esprili bakış açısıyla tasarımlarına yansıtarak Happiness çizgisini yaratıyor.

Haberin Devamı

Happiness Kids koleksiyonu, Happiness markasının ana koleksiyonundan özenle seçilmiş tasarımlar ile alışa geldiğimiz çocuk modasına yeni bir soluk getiriyor. Happiness Kids koleksiyonunda t-shirtlerin yanı sıra sweatshirt ve eşofman takımlarının da yer aldığı geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

Happiness markasının yetişkin ürünleri halihazırda Beymen, Harvey Nichols, Industrie Denim Turkey ve EXXE gibi Türkiye'nin prestijli mağazalarında, Lastik Pabuç ve 365ist gibi konsept-online mağazalarda müşterilerle buluşuyor.

Yazarlar