Cilt Bakımı İnce çizgi ve kırışıklıklar nasıl önlenir?

İnce çizgi ve kırışıklıklar nasıl önlenir?

02.10.2017 - 17:12 | Son Güncellenme:

Cildinizdeki ince çizgiler ve kırışıklara veda edin, cildinizi yenileyin!

İnce çizgi ve kırışıklıklar nasıl önlenir

Doğru zamanda doğru ürün ile kırışıklıkların oluşmasını önlemek en azından geciktirmek hiç de zor değil.

İnce çizgi ve kırışıklıklar, ilerleyen yaşlarda, yaşlanmaya bağlı ortaya çıkan bir olaydır. Beslenme ve diyet, sigara ve alkol kullanımı, genetik faktörler, hormonlar, stres, uykusuzluk, su, güneş ışınlarına maruz kalmak bu süreci etkilemektedir.

İnce çizgi ve kırışıklıklar özellikle boyunda, dekolte bölgesi ve ellerde daha erken deforme olarak karşımıza çıkıyor. Biliyoruz ki, herkesin hayali pürüzsüz ve kırışıksız bir cilde sahip olmaktır. Cildin kalitesini artıran, sıkılaştıran, dolaşımını düzenleyen, kollajen yapısının yenilenmesini sağlayan, ince kırışıklıkları önleyen doğru ürünü kullanmak çok önemlidir. Günümüzde artık birçok kişi doğal içerikli krem ve yağları, cilt kırışıklıklarının geçmesinde daha çok tercih ediyor. Bio-oil'de içeriğindeki doğal bitki özleri ve özellikle A ve E vitaminleri sayesinde ince çizgi ve kırışıklık problemi olan yüz ve vücut bölgelerini pürüzsüzleştirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı oluyor.

Haberin Devamı



Cilt tipinize göre düzenli kullanımı ile cildinizde kırışıklık görünümünün azalmasına ve cildin ileride oluşacak kırışıklıklara karşı direncinin artmasına da destek olur.

Yazarlar