Bebek Islak mendil seçerken dikkat!

Islak mendil seçerken dikkat!

17.12.2015 - 16:59 | Son Güncellenme:

Islak mendil sektörü Türkiye'de hızlı büyüyen bir pazar olarak dikkat çekiyor. Yerli ve yabancı markaların sayısının her geçen gün artması, sektörün çekiciliğini gözler önüne seriyor.

Islak mendil seçerken dikkat

Ancak sektörde ‘‘merdiven altı’’ olarak tabir edilen üreticiler, uygun olmayan koşullarda üretim yaparakveucuz fiyatlarla raflarda yer alarak tüketicilerin sağlığını doğrudan tehdit ediyorlar. Bu durum aynı zamanda üretimi doğru koşullarda yapan firmalara karşı haksız rekabet yaratıyor.

Haberin Devamı

Fresh’n Soft önce ürün güvenliğini sağlıyor.

Güvenli ürün, ambalaj üzerinde iddia edilen işlevi yerine getiren üründür. Kardeşler Uçan Yağlar San. A.Ş., ürünlerin güvenliğinin kanıtı açısından yapılması gereken tüm testleri yapıyor. Tüm ürünler dermatolojiktir, paraben, alkol içermez ve challenge testlerine tabi tutulur. Kozmetik ürünler için ek olarak; oftalmolojik test yapılıyor. Anti bakteriyel gibi spesifik iddialar için ayrıca özel testler mevcut. Tüm testler bağımsız kuruluşlara yaptırılarak ilgili raporlar alınıyor. Ürünler için tüm bakanlık kayıtları ve gereklilikleri yerine getiriliyor.

Üretim aşamasında tüm ürünler muhtelif mikrobiyolojik testlere tabi tutuluyor.

Fresh’n Soft kendi bünyesinde mikrobiyoloji laboratuvarları bulundurmaktadır. Testler kimyager ve kimya mühendisleri tarafından yapılmaktadır. Üretilen her partiye mikrobiyolojik testler uygulanmaktadır. Mikrobiyolojik testler hem solüsyona hem de bitmiş ürünlere yapılmaktadır. Ayrıca üretim, hava, ekipman, ortak kullanım alanları, personel el ve kıyafetleri de sürekli olarak mikrobiyolojik kontrole tabi tutulmaktadır. Fresh’n Soft ürünlerine uygulanan testler akredite bağımsız laboratuvarlara da belirli periyotlar ile yaptırılmaktadır.Fresh’n Soft çalışanlarına periyodik olarak GMP, hijyen, kalite gibi birçok eğitim verilmektedir.

Haberin Devamı

Fresh’n Soft Islak Temizlik Mendil ve Havluları, temizlik ve sağlığı bir arada sunuyor.

Vücudumuzu, elimizi, yüzümüzü temizlemek için pratik bir çözüm olan ıslak mendiller, aynı zamanda sahip olduğu özellikleriyle güven de vermeli. Türkiye’nin ilk ıslak mendil üreticisi Kardeşler Uçan Yağlar San. A.Ş.,Fresh’nSoft, Mendix ve Medifresh markaları ile Bebek Bakım, Kişisel Bakım, Günlük Bakım ve Medikal Temizlik kategorilerindeki tüm ürünlerini kalite ve hijyen koşullarını dikkate alarak geliştiriyor.

Yazarlar