Aksesuar İstanbul Jewelry Show Tekin Seyrekoğlu’nun kandil feneriyle aydınlandı…

İstanbul Jewelry Show Tekin Seyrekoğlu’nun kandil feneriyle aydınlandı…

13.03.2016 - 13:57 | Son Güncellenme:

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, mücevher ve saat endüstrisinin en prestijli buluşma noktası olan İstanbul Jewelry Show’da görkemli bir açılışa daha imza attı.

İstanbul Jewelry Show Tekin Seyrekoğlu’nun kandil feneriyle aydınlandı…

Tekin Seyrekoğlu’nun tasarımcıları tarafından hazırlanan ve fuarın en pahalı ürünü olan Kandil Feneri, fuar katılımcılarından tam not aldı. 550 bin TL değerinde, 5 kilo ağırlığında 22 ayar altından tasarlanmış Kandil Feneri, 2 zanaatkâr tarafından 20 günde tasarlanarak yapıldı.

Haberin Devamı

Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, mücevher ve saat endüstrisinin en prestijli buluşma noktası olan ve bu yıl 42’incisi gerçekleşen İstanbul Jewelry Show’da düzenlediği tanıtım gösterisiyle fuara damga vurdu.

İstanbul Fuar Merkezi’nde 10-13 Mart tarihlerinde gerçekleşen fuarda Tekin Seyrekoğlu, gerçekleştirdiği açılış şovuyla davetlilerden tam not aldı. Dünyanın her yerinden katılımcıların olduğu fuarda Tekin Seyrekoğlu, 550 bin TL değerinde, 5 kilo ağırlığında 22 ayar altından ki Kandil Feneri ile sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını yine kanıtladı.

Fener Koleksiyonu davetlilerden tam not aldı…
Öte yandan her yıl olduğu gibi bu yılda fuarın en pahalı ürününe ev sahipliği yapan Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, Kandil Feneri tasarımından yola çıkarak hazırladığı Fener Koleksiyonunu da ünlü top model Özge Ulusoy’a emanet etti. Mine ile renklendirilmiş swarovski taşlarla bezenmiş kolye ve yüzükten oluşan Fener Koleksiyonu, Özge Ulusoy ile yeniden hayat bulurken pembe ve yeşil altın seçenekleriyle davetlilerin beğenisini kazandı.

Yazarlar